Anonimen -> Spet tašča in problemi (5.7.2005 12:26:36)
|
:(( :(( :(( :hudicek: ne bom spet jokala. Zjutraj me je tašča najprej zasliševala če sem partnerju kaj skuhala,...pol je prišel poštar, mel za mojga paket za plačat, ker nisem imela denarja sem poštarju rekla da bo sam osebno prišel iskat(čeprav se je ona poonudla da plača).Naredila je cel halo, kako sem grdo odslovila poštarja,... Da kakšna sem(pošiljala me je v..., da naj se......da naj zginem gor, da me tud mami ne mara,....). No v petek sta res bila mami in očim pri njej na pogovoru in ona se resnično laže - prepričana sem bila da me mami in očim res nista sposobna zaščitit, ker je ona vse naložila, skratka tašča obrača besede in rekla mi je da naj poskrbim za familijo (ko pridem domov me napada zakaj nimam pospravljeno - recimo včeraj sva imela obisk in je tašča norela ker sem imela tri posode v lijaku in par cunj za zlikat). Potem sem se vsa objokana se vsedla v avto in se odpeljala v službo, na črpalki sem se vstavila in se najprej zahvalila svoji mami kaj mi je naredila in njej ni bilo nič jasno, potem pa mi je rekla da ona ni nikoli rekla da me ne mara - doma imam podporo pri svojih, z mojim se morva pa pošteno dol usest in rešit situacijo, če bo možno. Full sem jezna. Pa še to.....nikoli ne naredim nič prav s tamalo - ker ji ne pustim vsega se trma, pa cvili, potem pa da pri meni vedno cvili, da ji dajem samo slabe stvari za pit(če ji dam cedevito,....) :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: vsem vam in hvala za vaše nasvete, k sebi moram pa sama pridet.
|
|
|
|