|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
14.10.2010 17:30:43   
zoey
user posted image user posted image user posted image za vse bolančke user posted image
Trkam, trkam, mali je za1x zdrav, če izvzamem napade sitnobe user posted image Se je pa situacija izboljšala, še vedno pridejo trenutki, ko tudi na wc ne morem, ne da bi bil jok, ma drugače se spet sam zaposli in je super. Imela sva razvojno in je bilo kar nekaj. Fizioterapevtki se ne zdi, da bi bilo potrebno sploh hodit, dr. pa čisto ogorčena, da nujno hodit in to pogosteje ... Ma da se v isti bajti ne morejo zmenit, kaj je prav user posted image Arne se plazi, vstaja, kotali, sedi, preveč za svojo starost. Dr. pravi, da absolutno ne sme vstajat, najhuje je, če stoji na prstih (tega ne dela), da se mora najprej pravilno plazit, on se nekako po svoje in da ga je treba bremzat in dajat v pravilen položaj ... Ja pa kaj, ga naj na tla zvežem pa noge skup??? Če ima pač vzgibe, jim sledi, a ni tko user posted image Kakorkoli, vsaj stehtali in izmerili so ga user posted image Sem vpisala podatke še za Lenčy, pinakolade pa nisem našla user posted image Najbolje, da še 1x napišeš vse podatke po mesecih, pa ti jih lahko tudi jaz dam v tabelico, izgleda da so se izgubili.
user posted image za vse, ki niste pozabile na nas, je tko lušno, če je kaj za prebrat user posted image
Jaz imam pa spet/še vedno musklfiber user posted image A katera ve, kako je s prehajanjem mlečne kisline v mleko? Ker po moje ni kul, samo migat pa moram mal user posted image Se pa itak ful malo še dojiva, je tak jedec, da je joška bolj za crkljanje user posted image
Zdaj pa je pikec prišel s sprehoda, tako da šibam user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
14.10.2010 21:05:47   
lunka1
zoey - meni ni jasno, zakaj naj arne ne bi počel vsega, kar počne, če počne sam od sebe... zakaj naj bi bilo prezgodaj? moja po vseh štirih "hodi" že najmanj 2 tedna, sedi in se sama usede, ne da jo jaz posedem ter se ob opori dviga na prste (tudi že restopa, recimo ob kavču ali postelji). vse sama od sebe, je nič ne forsiram... 

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
15.10.2010 11:19:56   
aner
Živjo punce.
Naš mali je začel spet ponoči jesti, a se še kateri to dogaja? Pa ni jedel že  nekje od 4 meseca dalje. Včeraj celo že ob 1h. S tem, da je ob 7.30 pojedel 200 ml milupine kašice 7 žit. Pa tudi drugače dosti je čez dan. Mogoče je žejen, ker pije pa res bolj slabo. Sem včeraj nabavla še eno flašo, mogoče mu bo ta kaj bolj pri srcu.
Zdajle se je že dvakrat zapored zbudil ob 6h, upam, da mu ne preide v navado. Potem je pa ob 9h že čist koma in zdajle še zmeraj spi.

Zoey jaz tud mislim, da ga nimaš kaj bremzat, ampak jaz nisem dohtar, tko da ne vem. Naj se že odločjo enkrat. Naš še zmeraj ne sedi sam, je še čist mehek.Sem vprašala p in je rekel, da ma cajt do devetega meseca. Pol pa berem na netu, da enim pa ful zatežijo, če pri 7 mesecih še ne sedijo in jih kar v razvojno pošljejo. Pol jih pa razumi.

Skutke in jogurte mu tud jaz že dajem. Skute mu dajem tud sadne, jogurt pa zaenkrat sam navaden, čeprav po mojem ne bi blo panike tud če bi mu sadnega dala. Kravje mleko bom počakala do 1 leta. Sej smo se že tolk navadil na ta am, da je že čista rutina, ni nobenega problema. A jim vodo še zmeraj prekuhavate? Jaz mu zaenkrat še, pa bom tud počas nehala.

Avtosedeža še nimamo, bom počakala, da bo res trdno sedel in da bo mel 9 kg, pol pa. Sem včeri mal spraševala v pikapolonci, pa nam pride v poštev samo maxi cosi pearl, ker mamo isofix. Pa mal sem na netu gledala in na isofix paše tud priorifix, sam je čez 300 eurov, bomo vidli kako bo s financami.

stolček mamo trip trap, ampak ga zaenkrat še v ležalniku hranim, mal mi trpi hrbtenica, ampak bo že.

No tolk zaenkrat, lepo se mejte.

čau

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
15.10.2010 11:25:39   
Anonimen
aner: a pa mora nujno jesti sredi noči? Naš se tudi zbuja in jokca, pa mu ne dam za jest, ker vem da ni lačen. Malo ga pocrkljam in ga dam nazaj v posteljico. Včasih tudi pustim da malo pojokca in zaspi nazaj-lačen je potem šele ob 6h.

(odgovor članu aner)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
15.10.2010 11:50:21   
lunka1
nočno hranjenje:
naša ima spet obdobje, ko se zbuja ponoči. NA ENO URO!!!! user posted image  predvčerajšnjim sem jo še dala na jošk - vsakič, in je dvakrat pocuzala, pa zaspala nazaj. zdaj sva se pa odločila, da bova temu naredila konec in že dve noči zapored je jedla samo enkrat (kot vedno doslej od rostva - nikoli ni prespala cele noči...). sicer se zbuja vsako uro od polnoči naprej (spat gre ob osmih), stoji v posteljici, se drži za ograjo in naju gleda... potem se zače dret, ampak samo toliko, da se dere... je nič več ne dajeva iz posteljice, ampak samo poleživa in dudo dava... pa še dvakrat poskusi, potem pa zaspi... malo se še pogovori sama s sabo, potem pa je za eno uro mir user posted image  danes je potem jedla ob pol treh, zaspala do 6h, se previla in zaspala do8h. pridna!

avtosedež:
Julia ima že 10kg, pa se še vedno vozi v lupinici. baje naj bi se čimdlje vozili v nasprotno smer, tako, da bomo še malo počakali. vzeli pa bomo romerja oz britaksa - ga bom naročila po netu, pride 100€ ceneje kot pri nas (s poštnino...)

stolček za hranjenje:
imamo od peg peregota prima papa in je super! smo ga šli iskat v italijo spotoma, ko sva šla po čevlje v udine in smo prišparali 30€!

komunikacija:
me zanima, koliko vaši že kaj "govorijo"? naša že prav lepo beblja, dela lalalalalala in se dere zraven. mogoče bo pevka user posted image user posted image  pu-pu-pu, ba-ba, be-be, gn-gn-gn... itd user posted image  baje je sedmi mesec najbolj idealen za pravljice, različno intonacijo in podobno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
15.10.2010 12:46:27   
biina
Kolikor sem jaz slišala tudi ni nič narobe, če otroci hitro napredujejo v gibalnih razvojnih fazah, važno je da to počnejo sami od sebe ne pa prisiljeno...

Tudi mi se zelo pogosto zbujamo ponoči... Komaj čakam da bomo končno prespali eno celo noč. Največkrat se samo malo pocrta in spi naprej-dude noče...
Če bi ga pustila jokat (sem probala, da bi ga samo božala v postelji) je še slabše, začne se  user posted image in pole sploh ne more več zaspati, poleg tega mi zbudi še "ta velikega".
No, pa saj gre tudi ta faza mimo-preverjeno user posted image , pole pa spijo kot user posted image .

Mi imamo že doma sedež maxsi cosi tobi- je super, se ga da tudi zelo poležti tko da lahko lepo zaspi... Sicer ima Tomaž že krepko čez devet kg ma bom vseeno še malo počakala.

lep dan

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
15.10.2010 12:51:12   
biina
A ja še komunikacija- Tomaž tudi že čeblja... Sedaj se je malo umiril, se mi zdi da trenutno bolj napreduje ne gibalnem področju. Starejšemu sicer nisem brala pravljic, sva pa hitro začela gledat slikanice in veliko sem se pogovarjala z njim... Pri letu in pol je imel že zelo lep besedni zaklad, zdaj ima dve leti in se da že vse lepo pogovoriti z njim... Sicer pa je to zelo odvisno od otroka... bomo vidli, če bo tomaž tudi taka čveka ;)

(odgovor članu biina)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
15.10.2010 13:01:43   
lenčy
hey! Moram pohvalt svojega miška,ker je imel včeraj kljub prehladu kar 3 obroke prave hrane! Pa tudi spal je do 5.30 zjutraj,kar se ni že dolgo zgodilo.priden! Sem mu zato obljubila,da mu kaj kupim,tko da upam da bo jutri kaj bolši,da bomo šli lhk v mesto. Al morva bit notr,dokler ima zamašen nosek↲

smo zadnič po pol leta srečali cimro iz porodnišnice in se mormo kej dobit,jih je blo res lepo vidt. ↲
zoey hvala za vnešene podatke!↲
Glede zdravnikov pa nimam pripomb. Nas je tud poslala v razvojno,ker kao glavico nazaj tišci v loku. Ga je pa glih takrat prijela,ko je jokal in tečen bil,takrat se pa itak na vse strani zvija.kr neki. ↲
Pridne bodite,grem js kosilo kuhat,danes bo jedel bučke. Lp

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
15.10.2010 14:06:42   
aner
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

aner: a pa mora nujno jesti sredi noči? Naš se tudi zbuja in jokca, pa mu ne dam za jest, ker vem da ni lačen. Malo ga pocrkljam in ga dam nazaj v posteljico. Včasih tudi pustim da malo pojokca in zaspi nazaj-lačen je potem šele ob 6h.

Sej parkrat ko se zbudi, pali duda in takoj nazaj zaspi, sam enkrat na noč se pa čist zbudi in joka dokler mu ne dam flaše. Včasih ob 3h, včasih ob2h, no včeraj pa že ob 1h. spije pa potem 240 ml v šusuuser posted image user posted image . Ne vem, verjetno je lačen, če tolk poje, kva pa vem. Po mojem je tolk žejen, ker čist nič ne pije čez dan.Mogoče bi mu mogla pa čez dan večkrat po mal mleka dat, ker edin mleko hoče pit, vse ostalo mu je bljak. Čeprav danes sem mu skuhala jabolčni kompot in ga je spil 150 ml, mogoče pa zdej bo.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
15.10.2010 15:33:22   
Jessy
Mi se še vedno učimo nočnega spanja brez hranjenja, pa nam nekako ne gre več tako zelo lepo.user posted image Prejšnjo noč mi ni hotel zaspati od 0.15 do 2.50. user posted image  Takrat sem tudi sama že obupala nad dajanjem dude in sem ga enostavno podojila in je bil v petih minutah sit in je spal naprej, do 6h, ko je spet želel hrano, ob 6.30 pa je bilo treba vstati. Zaradi prekrokane noči se danes ponoči sploh nisem podajala v učne ure, ampak sem ga podojila vsakič, ko je hotel (ob3h, 6h). No, vsaj toliko smo napredovali, da ni lačen na uro in pol.

Lenčy, če bi jaz čakala na nosek, da ne bi bil zamašen, bi bila z njim zadnji teden lahko le notri. Še na pamet mi ne pride, da ga ne bi peljala ven. Tudi časovno nisem nič manj zunaj, kot če je zdrav. Menim, da jim sveži zrak le pomaga.

Komunikacija: naš "govori" sledeče: jej-jej-jej, ma-ma-ma, mam-mam, ta-ta-ta. Verjetno še kaj, pa mi trenutno ne pade na pamet. Drugače pa trenutno napreduje v gibanju. Zdaj že naredi nekaj premikov po vseh štirih, ker do zdaj se je le vlekel naokrog kot gosenica.

Flaške: pri nas flaške na cucelj že kar nekaj časa nimamo. Prakticiramo nastavek z ustnikom. Najprej sem ga imela na Nukovi steklenički, zdaj sem tisto vrgla proč in kupila od Tommee Tippee-ja kozarček in mu gre prav fajn s pitjem. V bistvu mi je še najmanj popil, ko je imel navaden cucelj.

Avtosedež: mi smo ga za ta večjo naročili preko spletne strani. Poštnina je 19 €. Morda se vam splača kaj pogledat.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 15.10.2010 15:35:20 >

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu aner)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
15.10.2010 16:54:58   
lakaya
Punce moje hvala vam lepa za vse dobronamerne želje in pikapoke, ampak mi2 sva od včeri v bolnici user posted image user posted image user posted image  pa bova vsaj do ponedeljka....

Drgač pa katastrofa bit tm, tamali so čist zjebal bioritem user posted image  pa tako lepo mi je spala celo noč user posted image  ja imamo pa vnetje ledvic pa jo filajo z antibiotiki v žilo.

Vsem ostalim želim da ste zdravi in ostanete doma, ker bolnica s tako majhnim user posted image  je res katasrofa....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.10.2010 19:16:13   
vekybel
lakaya jooj boga pikica tvoja, vem kako ti je, samo moraš bit močna in želim ji čim prejšnje okrevanje in veeeeliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Javi nam kako vam gre.

Mi tudi pijemo z flaško ki ima ustnik in doma tudi iz kozarčka pijemo. Tako vsaj spije nekaj, ker na flašo mi ni nič spil. Zdej mu bom ob prvi priliki kupila tisto flašo ki ne poliva, ki ima kot slamico in ga bom počasi navajala na tisto. Avtosedež imamo od brevija in sem zelo zadovoljna z njim, ker ima tri naklone, tako ko zaspi ga lepo nazaj nagnem.
Drugače pa je naš Marsel še vedno bogi, danes sva bila pri P in so mu vzeli kri pa urin in je rekla da ima črevesno vnetje, tako da še driska pa vročino ima, pravi bošček je.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.10.2010 19:50:07   
3Sonček3
joj lakaya in vekybel vajini malčki so pa res uboščki, sploh tebi lakaya želim da se čimprej vrnete iz bolnice.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.10.2010 20:10:32   
lenčy
Lakaya upam da bosta šla čimprej domou,da bosta imeli mir,ki ga v bolnici ni. Medva sva bla pri 4 mesecih v bolnici,pa je blo samo norenje in neprijazne sestre. Pa tudi Marselu želim,da čimprej okreva in pa seveda mojemu Aleksu pa čeprav ima samo zamašen nosek. Bova šla jutri na zrak pa bo bolš.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
15.10.2010 22:02:05   
Anonimen
Bogi bolančkiuser posted image ...vsem želim čim prejšnje okrevanje, še posebej Tari in Marseluuser posted image !!!
Nejc je HB zaenkrat zdrav-razen tega da mu mal iz noska teče, tako da že trkam na les.

aner: če ti tolk poje ponoči je res očitno lačen, ali pa žejen. Nejc ni hotel iz flaške piti, niti iz tiste z ustnikom, k pa vidi vodo v kozarcu, ali naju da jo pijeva čisto ponori in potem kar iz kozarca najinega pije.

govor: Nejcu se je čisto zmešalo glede "govora". Kar naenkrat je začel delat be-be, grrrrrr, mammmm, uaua...smeje se tko fino ko en odrasel in od srca, vriska, najbolj smešen mi je pa, ko opazuje ko se kdo pogovarja, pa on začne laulau, bleuleu govorit in jezik vrtet kao jst bi rad govoril tko ko viuser posted image . Drugače pa itak standardni aaaaa, u-u,...

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
16.10.2010 7:53:34   
Tjasa27
aner - urban ima tud zdej po tanovem en obrok ponoči. pa poje tud ful. in sem p vprašala če je lačen, če se čez dan ne naje zadost. pa je rekla, da lačen sigurno ni. ker če čez dan poje na obrok 180-200 bi moglo to tudi čez noč zdržat. glede sedenja je men tud na fizio in pediatrinja rekla da imajo čas do 9 meseca. in tud v knjigi sem prebrala. tako da se nič ne sekiraj. urban je tud še ves mehek in ne sedi tudi če se ga posede. pa mi niso nikjer rekli da bi mogla bit že panika. tud v razvojni je rekla, da naj bi do konc novembra sedel. tako da imamo še ful časa.

zoey - kaj je zdej s kljukcom? drug teden? user posted image

urban je bil v četrtek prvič cepljen in ni imel nobene reakcije user posted image  drugače je pa ratal prava klepeteulja, še posebej ko je naspan.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
16.10.2010 7:54:48   
Tjasa27
tari in marselu čimprejšnjo okrevanje user posted image user posted image user posted image

valen - kako je kaj z valentinčico?

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
16.10.2010 8:26:05   
Jessy
Lakaya, smola pa taka!!! Dobro vem, kako je biti v bolnici z otrokom. Upam, da si na pediatrični in da imaš tudi posteljo. Jaz sem bila na infekcijski, imela pa sem lesen stol, da sem po treh dneh imela podpludbe po nogah. Katastrofa!
Vsekakor ji želim čim prejšnje okrevanje! AB v žilo hitro pomaga, tako da zna biti, da bosta kaj prej šli domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vekybel, tudi Marselu želim hitro okrevanje!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veš, ta kozarček, ki sem ga kupila, nič ne poliva. Običajno so mi prav vse flaške za Nejo polivale, edino na slamico ne. No, to je prvi kozarček, iz katerega res nič ne priteče. user posted image

Današnja noč je bila malce znosnejša od prejšnjih. Zaspal ob 20h, jedel ob 23h, duda med 1.30 in 2.30, nato je jedel ob 5h, vstali ob 7h. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
16.10.2010 12:47:52   
girl79
Čao,

Vekybel in lakaya - Najprej veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vajina cukrčka....upam da bosta kmalu bolje....

Zamašen nosek- Neža ga je tudi imela pred kakšnim mesecem, pa sva vseeno čisto normalno hodili ven, tudi patronažna je rekla da se lahko hodi ven, če je samo nosek zamašen

Spanje - Danes ponoči smo se dojili 3x!!!!!, pa še ene 3x se je zbudila kar tako, takoda je bil moj najdaljši spanec v kosu od 6.00-8.00, ko sem jo dala spat k meni v posteljo.... Ja pri nas je s spanjem zelo različno, spi par noči lepo (to je dojenje 1x, pa mogoče še kakšna krajše jamranje kdaj vmes, ampak ne toliko da bi jo morala dojit ali vzet iz posteljice), kakšno noč se pa doji 2x ali 3x, pa še vmes se parkrat zbudi, pa včasih je potem tudi po celo uro pokonci....še nisem pogruntala kakšnega vzorca, kdaj spi bolje in kdaj slabše....

GH- no so pa vsaj tukaj zelo vidne izboljšave, končno je začela jesti tudi zelenjavo in sicer je trik očitno v tem da mora jesti takrat ko jemo tudi ostali kosilo....prej sem ji vedno prej ali kasneje dala za jest, pa ni hotla jest, zdaj pa jemo vsi skupaj, malo jo hrani dragi, malo jaz, malo hraniva sebe in potem Neža je tudi zelenjavo user posted image user posted image user posted image Pa še od Milupe riž-koruza kašica ima tudi kar rada user posted image , ko je imela samo riževo kašico ji ni bila tako všeč

Ja očitno je naša Nežka en zelo družaben dojenček, ker ko dobimo obiske ali gremo kam na obisk je vedno full pridna in zadovoljna, no pa očitno mora tudi pri jedi imeti družbo user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
16.10.2010 19:26:48   
3Sonček3
Tut pr nas mormo jest skupej in iz velikega krožnika, ne iz njene skodelice oz. posodice, ker ona misli da je to za igrat in potem je hrana po celi mizi. Do zdej mi je vedno jedla na 3 ure ta teden pa ji normalno nrdim kosilo in noče jest mislm sm bla jezna ko hudič, pol pa tretji dan le študiram, kaj je razlog njenega čudnega obnašanja? In ugotovila sm da ona men
okol 5-ih poje 150 mleka
okol 8-ih poje 150 mleka
okol 11-ih poje 150-180 čokolino/frutolino/keksolino (vsak dan drugo)
okol 15-ih kosilo (ne merim kolko)
okol 18-ih popoldanska malica (sadje, tut ne merim kolk)
mal čez 21. 150 mleka
nočno zbujanje okol 2-eh za čaj in dudo
pa učasih se še kej umes zbudi.
Ja ane da ni hotla jest ob enih če je pa ob polenajstih pojedla 180 čokolina? Je bla pač sita, js se pa jezim...smotka.
No tut mi mamo zamašen nosek pa smo skos zunej, notr je še več bacilov kot zunaj.
Danes sm ji nrdila cvetačno juho pa jo je kr velik zmazala, pol je pa dobila še majhen košček svinjine (druzga mesa ni blo za kosilo) ma nima ji bit kej, pol je pa še čez 1 banano pojedla.
Ponavadi mi je spala čez dan 4-5x, danes 3x upam da bo zato noč boljša in bomo spali mal dlje usaj eno rundo.
Je pa ful vesela, pa skos hoče na nogicah stat, pol pa "pleše" (v kolenih kleca). Zanimivo mi je pa k zdej ene 2 dni k začne jokat se ful žalostno joče, vedno ko je jokala je blo čist tko pač neki rabm pohitte, zdej pa tko milo joka kot da jo kej boli. Mogoče se pa preveč naje? Pa jo pol trebušček tišči kaj pa js vem bo že.
Grem se še mal pocrklat z lubijem dokler malena spi.
Nočko.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
16.10.2010 21:06:31   
Anonimen
jessy na pediatrični jst tud nisem dobila postelje, so me domov pošibali in to ko je bil Nejc star le 13 dni! Takrat sem ga še dojila, pa so mu potem aptamil dajali tiste dva dni, ker nisem mogla bit zraven. Hodila sva pa domov ko je tamal spal pa nazaj v lj, ko naj bi se zbudil pa spet domov pa živimo 45km iz LJ v eno smer skratka krnekiuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
16.10.2010 22:49:30   
lucika

tjasa27
URBAN
28.1.
2445 * 46

4. mesec: 7880 * 64
5. mesec: 8500 *
6. mesec: 8800 * 67
7. mesec: 8920 * 68
8. mesec: 9200 * 69

W.W.
 OSKAR
11.2.
2840 * 49

3. mesec: 5700 * 62
4. mesec: 6000 * 65
6. mesec: 7000 * 70

Valen
VALENTINA
20.2.
2620 * 45
5. mesec. 7160 * 65
6. mesec: 7380 * 68

Čmrlika
 LUKA
21.2.
3080 * 49

3. mesec: 5950 * 60,5

sara2007
 ZARA
22.2.
4500 * 55

3Sonček3
SANJA
23.2.
2060 * 43

3. mesec: 4800 * 54,5
4. mesec: 5800 * 59
5. mesec: 6200 * 62
6. mesec: 6710 * 64
7. mesec: 7200 * 66,5

Jassika
 OSKAR
24.2.
3215 * 50

3. mesec: 5500 * 59
4. mesec: 6200 * 63
5. mesec: 7000 * 66
6. mesec: 7600 * 69

7. mesec: 8230 * 71

Lakaya
 TARA
25.2.
2910 * 51

3. mesec: 6300 * 61
5,5 meseca: 7500 * 65
7. mesec : 8150 * 68

rožca26
 ELA
27.2.
3380 * 52

3. mesec: 5860 * 62
4. mesec: 6380 * 65

7lina7
 LUKA
28.2.
3100 * 51

3. mesec: 6000 * 60,5
4. mesec: 6950 * 65
5. mesec: 7370 * 68
6. mesec: 7720 * 70
7. mesec: 8300 * 73 

Jessy
 TOBIJA
2.3.
3550 * 54

3. mesec: 6750 * 62,5
6. mesec: 7760 * 67

lorelaj
 MINA
3.3.
2800 * 48

3. mesec: 5250 * 59
5. mesec: 6500 * 64
6. mesec: 7240 *67 

girl79
 NEŽA
4.3.
3020 * 51
3. mesec: 6280 * 63

biina
TOMAŽ
4.3.
4000 * 52
1. mesec: 5730/58
2.mesec: 7060/63
3,5 meseca: 7990/66
5.mesec: 9040/72
7.mesec: 9650/75

Lenči_
 MARUŠA
5.3.
4060 * 52

3. mesec: 7400 * 62
4. mesec: 8260 * 69

Balka
 EMA
6.3.
2850 * 52

3. mesec: 4200 * 56

Branka81
 ALINA
6.3.
3180 * 51

3. mesec: 6000 * 61
4. mesec: 6600 * 65
6. mesec: 8000 * 68

zoey
 ARNE
9.3.
3610 * 53

3. mesec: 6080 * 64,6
4,5 mesec: 6810 * 69,2
6. mesec: 7560 * 71,7

lucika
 EVAN
10.3.
4520 * 55

3. mesec: 6900 * 65,6
4. mesec: 7520 * 66,5
5. mesec: 8520 * 68,5
7. mesec: 9050* 70,5

plamen
 TRISTAN
11.3.
2800 * 50

3. mesec: 7100 * 62
6. mesec: 8800 * 71
7. mesec: 9300 * 72

vekybel
 MARSEL
11.3.
3480 * 52

3. mesec: 5590 * 59
4. mesec: 6720 * 61,5
5. mesec: 7700 * 65
6,5 mesec: 8700 * 68,5 

nosečka24
 NEJC
15.3.
3545 * 52

3. mesec: 6515 * 63
4. mesec: 7200 * 67,5

6. mesec: 8700 * 71

NM
 NIKA
16.3.

3680 * 53

3. mesec: 5920 * 60,5
5. mesec: 7055*  65
7. mesec (9 dni manj:)  7465 *66,5

lunka1
 JULIA
17.3.
4080 * 55

3. mesec: 7400 * 64
4. mesec: 8300 * 66
6. mesec: 9210 * 70 

Maja.Gal
ZOJA
18.3.
2900 * 49

*pupsa*
 LEA
19.3.
4160 * 53

branka28
 ŽANET
20.3.
3530 * 51

3. mesec: 6580 * 61

pikapolonica80
 ALJA
20.3.
3050 * 50

3. mesec: 6200 * 66

ursa_p
 LAN
22.3.
3670 * 51

t_anja
 ANA
22.3.
3880 * 54

3. mesec: 7280 * 64
4. mesec: 8000 * 68
5. mesec: 8700 * 70

Lenčy
 ALEKS
24.3.
3370 * 50

3. mesec: 6030 * 61

Strumf
 MATEVŽ
26.3.
4480 * 54

3. mesec: 7200 * 63
4. mesec:  8600 * 65
6.mesec: 9300   *69

Zvezdici
 TIJA
26.3.
3740 * 51

3. mesec: 6310 * 61,5
4. mesec: 7190 * 65,7
6. mesec: 8270 * 69,2

Meti.v
 JAN
31.3.
3420 * 52

3. mesec: 6910 * 62
5. mesec: 7960 * 70

(odgovor članu biina)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
16.10.2010 22:58:51   
lucika
lakaja, čimprej se pozdravita in domov!

zoey, nič se sekirat. če so ti dali kakšna navodila, da malega popravljaš pri kobacanju, probaj. te vaje so neverjetne, včasih mu pokažeš kak gib, ki ga sam ne bi znal, pa skapira in gre takoj. nič bat, če kaj pomagajo, hala bogu.
mi smo s tavečjim hodili v razvojno in ko je shodil, je ful čudno hodil. še zdaj ne hodi lepo, čeprav je takrat dr rekla, da bo ok...bi bila zelo vesela, če bi ga bolj pod drobnogledom imeli in bi malo trenirali, bi bilo vse ok...

mi smo tudi bolani. malemu teče iz nosa, nekam čuden glas je imel ponoči; sem mu dala smrekove vršičke, pa je kr boljši... jaz se počutim ko bi imela ful vročine, pa imam 36. z nosa mi teče, pa tečna sem:(

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
17.10.2010 10:22:03   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

mi smo tudi bolani. malemu teče iz nosa, nekam čuden glas je imel ponoči; sem mu dala smrekove vršičke, pa je kr boljši... jaz se počutim ko bi imela ful vročine, pa imam 36. z nosa mi teče, pa tečna sem:(

Js sm tečna odkar sm rodila user posted image . No tko pravjo, sej drgač se nism dost spremenila samo zdej povem kaj me moti, prej sm pa u sebi zadrževala pa preslišala pa je blo, zdej pa ko mi poči (in to je velikrat) pa povem kaj me moti in pravjo ja kaj pa tep ne gre na živce, ti si itak skos tečna in podobni stavki. Pa glavno da me majo še vedno radi, se bojo že navadli user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
17.10.2010 17:15:16   
lakaya
hej bejbike

mi2 sva DOMAAAAAAAAAA :))) je mali zlo hitro prijel antibiotik, tko da sva danes pršli že domov, sm čist presrečna user posted image user posted image user posted image

Punce najlepša hvala za vse lepe želje in pikepoke, so očitno res pomagale, mi je blo prov fajn prebrat kok ste super user posted image

Ja sam bit u bolnic je res čist bedn, kljub temu da sem mela svojo posteljo, je bla pa trda k user posted image user posted image user posted image , pa skoz neka galama, nobenega miru tud ponoči ne user posted image  tko da se morm mal za nazaj naspat.... sej osebje na Jesenicah je kr o.k. razen ene mutasteuser posted image sestre ... so kr pustili, da sta bila moj možek in Julia pr nama do 9h zvečer (čeprov so obiski do 6h) vsaj to user posted image

lepo nedeljo vam želim (kljub mrazu, na gorenjskem imamo nekje že sneg user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?