Jessy -> RE: Marčevke 2010 (9.3.2010 10:29:20)
|
7lina7, te moram prav vprašat, v kakšnem razmerju mu kuhaš čajček, ker mu ga bom tudi jaz ponudila. Pa še to, če vodo prej pustiš kaj vreti ali skuhaš čisto normalno, kot zase? Jaz sebi tudi kuham tak čaj, a bolj v milostni obliki, toliko, da je malo okusa. Dam za 1 liter vode kake pol žličke kumine in pol žličke janeža, ter le 1 filter vrečko kamilic. Jaz Neje tudi ponoči nisem previjala, ker je le lulala tekom noči, ta se pa tako nasračka, da je prav hudo. Ker je zlateničen, mi previjanje pride še za prav, ker ga najprej nahranim, potem se previjeva in se mi lepo zbudi, da potem poje še eno porcijo. Zdaj mi je patronažna pokazala, kako naj ga sproti vzpodbujam, tako da bo morda šlo tudi brez previjanja, če se ne bo spet posračkal za 2. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] A mu je precej padla teža od porodne? Ker Tobiju je padla za 90 g in ob odpustu je imel le še 10 g manj od porodne, tako da bi praviloma moral biti že čez. Bom videla v četrtek, ko ga bo stehtala.
|
|
|
|