Volga -> RE: nehala sem... (24.2.2010 13:33:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa aja umpa... dokler sem lahko kupila sebi cike, malim pa nekaj v vrednosti cikov recimo mi ni blo problema. zdaj ta mesec pa sem se mogla odlocit...al ciki, al kinder jajcek. in sem se odlocilauser posted image ne govorim na splošno o tebi... sicer pa to pomeni, da si kupila za 150 evrov mesečno sebi čike, pa za 150 evrov mesečno otrokom sladkarij... kar je 300 evrov mesečno... se pa spomnim, da si enkrat pisala, da imate prazen hladilnik in si je mali zaželel jajčka na oko, pa si mu rekla, da nimaš denarja... lej kakorkoli, hočem povedat, da marsikdaj finančni problemi niso toliko zaradi slabih prihodkov kot zaradi neznanja kako delat z denarjem... midva imava ok finance, ma ti povem, da tudi paziva na vsak evro... mogoče pa nama ravno zato gre skozi, če pa bi tudi midva oba kadila, hodila na veliko ven jest itd, ti pa povem, da bi tudi verjetno zmanjkalo za osnovno. O, marija, a tako hudo da je? [sm=zmeden.gif] In ja, imaš prav, raje tri dni ne jem, samo da je otrok sit in zadovoljen.
|
|
|
|