|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:26:36   
Anonimen
:(( :(( :(( :hudicek: ne bom spet jokala.
Zjutraj me je tašča najprej zasliševala če sem partnerju kaj skuhala,...pol je prišel poštar, mel za mojga paket za plačat, ker nisem imela denarja sem poštarju rekla da bo sam osebno prišel iskat(čeprav se je ona poonudla da plača).Naredila je cel halo, kako sem grdo odslovila poštarja,... Da kakšna sem(pošiljala me je v..., da naj se......da naj zginem gor, da me tud mami ne mara,....). No v petek sta res bila mami in očim pri njej na pogovoru in ona se resnično laže - prepričana sem bila da me mami in očim res nista sposobna zaščitit, ker je ona vse naložila, skratka tašča obrača besede in rekla mi je da naj poskrbim za familijo (ko pridem domov me napada zakaj nimam pospravljeno - recimo včeraj sva imela obisk in je tašča norela ker sem imela tri posode v lijaku in par cunj za zlikat).
Potem sem se vsa objokana se vsedla v avto in se odpeljala v službo, na črpalki sem se vstavila in se najprej zahvalila svoji mami kaj mi je naredila in njej ni bilo nič jasno, potem pa mi je rekla da ona ni nikoli rekla da me ne mara - doma imam podporo pri svojih, z mojim se morva pa pošteno dol usest in rešit situacijo, če bo možno.
Full sem jezna.
Pa še to.....nikoli ne naredim nič prav s tamalo - ker ji ne pustim vsega se trma, pa cvili, potem pa da pri meni vedno cvili, da ji dajem samo slabe stvari za pit(če ji dam cedevito,....)
:rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: vsem vam in hvala za vaše nasvete, k sebi moram pa sama pridet.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:29:46   
Žirafca Helena1
Tassy, ne predstavljam si, kaj sploh doživljaš, samo hočem te opozoriti, da pri mami očitno nimaš podpore, ker potem te zadnjič ne bi pred tvojim dedcom nazjala, da zanjga skrb in ostalo.
Držim pesti zate in dobro pretehtaj, kdo je na tvoji strani in kdo tam ni.
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:30:05   
Anonimen
če bi moja tašča al pa mat mene nekam tkole pošilala al pa se drla name jo napizdim tko da bi bla kr črna in se ob prvi prilki odselim z mulcem pa magar brez moža pa magar nazaj k staršem la pa v 10 kvadratov velik stanvane, me sploh ne briga. če se en ne zna spoštljivo obnašat do mene se mu tut ni treba ker me ne bo nikol več vidu! MATR DEJ MAL ZAROPOTEJ, KVA PA ŠE ČAKAŠ? MAL SE ZASE POSTAV SEJ NISI MEHKUŽEC!! :zmeden:

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:30:40   
zoya_
Kupi Salomonov oglasnik in začni iskat stanovanje... ODSEL SE od tega :hudicek: če ne drugega... jo pa napizdi nazaj po dolgem in počez.... Jaz bi jo.... :grrr: Pa kva pa pol, če sta pri njih doma, če oni nimajo spoštovanja do tebe, potem ga tudi tebi ni treba imet do njih. Če te pa doma res podpirajo, pa popokaj tamalo pa reč doma, da priše za 14 dni na dopust k njimi, da razmisliš kako in kaj in da se malo odpočiješ in naj ti malo pomagajo... :hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:31:33   
emaa
moja mama bi tazga deca nagonila, ker njenih otrok ne bo nihče tepel, pa tud brata bi nagonila, če bi slišala, da je punco udaril (upa, da ne bo, veš pa nikoli). Grdo od mame, da ti ne nudi opore, koliko imaš čisto ali pa umazano, je pa tvoja stvar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:35:55   
dory
mislim to je res huda tezava...jest bi dedca nalomila pa se tasco nekam poslala...najdi nacin,zase in svojo pikico...ker ozracje,ki je pri vas, izredno negativno vpliva na otroka...samo pobrala bo nespostovanje do tebe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:38:01   
Anonimen
A še vedno ne razmišljaš v smeri: teci, kolikor te noge nesejo :ups:

ker če sama ne, ti bomo težko pomagale...oprosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:38:34   
tilka
Če lahko kar hitro spokaj nekam kjer boš imela nadzor vsaj nad tamalo in jo boš lahko vzgajala tako kot ti hočeš. Iz izkušenj ti povem, da se z leti vse bolj komplicira. kar se tiče vzgoje otrok v takšnih razmerah. Boš že preživela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:41:08   
rija
Tassy, ne vem, kako se ti še sploh da? Daj spokaj se že nekam, zaradi sebe. Pa kaj se res čisto nič ne spoštuješ? Da mene nekdo tak v rit piha? Ni šans. Raje stanujem v eni sobi in jem kruh in vodo. Pa imam vsaj mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:41:57   
Anonimen
Joj Tassy te berem in ti ne morem povedat kok mi je hudo. Poznam podoben primer vtikanja tašče v familijo, ki se je končala tako, da fotr otroka, zaradi sovraštva do tašče, ni videl že šest let ali več. Tamali je star deset let.

Upam, da se ti bo življenje uredilo, s svojimi pa le razčisti, saj so konec koncev tvoja družina. In če ti oni ne morejo stati ob strani - jih vidi mandolina. Smo me tle, ti pa na svoje punca. Je laže rečt kot narest, ampak raje to kot sovraštvo med vaju s partnerjem, ker bo samo tamala nstradala. In to big tajm. Držim pesti, da bi se uredilo in bi končno lahko zadihala. A tašče pa ne moreš poslat v pipino koleno? In jo pošteno nadret? In zakaj ji moraš polagat račune?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:43:28   
karmy
stran od tam ala... isto kar so moje predhodnice rekle... nič drugega ne bo pomagal kakor to vrjami...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:44:18   
Erdbeere
Tud men je prov hudo kaj s teboj dogaja....ne vem kako naj ti pomagam, samo iz lastnih izkušenj ti povem, da jest bi taščo napizdila k zmaja....pa sem tud jo...sicewr ne taščo ampak staro taščo...zakaj bi mogla jest zmer tagrda bit pa vse narobe narest...nader jo, če ona lahko tebe tud ti njo lahko...ni lepo samo pomaga pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:50:06   
darjatimci
Ne poznam cele tvoje situacije,ampak jaz še zmeraj gonim svojo ta stari in ta mladi nismo za skupaj lepo al grdo to se slej kot prej pokaže,svetujem isto kot predhodnice:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:55:33   
Taša
Hvalabogu, da živimo čisto za sebe..., čeprav v bloku (neskončno si želimo hiše) v dvosobnem stanovanju, smo neskončno srečni. Delamo kar nam paše... Si sploh ne znam predstavljat kaj doživljaš, vendar bi se jaz definitivno najprej temeljito pomenila z svojim partnerjem in bi ga res najprej malo prizemljila in ga mogoče tudi kar pred dejstvo postavila, da pač gresta mogoče zase živet....., ker če te partner ne misli branit pred taščo, potem zame to ni partner...(žal).. V drugi fazi bi definitivno poiskala pomoč verjetno bolj strokovno...Na voljo imaš SOS telefone, kateri te usmerijo v varne hiše in materinske domove, saj je tudi to ene vrste nasilje....Ne uničuj sam sebe,dokler se ne postaviš na lastne noge...res ni vredno vse skupaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:57:36   
cmokec
Albina je povedala čisto vse. Dokler se ne spokaš od te familje, bo tako ali pa še slabše. Šibaj, teci, šprintaj preč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 12:59:58   
k1
jaz tako vedno občudujem vse tiste, ki živijo doma - ali pri tašči ali pri mami.... no, meni ziher ne bi laufalo, čeprav nisem neki prepirljiv tip. rada mam svoj mir...

svetujem vsem, če mate le malo možnosti -pojdite na svoje - tisto je pravo življenje!

lp :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 13:01:44   
india
Sorry Tassy, a dokler ne boš šla na svoje, proč od dedca, tašče in staršev, ne bo NIKOLI bolje!
BEJŽI!!!!!!!!!!!!!:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 13:03:22   
spacey
Se popolnoma strinjam z Laro! Mislim, da te pa ta "kuzla" od tašče tako zmerja, se dere nate, itd. to pa ne! Kaj takega si niti pod razno ne smeš dovolit! Zberi pogum in ji povej svoje oz. postavi se zase in ji zabrusi nazaj.

Lp in srečno! Držimo peste in stiskamo tačke zate. :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 13:07:11   
Anonimen
Pojdi stran od tam, ker si tam sama proti vsem. Pojdi preden bo še slabše..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 13:07:31   
maruškaD
Tassy - zberi pogum! Verjamem, da je težko. Razumem, da imaš probleme s tvojim, ampak da tašča počne kar praviš je pa nedopustno - jaz bi jo že zdavnaj poslala v p.m. in spokala. Če moj ne bi bil na moji strani kar se tašče tiče, pa naj ostane pri njej.

In zakaj bi moralo biti vedno vse tip-top? Ker ona tako pravi? Groza. Ful se mi smiliš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 13:15:36   
kalimero
Ej Tassy, vem, da je hudičevo težko, ampak TAKOJ se spokaj od te hiše, v svoje dobro in v dobro otroka.
Če imaš še vsaj en procent samospoštovanja boš to naredila ta hip, ker ne bo bolje nikoli. In če si ne boš pomagala sama, ti tudi mi z nasveti ne moremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 13:19:26   
smrček
Še ena penzionistična rit se je najdla, ker nima kaj druga za delat ko tamlade šinfat. Jasno in glasni ji povej, da ti s svojim jezikanjem razdira družino, pa da jo itak njene prjatlce obirajo za njenim hrbtom in jo šinfajo že po celi vasi oz. naselju... Ostani močna in ne daj se ji, :hudicek: žlehtemu.Če le nebo šlo drugače je pa bolje danes spokat, kot pa se še jutri kregat in šele potem it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 13:26:05   
smrka
tassy sploh nerazmisljas kako bi resila problem ki ga imas - tukaj lahko dobis le tolazbo... vendar zivis pa se zmeraj pri svojmu tipu. Prosim primi se mal v roke, jokanja je dost.
smrka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
5.7.2005 13:29:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Spet tašča in problemi
5.7.2005 13:32:42   
Anonimen
Vem da je dost jokanja, zato bom danes se pošteno z mojim pogovorila in vrgla karte na mizo.
Ena dobra novica:mala je sprejeta v vrtec(ne bo več doma pri tašči)
Vsaka ima pravico do svojega mnenja, zato hvala vsaem!
Vsem eno :rozica: in hvala za podporo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?