|
RE: kako prepričat 18 mes., da mora jesti 22.2.2010 16:23:29
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 kaj pa, če vmes gleda risanke? se igra na mizi z igračkami, gleda knjigico, ti jo pa hraniš? pa recimo hrenovke - če jo olupiš, da ostane samo mehko, tudi ne bo zmlela? jaz sem ji včasih, ko je bila majhna, recimo ponudila liziko, ker ji je bila zanimiva, pa ko je zanjo oprla usta, sem hitro dala notri žličko kosila, kadar ni hotela jesti. je pa res, da je blo zmiksano tudi... ad2- vse sprobano, ampak ne pali ad2- na podobno foro jo tudi še danes dobim, vendar je vedno bolj zvita in tako kot jaz njo, je tudi ona pogruntala mene, kaj nameravam in jo vedno redkeje dobim na foro IZVIRNO SPOROČILO: Metuljček Cekinček Predlagam, da probaš kaj podobnega s tvojo malčico. Da posuješ hrano s čarobnim prahom, da ji poveš, da je ta hrana samo za princeske ali kaj podobnega. Ne vem, kaj bi zanimalo tvojo 18-mesečnico in na kakšen način ji lahko razložiš, da bo razumela. Ideja je morda res malo čudna, ampak če si že toliko stvari probala, pa daj še to. bomo prilagodili in poskusili, izgubit res nimamo kaj...sicer je tudi naša še premajhna za dojemanje nagrad/pohval/trikov, ampak ji bom pa npr. v zmešan krompir in zelenjavo, kake ribice (slane) notri stresla in jih bova lovili, vmes pa upam da bo pozabila, da še kaj pade v usta
|