Jessy
|
Meti.v., hehehe, nimaš kaj, če ve, kaj je boljše!!! Jaz bi mu tudi dajala več kašic, pa bi bilo. Seveda tudi ostale mlečne stvari (jogurt, kefir, skuta). Važno, da so mlečne stvari, pol pa ni važno v kakšni obliki. Lunka1, jaz mojemu za zajtrk dam eno od mlečnih kašic (okus: keksi, banana, mešano sadje...) ali pa kefir oz. jogurt s kosmiči. Zaenkrat sem mu dala ržene kosmiče (tiste, kot jih jem jaz) ene pol ure v jogurt ali kefir, da se res fajn namočijo, potem to poje. Tudi skutko je že dobil, vendar ima rajši mlečno kašico. Drugega nisem prakticirala za zajtrk, ker nisem ravno na volji, da bi zjutraj kaj ekstra packala. Kravjega mleka naj še ne bi pili, ampak jaz sem ga vseeno že dala. Naj se ga tudi ne bi redčilo, najboljši je iz mlekomata oz. direkt od kmeta, z vsemi maščobami, kar jih ima, drugače pa vsaj 3,5% m.m. in po možnosti sveže in ne alpsko ali drugo njemu podobno. Jaz sem kravje mleko uporabljala za pire krompir, 1x sem mu skuhala polento na mleku in enkrat gres na mleku. Vse je bilo ok. Prav tako je že jedel jogurte in skutke. Jaz sem ga imela zjutraj v posvetovalnici, ker naj bi ga merili in tehtali, pa mi je tam povedala sestra (danes je bila druga kot zadnjič), da tega danes ni in da je čas za tretje cepljenje. Cepiti ga nisem pustila, ker je prehlajen, smrka in kašlja, tudi oko ima vneto. Po dolgem pregledu je tudi P "ugotovila", da res ni za cepljenje, saj ima virozico in da naj prideva čez 14 dni. Danes ga tudi peljem do njegove zdravnice, ki dela popoldne, da dobi AB za oko, ker ima vneto. Sem že klicala tja in moram še 1x poklicat, da se posvetuje z zdravnico, če ga moram pripeljati pokazat, ali bo dovolj kar tako, da mi napiše recept (enkrat ga je že imel). Ja, takle imamo! aja, a naj povem, da sem že od 6h pokonci, ker mu je plenica prepuščala in sem ga morala preoblečt. Seveda je bil potem gospod razpoložen za skakanje naokrog in nikakor ne za posteljo. Je bila še tema! Sem kar trpela!