Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 9:17:29
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Jaz osebno mam rad vse razen nemaram zelja nobenega na nobeden način ostale stvari so mi pa kr kul. na evo...nisva za skupaj! jaz ga pa obožujem sploh segedin...njamsi...ga bom danes skuhala za jutri
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 9:24:36
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 jutro... ulala ste pa že polno v čveku Danes bolj malo, ker smo od včeraj preveč utrujeni
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:33:30
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 jutro... ulala ste pa že polno v čveku Danes bolj malo, ker smo od včeraj preveč utrujeni jaz pa v gužvi...
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:35:21
|
|
|
|
špelin@
|
Aha, trntntn... blablabla..., govora o zelju... Ja, tudi pri nas bo ---> sarme. Još nešto novo?? m_mcc, povej mi, lepo te prosim, kako lahko človek za.je.be musako???
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:38:23
|
|
|
|
Anonimen
|
špelina....sploh ni taka znanost! dokazano! nehala sem kadit. cez 3 mesce si za nagrado kupim novo sedezno
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:40:19
|
|
|
|
Klemy82
|
Uuuuu, MIška! Sam da ni tole antismoking tak 24urni virus... ...pol nagrada ne velja, veš?
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:42:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ja vem ja....me mal skrbi, ker nisem ze dolgo nekadilka.... 20 minut
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:44:26
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute špelina....sploh ni taka znanost! dokazano! nehala sem kadit. cez 3 mesce si za nagrado kupim novo sedezno jaz že dolgo ne kadim in za nagrado imam polno omaro oblek in nimam kam več dat moram novo omaro kupit
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:46:20
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Evo me,dobro jutro! Ste se naspale? Upam,da se neboste z levo nogo vstale,vceraj zvečer nisem mel več moči ,tako da sem šel kr spat verjetno si celo noč delala in res nisi mogel tukaj bit
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:46:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute nehala sem kadit. cez 3 mesce si za nagrado kupim novo sedezno Go, girl, go Čisto mimogrede: kje, za vraga, je vednosam??
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:47:01
|
|
|
|
rija
|
MMc...jaz ne kadim že 15 let
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, vsaka casti tistim, ki ste nehale.... pr men bo svinjsko. ce v treh nosecnostih nisem nehala, pol veste pri cem sem.... za vzgled mam starega ata... 50 let je kadil 3 skatle na dan. 6 let nazaj je pri kavi zjutraj pokadil čik, da ugasnil in---->NEHAL!
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 24.2.2010 10:57:15 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:57:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija MMc...jaz ne kadim že 15 let Jaz pa skoraj 7
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 10:59:37
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čisto mimogrede: kje, za vraga, je vednosam?? Baje ima danes obveznosti
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 11:00:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute 6 let nazaj je pri kavi zjutraj pokadil čik, da ugasnil in---->NEHAL! Bravo Btw.: jaz sem nehala kadit v službi v nočni... po plači... A verjamete, da so takrat 100+ kilaši, visoki 2 metra in s pištolo za pasom raje bežali od mene?? En mi je v tolažbo okrog enih prinesel prave srpske čevapćiće
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 11:01:25
|
|
|
|
pridna_janja
|
jutro
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 11:02:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute 6 let nazaj je pri kavi zjutraj pokadil čik, da ugasnil in---->NEHAL! Bravo Btw.: jaz sem nehala kadit v službi v nočni... po plači... A verjamete, da so takrat 100+ kilaši, visoki 2 metra in s pištolo za pasom raje bežali od mene?? En mi je v tolažbo okrog enih prinesel prave srpske čevapćiće verjamem! zato vljudno prosim, ce ignorirate kak moj bodoci izpad.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 11:02:48
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čisto mimogrede: kje, za vraga, je vednosam?? Baje ima danes obveznosti lahko da spi ker je ponoč delal in je ful utrujen
< Sporočilo je popravil pridna_janja -- 24.2.2010 11:14:50 >
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 11:07:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute 6 let nazaj je pri kavi zjutraj pokadil čik, da ugasnil in---->NEHAL! Bravo Btw.: jaz sem nehala kadit v službi v nočni... po plači... A verjamete, da so takrat 100+ kilaši, visoki 2 metra in s pištolo za pasom raje bežali od mene?? En mi je v tolažbo okrog enih prinesel prave srpske čevapćiće verjamem! zato vljudno prosim, ce ignorirate kak moj bodoci izpad.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 11:10:24
|
|
|
|
Anonimen
|
cez 20 minut bo ze 1 ura mimo
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 11:11:13
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute 6 let nazaj je pri kavi zjutraj pokadil čik, da ugasnil in---->NEHAL! Bravo Btw.: jaz sem nehala kadit v službi v nočni... po plači... A verjamete, da so takrat 100+ kilaši, visoki 2 metra in s pištolo za pasom raje bežali od mene?? En mi je v tolažbo okrog enih prinesel prave srpske čevapćiće verjamem! zato vljudno prosim, ce ignorirate kak moj bodoci izpad.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 11:11:31
|
|
|
|
uškinamama
|
kaj imate tle?
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 11:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
grem svojo temo odpret, da je ne bom vednosamemu kradla.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 27.2.2010 3:04:59
|
|
|
|
Brez_dlake_najeziku
|
Ko berem to temo se mi kar lasje po koncu postavijo. Dolgo sem razmišljal ali naj kaj napišem, sedaj pa sem se odločil da bom. Vedno sam, kaj ti si misliš da si samo ti v takšni situaciji? Veliko je takšnih. Glede na to da si napisal da je tvoja partnerka veliko na poti, in da si navlićan biti sam, je to razumljivo. Si pa kdaj razmišljal da sta se za takšno pot odločila skupaj (sigurno), si kdaj razmišljal da nisi nič drugega kot ena enostava zajedalska "gnida". Živiš na stroške tvoje partnerke, katera dela in služi denar da lahko odplačujeta kredit, ti pa potem z takšnimi idejami. Koliko vidim si zelo veliko na internetu (glede na časovne odgovore) lahko smatram da si brez službe. Ne poznam ne tebe in ne tvoje partnerke ampak glede na to da se ona kr trudi, ti pa drugega nimaš za delat kot paziti za hčerko, živeti na njen račun in glede na to kar pišeš tudi uživati. Me prav zanima ali si upaš pokazati to temo svoji partnerki. DVOMIM. Navaden strahopetec po vrhu pa še ljubusumen. Lahko me obsojate ampak takšnega obnašanja enostavno ne toleriram in mi gre prav na bruhanje. Malo razmisli, čes si osamljen se pogovori z partnerko, in če ti je vsaj toliko do nje kot ti praviš, potem boš zdržal, če pa ti ni pa se postavi na svoje noge. Ko boš pa stal na svojih nogah potem pa boš tudi vedel ceniti to kar tvoja partnerka dela. Misliš da je njej enostavno to, vedno odsotna, brez hčerke in .... Raje malo premisli....
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 27.2.2010 8:24:47
|
|
|
|
Ati3
|
Pozdravljeni, tudi jaz sem v enaki situaciji (ok sem pač jaz odsoten) pa mi ni nikoli prišlo niti na misel da bi potreboval nekoga za pogovor ali še kaj drugega. Vse se da izdržati samo če je volja in če jo res odkrito ljubiš. Če pa ni tega potem pa ..... Ne vem kaj ti naj svetujem, malo premisli kaj ti hočeš sam, ne se ozirati na druge. Premisli pa boš videl in nato se lahko odločiš. Sigurno pa je tudi tvoji težko ko je tako dolgo odsotna in brez otroka. Tega občutka da nimaš otroka ob sebi po vsej verjetnosti nimaš (ne vem te ne poznam) ampak ti povem da je to tako hudo, bolj kot pa bilo kakršna osamljenost. Verjami, govorim iz lastnih izkušenj. Ne mislim ti pameti solit, samo iz lastnih izkušen ti povem da je najlepše imeti družino, nikoli tega ne pozabi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?