picola1 -> RE: nehala sem... (1.3.2010 12:12:29)
|
Sicer bom najbrž že tečna s tem(sploh liliana bo najbrž obrnila z očmi...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif])...sam vseen...mogoče pa kateri pomaga, tako kot je meni in še kar parim mojim prijateljem, kolegom in znancem... Jaz sem prebrala knjigo Končno nekadilci (tut tiste, ki ste že nehale kadit, ni prepozno) in sem nehala popolnoma brez abstinenčne krize (prej sem nehala sigurno enih 5krat pa vedno začela kadit nazaj, enkrat celo po enem letu). Knjiga je fantastična...ko pravijo, da moraš samo poštimat v glavi pa je-no, ta knjiga ti pomaga poštimat stvari v glavi in jih dat na pravo mesto. Pol je pa res čist easy. Od prebrane knjige nisem prižgala niti enga več, tut zadišal mi ni...samo sanjala sem (čist na začetku) dvakrat da kadim pa sem se že v sanjah skor požrla od občutka krivde...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Drugač pa bravo punce za super odločitev! Držim pesti, da vam vsem uspe! Jst sem nekadilka že skor 6 let (se mi zdi) pa je bla to res ena mojih najboljših odločitev in verjamem, da je (bo) tut vaša! Aja...in ker nisem imela abstinenčne krize, tut nisem posegala po čokoladi, drugi hrani in kar je še takšnih 'motilcev', torej nisem bla nič živčna in se tut zredila nisem čisto nič. (to sem se pol, kasnej...ko sem bla noseča)
|
|
|
|