nosecka26 -> RE: Marčevke 2010 (1.8.2011 22:36:11)
|
branka, midva sva tudi razmišljala da bi si poiskala delo v tujini, moj je čist za, jaz pa nisem tako prepričana-sem preveč navezana na vse moje in na to prelepo Slovenijo, kljub temu da je po domače povedano en šit kar se tiče služb, stanovanj, vrtcev... bi pa moj s svojo izobrazbo gori dobil 1x višjo plačo, jaz pa tudi...bomo še videli... Ko smo ravno pri zobkih...naš ima že vse, tko da je konec neprespanih noči zaradi zobkov[sm=smiley1.gif] Nov član...hja, bi ga imeli, samo je kriza, ker sem ravno službo dobila, tako da bomo kar malo še počakali. Sem pa začela opažati pri Nejcu, da se boji otrok! Preden je šel v vrtec je kje zagledal otroke in je šel takoj k njim, se igral, družil, zdaj ponori če je zraven njega kak drug otrok[sm=zmeden.gif]. Nekako imam na sumu da se v vrtcu ne počuti najbolje, parkrat je bil ves obgrižen, popraskan, sicer mi vzgojiteljici nista rekli da bi bilo kaj narobe, da bi se otrok izogibal, ampak tak občutek imam da je dobil slabo izkušnjo ko ga je kdo porinil, ugriznil ali kaj podobnega, da se zdaj tako boji družbe otrok-res, dobesedno živčen postane ko se mu kdo samo približa[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|