Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 27.2.2010 9:34:01
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ati3 Tega občutka da nimaš otroka ob sebi po vsej verjetnosti nimaš (ne vem te ne poznam) ampak ti povem da je to tako hudo, bolj kot pa bilo kakršna osamljenost. Verjami, govorim iz lastnih izkušenj. Ne mislim ti pameti solit, samo iz lastnih izkušen ti povem da je najlepše imeti družino, nikoli tega ne pozabi. Dokler so doma, jih bolj malo tako misli, še manj pa jih ravna v skladu s tem. Na veliko žalost. lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 31.3.2010 17:04:32
|
|
|
|
vednosam
|
Evo me!! Po dolgem času res dolgem,nisem mel kaj dost časa za računalikom čepet:):) Kak ste mi kaj?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 1.4.2010 23:44:10
|
|
|
|
madela
|
Živjo..no kako kaj napreduješ? Je stanje že kaj boljše?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 2.4.2010 16:23:45
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Sedaj!Me boste,verjetno napadli,ampak resnično si želim ženske,ki je enako osamljena,kot jaz,kajti žena dosti potuje,kajti dela v tuji letalski družbi,in resnično po teh letih nevem več kaj naj nardim,ne iščem in nočem prevare,le neko žensko družbo,vendar neobračam se zdaj k temu,da bi tu našel,želim le kak pogovor in seveda komentarje kaj bi nardili vi.ALI SE ŠE SPLOH SPLAČA VZTRAJAT IN DRŽAT NAZAJ? kajti resnično nebo konca,denar mi več ne pomeni nič,če ni ljubezni oziroma je vendar na daljavo. Lahko mi pišete tudi nam gmail zarad lažje komunikacije matej0101@gmail.com To je dokaz, da ljubezen tudi vedno premaga material. Ljubezen vedno združuje in ne oddaljuje. Če ne moreš s tem živeti, da ljubljenega človeka preveč pogrešaš in ga nikdar ni, ne vem, če znaš s tem živeti, daj še naprej, če ne zmoreš, počakaj, da te najde tisto, kar si želiš. Pohvalno, da se tudi moški kdaj oglasijo!
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 9.4.2010 17:20:06
|
|
|
|
Sync
|
Zanimivo. Jaz pa sem samski ze nekaj časa in mi je to kar pasalo. Čeprav zdaj, pomlad in to he he, če je tukaj kakšna samska!! se lahko oglasis za druzbo. Samo utrinek oz. ideja :) Nič hudega, če si mamica. Tudi jaz sem očka.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 14.1.2011 7:18:11
|
|
|
|
vednosam
|
Evo! Skoraj po letu dni pišem, situacija je takšna, da sva se čisto odtujila in da resnično mi ne pomeni več nič, vsega kaj se je zgodilo nemorem tu povedat. Sem pa še vedno sam:):):)
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 14.1.2011 10:38:10
|
|
|
|
mojamura
|
glede na tvoje smile na koncu posta previdevam, da se ti je zgodilo v tem letu dni marsikaj zanimivega :)
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.1.2011 18:41:42
|
|
|
|
zofka15
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Evo! Skoraj po letu dni pišem, situacija je takšna, da sva se čisto odtujila in da resnično mi ne pomeni več nič, vsega kaj se je zgodilo nemorem tu povedat. Sem pa še vedno sam:):):) A lahko dobim tvojo sliko?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.1.2011 15:54:02
|
|
|
|
DragonLady
|
Sredi pospravljanja, kuhanja, zlaganja perila...sredi največjega dela sm jst z odprtimi usti brala tole temo.... Gospodič Vednosam, čestitam! Mislim, da si eden redkih pripadnikov moškega spola, ki je pritegnil pozornost take množice ženskic na RR...tko ali drugače, hehe. No, teme in namenov kogarkoli ne mislim kritizirat, vsak ve, kaj hoče in kaj dela. Sej smo zadosti stari, se mi zdi. Ste pa nekateri prav prijetno posebni, hehe. Sem se vsaj malo nasmejala danes... Mogoče me še kdaj prime, da spremenim gospoda vednosamega v nikolisamega!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?