zmajaz
|
No meni pa zadnjič (v petek) tašča pravi, da je brala, da naj bi bil najbolj primeren čas med 6 in 7 mesecem - naš bo pa 1.3. star 10 mesecev. Je pa pravi mali odvisnik - dudo cel dan in celo noč v ustih, po možnosti še 1 v roki zraven, pa tudi ponoči sem ga slišala, da jo je non-stop vlekel. Običajno je imel v posteljici kar 2, da si je 1 zagotovo našel, če je pa ne, je pa začel jokati, da sem mu jo jaz poiskala. No in potem smo se pri kosilu pogovarjali, da je treba dudo čimprej vzeti. Pa rečem, da mu jo bom za foro probala vzeti, pa bomo videli, kaj bo. IN je bil celo popoldan brez - proti večeru je bil sicer malenkost bolj siten, kot sicer, ko je bil že zaspan, ampak nič kritičnega. Zvečer sem potem kar cvikala, a mu naj za ponoči dam dudo ali ne - vedela sem, da ga ne smem recimo pol ure pustiti, da se joče in mu jo potem dati - da pol boljše, da mu jo dam takoj. Pa sem rekla - nič -bomo videli, kaj bo. Ga dam lepo spat, se začne zvijat po kinderpetu in jokat, pa sem ga vzela v naročje in je v minutki zaspal, tako da sem ga lahko odložila in je lepo spal dalje. Ponoči je enih 2x nekaj zajamral, pa sem ga samo po ritki potrepljala in je že spal dalje. SPLOH NISEM MOGLA VERJETI, da je to možno - iz odvisnika čez noč brez dude. Zgleda, da je res lažje pri malih. V soboto je potem cel dan brez problema zdržal brez dude, tudi zaspal je čez dan brez problema, zvečer je pa sicer imel malo krize - jo je iskal, ampak sem ga malo pocartala, pa malo božala, pa je v cca. 10 minutah zaspal praktično brez joka. Ponoči je tudi samo 1x zajokal in takoj spal dalje. V nedeljo spet cel dan brez problema, od včeraj na danes pa SMOLA - revčka je ponoči skuhalo in je celo noč v spanju jamral in se večkrat zbudil. Potem ko sem mu dala svečko je bilo sicer boljše. Zdaj ga pa spet kr kuha - zaenkrat sicer shaja tudi brez dude, samo se bojim, da ne bi bilo prehudo in bi mu morala dati dudo nazaj, zdaj ko je bil že skoraj 3 dni tako lepo brez. Bomo videli, kaj bo no - zdajle ima spet 39 vročine, pa ne vem, če ga zobki matrajo al je kaj drugega.
|