Prvosonce
|
Heejj! Ja tkole: včeraj je zvečer sicer zaspal brez dude (oči je šel z njim spat, in sem ugotovila, da mene velik bolj izsiljuje), se je mal joku, pa se je hitro pomiril in zaspal, potem se je pa ponoč zbudil in histeričen jok, prav kazal je da hoče dudo, sem mu jo dala, ko je zaspal sem mu jo vzela tako, da se je zjutraj zbudil brez nje in zdej je čez dan res čisto brez, za zaspat pa bo zaenkat še imel. No sva bla tud na eni kontroli pri zdravnici včeri, pa sem mal vprašala, kaj pa ona meni, in je rekla, da se lako odločimo, da dudo vržemo stran in bo pač neki časa jok, če pa je otrok zelo navezan na dudo zraven pa še trmast je bolje, da naredimo tako kot sem zgori napisala: čez dan nč, sam za zaspat, pol pa vzet, da se zbudi brez, pol pa ne vem ,kako tako foro, da če kam greš, pa rečeš, da si jo pozabu, pa probaš brez, pa tko ... ne vem ... sestra mi je po sicer rekla, da tako počasno odvajanje lahko traja tud do 3 let , po drugi stran se mi zdi, da bi se res tolk joku ... sej ne vem .... LP
|