|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: trivratni avto in otrok
22.2.2010 8:13:07   
phelps
http://www.ringaraja.net/forum/avto_s_tremi_vrati/m_4729797/tm.htm

Ena podobna tema že obstaja. Imava pa mi2 isti problem. Načrtujeva otroka, imava 2 avtomobila s 3 vrati...

Ko sva šla v avto salon gledat nove avtomobile sva se zopet zaljubila v enega trivratnega user posted image . Dvomim pa, da ga bova kupila... Ko imaš otroke je verjetno uporabnost pred lepoto res na mestu.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.2.2010 10:36:51   
legenda_m
5 vrat velik prtljažnik

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.2.2010 20:27:13   
F*S*M
Pri hiši imamo 3 vratni in 5 vratni avto, kadar moram tamalga basat v ta mali avto prekolnem vse od poncija do pilata pa vse vrst bogov kar jih ta svet pozna, zakaj, ker imam okvaro hrbtenice in se komi zrinem za sedež da malega zapnem s pasom, da pa bi bil še majhen in se nebi znal sam usest v zic bi pa pomoje kr ošpice dobila, tako da 5 vratni avto je zakon, sploh če je dovolj prostoren, sem mela prej dawoo nexio, ki je bila super truper prostorna, 5 vrat, voziček ki je imel 16 kil je šel v prtljažnik lepše kakor v megana, edina pomanjklivost je bila da ni imela klime, no na konc sem jo sula in mi je še zdele žov da nisem bila dovolj pozorna da se je ženska pred mano ustavla, ker bi jo še kr imela namesto te 3 vratne corse, zame je ggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrr 3 vratni avto

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.2.2010 21:18:20   
FLASK_A
Avto s tremi vrati sem imela nekaj let pred zanositvijo. Sem kar dobro furala pol z otrokom. Ampak takoj ko se je pokazala priložnost sem kupila avto s petimi vrati.

Torej če bi vedela da sem noseča bi defenitivno kupila 5-vratni avto.

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.2.2010 10:40:35   
aknela123
kitty, vsekakor avto s 5 vrati. in če se ti slučajno zgodijo dvojčki, kot pri nas?
že prej smo imali enoprostorca, res super avto, ampak na enega dvoletnega otroka smo dobili še dvojčke in našega superskega enoprostorca zamenjali  za še večjega s sedmimi sedeži, jaz mu pravim kar naš avtobus.
in mislim, da nikoli več ne bom šla na nizki avto, tudi ko se bodo otroci že sami furali okrog.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.2.2010 10:42:36   
špelin@
Hja, v danih okoliščinah in po vseh preteklih izkušnjah bi se vsekakor odločila za 5-vratnega - po možnosti še z drsnimi zadnjimi vrati.

Sem pa tudi sama pri prvi hčeri imela trivratnega, športno varianto in sem kar b.p. folgala, res pa sem bila mlajša in bolj gibčna user posted image , zdaj sem očitno precej bolj na komot user posted image user posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.2.2010 13:13:42   
Lenny
Za kontrast še naša izkušnja - dva otroka dva odrasla 3 vrata user posted image Voziva Nissan Almero in to brez najmanjših težav. Vrata so dovolj velika, sedež se super odmakne, iso-fix vgrajen, prtljažnik dovolj velik. Težje mi je bilo malega v dežju tlačit v očetovega 5-vratnika, ko mi je teklo po hrbtu, kot stopiti z otrokom vred v našega in ga pripeti. Ko prednji sedež položiš, dobiš prav uporabno "previjalno mizico" na poti. Samo za tri tedne morja v app. naložimo že kovček na streho, oz. nosilce za smuči pozimi.
V času, ko sva kupovala nov avto, so nama vsi dopovedovali, da sva neumna, ker kupujeva 3-vratnika. Ampak nama je bil prav ta všeč in možnosti dostopa sva seveda tudi preverila. Tako da - če vama je všeč - go for it. Sposodi si kak otroški sedež in pri prodajalcu preveri, kako se obnese. Tudi midva sva tako naredila. Enako velja za velikost prtljažnika.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.2.2010 13:20:16   
poli*
Mi imamo 3 vratnega, pa ne vidim nobenih težav. Sekirat se ne smeš in preklinjat... če ni financ, da bi kupil drug avto, je ta zlata vreden.
En avto me pa res ne bo nerviral user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 20:33:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
2.3.2010 13:06:50   
kalbo
Ojej, že pri Cromi imam včasih težave spravit sedeže in otroke notri, kako je to šele pri trivratnem majhnem avtu.

Če misliš imeti otroka si omisli karavana in težav ne bo.

Drugače pa poizkusi. Sposodi si avtosedež in ga poizkusi pritrdit na zadnji sedež trivratnega avta. Če to gre, potem si ga omisli, v nasprotnem primeru, ne it v to varianto, škoda živcev.

Clio, predvsem tastar pa ni nek sinonim za prostornost med majhnimi avtomobili. Ga petvratni punto povozi na celi črti.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 2.3.2010 13:15:51 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.3.2010 8:45:01   
phelps
Niso vedno trivratni avtomobili majhni (npr. megan coupe in navadni petvratni megan sta enake velikosti). Imajo le otežen dostop do zadnjih sedežev.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.3.2010 8:56:53   
pety78
Midva sva imela dva trivratna, golfa in mazdo in malega otroka. Je nekako šlo, ampak ni ga bilo glih fajn not pa ven dajat. Pri drugem otroku smo pa kupili 5 vratnega, visokega z zadnjimi drsnimi vrati - Berlingota (grdega, ampak nam je že lep user posted image ), praktičnega pa ko hudič! user posted image user posted image user posted image In glih te dni imamo v golfu sedež za tamalo, ker sva bili sami in sva malo lutali. Skor sem pošizila, ko sem jo tlačla zadaj not! user posted image Zato ti svetujem dve varianti:
- definitivno 5 vratnega ali pa
- nikakor 3 vratnega!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.3.2010 9:05:24   
phelps
Moj je tudi že nekajkrat omenil Berlingota (ali kaj podobnega) zaradi prostornosti. Ravno lep pa res ni.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.3.2010 11:44:59   
muška
itak da se navadiš in privadiš na tisto kar imaš .Jaz imam 5 vratnega in ga ne menjam za tri vratnega

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.3.2010 11:53:34   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Moj je tudi že nekajkrat omenil Berlingota (ali kaj podobnega) zaradi prostornosti. Ravno lep pa res ni.

Ko ga je moj prvič omenil, sem se začela ful smejat. Ko sem videla, da resno misli, sem se skoraj začela jokat. user posted image Potem pa sva razmišljala, jih gledala na cesti, pa se nama je zadopadel. Ko smo ga kupili, se nam je pa takooooo fajn zdelo, tako kamot. Veliko prostora, napram golfu in ful velikokrat sva rekla kako fajn, da mamo Berlingota. Sva res zadovoljna. Sploh jaz, ker nisem rabla vozička zlagat, sem bla pa kar leteča med porodniško.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.3.2010 12:35:23   
Bonnie_RR
Ob otroku ne bi šla nikoli v nakup avta s 3 vrati. Je dragi enkrat malega spravljal v puntota svoje mame in je skoraj znorel.

Meni je recimo VW Beatle ful všeč, ampak ima žal pomanjkljivost 3 vrat.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.3.2010 15:19:44   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jah, da se tud s tremi vrati sam s 5-imi je bolj komot in praktično. Če sta ravno v fazi kupovanja novega in še načrtujeta otroka, bi jaz vsekakor bila bolj za 5 vrat.

se podpišem pod tole.

pri nama je pa tako, da pričakujeva konec aprila naraščaj in kupujeva sedaj nov avto, no rabljenega. in sva se odločila za kar velik avto, da bomo komot. jaz pa ostajam pri svoji corsiki, bom pa bejbi večinoma prevažala z lubijevim avtom, vsaj na začetku bomo sedež imeli samo v tavelikem.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.3.2010 15:59:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Niso vedno trivratni avtomobili majhni (npr. megan coupe in navadni petvratni megan sta enake velikosti). Imajo le otežen dostop do zadnjih sedežev.

Ja saj tut navadni megan ni ravno višek prostornosti.

Ko sem zanosila sva imela 3-vratnega puntota ... super avto za vozit, samo na zadnje zice sem pa sama s svojimi 180cm bol teško zlezla, da bi imela pa še otroka ali lupinico v naročju pa sploh ne ... in sva cincala in cincala in zamenjala za mazdo5 z drsnimi zadnjimi vrati ... POEZIJA!!! Da o prostornosti partljažnika niti ne govorim ... če bi imeli za svoj prvi dopust še punteka, bi šli lahko kvečjemu v hotel, pa pe to bi mogli tam posteljico za tamalo najet.
Pa še ko se enkrat navadiš na enoprostorca, pa visokega položaja za vvolanom, si sploh ne morš več predstavljat, kako si lahko v nizkem avtu sedel in ven pa not lezel user posted image

Jaz ti vsekakor priporočam 5 vratni avto!

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
4.3.2010 16:06:57   
pety78
O, hudo! Ta je pa mal lepša, kot Berlingo. user posted image

http://www.motorevija.si/slike/mazda-5-test.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.3.2010 16:11:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

O, hudo! Ta je pa mal lepša, kot Berlingo. user posted image

http://www.motorevija.si/slike/mazda-5-test.jpg

Mnooogo lepša ... pa da ti še to povem ... pač midva sva se za nov avto odločila in Mazda5 je bila precej cenejša od Berlingota, Kangooja, Partnerja z isto opremo user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
4.3.2010 16:15:14   
MTFP
Mi dva imava dojenčka in mali 3- vratni avto. No sedaj ko smo že zverzirani gre vse hitro in dokaj enostavno, na začetku smo pa porabili ogromno časa, da sva malega namontirala + voziček pa še kako prtljago...

Ampak računava da nama bo letos le uspelo kupiti večjega, in bo definitivno s 5 vrati....

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 46
11.3.2010 21:02:32   
Anonimen
pa ni 3-vratni smotan samo zaradi zapenjanja sedeža zadaj. vrata pri 3-vratnih avtih so večja in težja, kot pri 5-vratnih. in zlahka obutaš sosednji parkiran avto.
jaz, kadar parkiram zraven trivratnega avta in vidim, da imajo celo avtosedež zadaj, poskušam potem čimprej preparkirat.

(odgovor članu MTFP)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
11.3.2010 21:22:43   
Anonimen
vrata pri 3-vratnih avtih so večja in težja, kot pri 5-vratnih. in zlahka obutaš sosednji parkiran avto.

In stežka spakiraš sama sebe, ko si v krilu user posted image .

Otrok ven in noter-me ne moti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
11.3.2010 21:26:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
In stežka spakiraš sama sebe, ko si v krilu user posted image .

težko ti je noge dajat narazen? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......