Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 10:02:01
|
|
|
|
rija
|
mi tudi kupujemo, samo jaz osebno se ne bi odločila nikoli za avto s tremi vrati, dokler ni otrok samo na sedežu. že zdaj vidim razliko, ko ga dajem v trafica in ko ga dajem v laguno da pa se matram še z brez enih vrat, ni šans. mi pač prilagajamo vozni park potrebam z otrokom in seveda financam. šminko smo postavili na stranski tir.
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 10:08:01
|
|
|
|
Anonimen
|
vsekakor 5 vratni. po mojih izkusnjah. ne vidim prednosti pri 3 vratnem. niti zaradi varnosti ne. saj lahko zadnja vrata blokiras, da se jih od znotraj ne da odpret.
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 12:02:22
|
|
|
|
hubi
|
Obvezno 5 vrat. Pa že pri 5 se včasih zavozljam.
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 12:12:54
|
|
|
|
Najaa
|
Jah, da se tud s tremi vrati sam s 5-imi je bolj komot in praktično. Če sta ravno v fazi kupovanja novega in še načrtujeta otroka, bi jaz vsekakor bila bolj za 5 vrat.
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 12:46:24
|
|
|
|
Sibil_
|
Jaz sem relativno nov (leto dni star) avto menjala pri otrokovih 3 mesecih...mislim, da ti to odgovori na vprašanje....
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 13:49:01
|
|
|
|
ivao1
|
prej sem mela avto na 5 vrat, ko je bil sin star 4 leta sem menjala in kupila 3 vratnega, ker se je znal že sam privezat, sam mi je kr mal žal, kr naprej ta zic gor pa dol, pa včasih se noče sam privezat pa not lezem....jz priporočam 5 vrat.
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 17:03:52
|
|
|
|
cukr07
|
Jaz ti vsekakor svetujem 5 vrat, sploh dokler je otrok v lupinici ga je ful lažje v 5 vratni avto spravit.
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 17:12:01
|
|
|
|
kaya2007
|
mi imamo sicer dva avta, ampak jaz večinoma uporabljam tistega s 3 tremi vrati. ja, priznam, da je bolj udobno, če ima tudi zadnja vrata, ampak verjetno si bom naslednjega spet izbrala s tremi, ker mi je tisti model pač bolj všeč. če bi imeli samo en avto, pa bi verjetno vseeno drugače razmišljala in izbrala večjo zadevo
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 19:50:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
meni je bil pa ravno 3-vratni bolj všeč Vse mi je bilo lažje, pripela sem jo čist kamot, lažje kot v 5 vratnem od strani, ni mogla odpirat vrat in oken, zdaj ima pa v 5-vratnem zadaj komande na vratih, ja, sej se lahko zaklenejo, sam šit, k sem se zarad tega že 2x zadaj v avto zaklenila...pol pa zaklepam in odklepam komande, pa kdaj pozabim...Pa tudi med sedeži se mi zdi, da je bilo več prostora v 3 vratnem, pa imamo zdaj karavana in enoprostorca ah..no, meni ne bi bil problem it nazaj v 3-vratnega. Bolj kot število vrat, bi jz gledala raje na prostornino prtljažnika
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 19:54:08
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Jaz imam avto s tremi vrati, notri dva sedeža se pač lepo zbašem zadaj in ju pripnem, pa se mi ne zdi tak problem sem se že navadila, ko je bil v lupinici sem ga pa vedno imela spredaj.
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 20:00:00
|
|
|
|
štrumfek
|
5 vratni... sploh dokler je v lupinici, je veliko bolj praktično.....
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 20:41:55
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jah, da se tud s tremi vrati sam s 5-imi je bolj komot in praktično. Če sta ravno v fazi kupovanja novega in še načrtujeta otroka, bi jaz vsekakor bila bolj za 5 vrat. mi2 sva tud tacga pred leti izbrala!! medtem sva zamenjala ze dva avta, otrok pa se nimava...
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 20:44:03
|
|
|
|
rija
|
ampak pripravljena pa sta. in to šteje
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 20:45:04
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 sploh dokler je otrok v lupinici ga je ful lažje v 5 vratni avto spravit. no, dokler je bil moj malči v lupinici, sva se midva vozila v dvosedu.
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 20:45:26
|
|
|
|
baguSka
|
pripravljena? ja no, je ze res da je bil takrat avto po izbiri otroka.. zdej moram rect da ni.. ce si mislila pripravljena 'z avtom'!?
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 20:47:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x Jaz imam avto s tremi vrati, notri dva sedeža se pač lepo zbašem zadaj in ju pripnem, pa se mi ne zdi tak problem sem se že navadila, ko je bil v lupinici sem ga pa vedno imela spredaj. isto.... imamo sicer 2 avtomobila senica in twingiča.... se navadiš na 3 vratnega brez problema.
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 20:49:59
|
|
|
|
pingo80
|
Moja mala bolha -clio ima tri vrata. Ojej! Kupujemo drug avto in če nima 5 vrat, sploh ne gledam več naprej. Men je prava muka mojo 18-mesečnico spravit not. DOkler je bila pa v lupnici je bo pa 1A, saj sem jo vozila spredaj.
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 20:50:01
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ce si mislila pripravljena 'z avtom'!? z avtom in brez
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 20:57:24
|
|
|
|
baguSka
|
ja no takrat sva bla z avtom, zdej sva pa brez...
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 20:58:15
|
|
|
|
valči
|
Modva sva tri otroke vozila v trovratnem avtu.Jao meni,sploh pozimi,s tem,da sina sploh nisem na sedež pripasat,ni šel not.Je bil Hunday Akcent. Letos januarja pa končno.Kupila sva avto z 5. vrati,klahko zadaj blokiraš,da ne morejo odpret vrat,dokler mami ali ati ne prideta. In najvažnejše,spraviva not 2 jahača in avtosedež.Zakon,res,bi se mogla prej odločit za nov avto.Imava pa WW Tuaran.
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 21:01:26
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči Imava pa WW Tuaran. tourana bi pa jz takoj imela, se mi zdi super avto
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 21:01:28
|
|
|
|
Ribi Bibi
|
Sem zagovornik mota "praktičnost pred lepoto". Absolutno 5 vrat! Midva sva imela isto dilemo par let nazaj. Pa takrat niti še nisva resno razmišljala o otrocih, samo vedela sva, da bodo v nekaj letih. Na koncu sva se (hvala bogu) odločila za karavana s petimi vrati. Če bi se odločila drugače, bi zdaj sigurno imeli nov avto.
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 21:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Absolutno 5-vratni.
|
|
|
|
RE: trivratni avto in otrok 21.2.2010 21:36:23
|
|
|
|
valči
|
Tom Taylor,vidiš,še napisat ne znam,kako se mu reče.Veš,avto je res zakon,priporočam.Meni osebno je luksuz avto,sploh,ko sva skoraj gare imela.Je imel stari že 13 let.Niti evra nama ni žal zanj.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......