|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trivratni avto in otrok
21.2.2010 9:54:26   
kitty87
Pozdravljeni!

Zanimajo me izkušnje tistih, ki imate ali ste imeli otroka-dojenčka v trivratnem avtu in kako se vam je odneslo? 

S fantom za 1x otroka še nimava, vendar ga načrtujeva. Sedaj kupujeva avto in zelo sva se navdušila nad takšnim, ki nima možnosti izbire 5. vrat.  Avto bi kupila nov in ga pol tudi nekaj časa imela. Drugače je avto precej prostoren in ima tudi kar velik prtljažnik. Malo sva v dvomih le glede tega, da se moraš vedno sklanjat nazaj, ko hočeš otroka not ali ven,...

No, pa da slišim še vaša mnenja. user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trivratni avto in otrok
21.2.2010 10:02:01   
rija
mi tudi kupujemo, samo jaz osebno se ne bi odločila nikoli za avto s tremi vrati, dokler ni otrok samo na sedežu.

že zdaj vidim razliko, ko ga dajem v trafica in ko ga dajem v lagunouser posted image  da pa se matram še z brez enih vrat, ni šans.

mi pač prilagajamo vozni park potrebam z otrokom in seveda financam. šminko smo postavili na stranski tir.

...vox populi...

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2010 10:08:01   
Anonimen
vsekakor 5 vratni.
po mojih izkusnjah. ne vidim prednosti pri 3 vratnem. niti zaradi varnosti ne. saj lahko zadnja vrata blokiras, da se jih od znotraj ne da odpret.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2010 12:02:22   
hubi
Obvezno 5 vrat. Pa že pri 5 se včasih zavozljam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2010 12:12:54   
Najaa
Jah, da se tud s tremi vrati sam s 5-imi je bolj komot in praktično. Če sta ravno v fazi kupovanja novega in še načrtujeta otroka, bi jaz vsekakor bila bolj za 5 vrat.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2010 12:46:24   
Sibil_
Jaz sem relativno nov (leto dni star) avto menjala pri otrokovih 3 mesecih...mislim, da ti to odgovori na vprašanje....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2010 13:49:01   
ivao1
prej sem mela avto na 5 vrat, ko je bil sin star 4 leta sem menjala in kupila 3 vratnega, ker se je znal že sam privezat, sam mi je kr mal žal, kr naprej ta zic gor pa dol, pa včasih se noče sam privezat pa not lezem....jz priporočam 5 vrat.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2010 17:03:52   
cukr07
Jaz ti vsekakor svetujem 5 vrat, sploh dokler je otrok v lupinici ga je ful lažje v 5 vratni avto spravit.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu ivao1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2010 17:12:01   
kaya2007
mi imamo sicer dva avta, ampak jaz večinoma uporabljam tistega s 3 tremi vrati. ja, priznam, da je bolj udobno, če ima tudi zadnja vrata, ampak verjetno si bom naslednjega spet izbrala s tremi, ker mi je tisti model pač bolj všeč.
če bi imeli samo en avto, pa bi verjetno vseeno drugače razmišljala in izbrala večjo zadevo user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2010 19:50:08   
TomTaylor
meni je bil pa ravno 3-vratni bolj všečuser posted image Vse mi je bilo lažje, pripela sem jo čist kamot, lažje kot v 5 vratnem od strani, ni mogla odpirat vrat in oken, zdaj ima pa v 5-vratnem zadaj komande na vratih, ja, sej se lahko zaklenejo, sam šit, k sem se zarad tega že 2x zadaj v avto zaklenila...pol pa zaklepam in odklepam komande, pa kdaj pozabim...Pa tudi med sedeži se mi zdi, da je bilo več prostora v 3 vratnem, pa imamo zdaj karavana in enoprostorca user posted image ah..no, meni ne bi bil problem it nazaj v 3-vratnega. Bolj kot število vrat, bi jz gledala raje na prostornino prtljažnikauser posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2010 19:54:08   
x_srečka_x
Jaz imam avto s tremi vrati, notri dva sedeža se pač lepo zbašem zadaj in ju pripnem, pa se mi ne zdi tak problem sem se že navadila, ko je bil v lupinici sem ga pa vedno imela spredaj.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.2.2010 20:00:00   
štrumfek
5 vratni... sploh dokler je v lupinici, je veliko bolj praktično..... 

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.2.2010 20:41:55   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jah, da se tud s tremi vrati sam s 5-imi je bolj komot in praktično. Če sta ravno v fazi kupovanja novega in še načrtujeta otroka, bi jaz vsekakor bila bolj za 5 vrat.

mi2 sva tud tacga pred leti izbrala!! medtem sva zamenjala ze dva avta, otrok pa se nimava...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.2.2010 20:44:03   
rija
ampak pripravljena pa sta. in to štejeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.2.2010 20:45:04   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07
sploh dokler je otrok v lupinici ga je ful lažje v 5 vratni avto spravit.

no, dokler je bil moj malči v lupinici, sva se midva vozila v dvosedu. 

...vox populi...

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.2.2010 20:45:26   
baguSka
pripravljena? ja no, je ze res da je bil takrat avto po izbiri otroka.. zdej moram rect da ni.. user posted image ce si mislila pripravljena 'z avtom'!?user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.2.2010 20:47:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x

Jaz imam avto s tremi vrati, notri dva sedeža se pač lepo zbašem zadaj in ju pripnem, pa se mi ne zdi tak problem sem se že navadila, ko je bil v lupinici sem ga pa vedno imela spredaj.

isto.... imamo sicer 2 avtomobila senica in twingiča.... se navadiš na 3 vratnega brez problema.

So what....

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.2.2010 20:49:59   
pingo80
Moja mala bolha -clio ima tri vrata. Ojej! Kupujemo drug avto in če nima 5  vrat, sploh ne gledam več naprej. Men je prava muka mojo 18-mesečnico spravit not. DOkler je bila pa v lupnici je bo pa 1A, saj sem jo vozila spredaj.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.2.2010 20:50:01   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ce si mislila pripravljena 'z avtom'!?user posted image

z avtom in brezuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.2.2010 20:57:24   
baguSka
ja no takrat sva bla z avtom, zdej sva pa brez... user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.2.2010 20:58:15   
valči
Modva sva tri otroke vozila v trovratnem avtu.Jao meni,sploh pozimi,s tem,da sina sploh nisem na sedež pripasat,ni šel not.Je bil Hunday Akcent.
Letos januarja pa končno.Kupila sva avto z 5. vrati,klahko zadaj blokiraš,da ne morejo odpret vrat,dokler mami ali ati ne prideta.
In najvažnejše,spraviva not 2 jahača in avtosedež.Zakon,res,bi se mogla prej odločit za nov avto.Imava pa WW Tuaran.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.2.2010 21:01:26   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Imava pa WW Tuaran.

tourana bi pa jz takoj imela, se mi zdi super avtouser posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.2.2010 21:01:28   
Ribi Bibi
Sem zagovornik mota "praktičnost pred lepoto". Absolutno 5 vrat! Midva sva imela isto dilemo par let nazaj. Pa takrat niti še nisva resno razmišljala o otrocih, samo vedela sva, da bodo v nekaj letih. Na koncu sva se (hvala bogu) odločila za karavana s petimi vrati. Če bi se odločila drugače, bi zdaj sigurno imeli nov avto.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.2.2010 21:18:58   
Anonimen
Absolutno 5-vratni.

(odgovor članu Ribi Bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
21.2.2010 21:36:23   
valči
Tom Taylor,vidiš,še napisat ne znam,kako se mu reče.Veš,avto je res zakon,priporočam.Meni osebno je luksuz avto,sploh,ko sva skoraj gare imela.Je imel stari že 13 let.Niti evra nama ni žal zanj.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......