Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja Splišni točno tako je pri nas- da ne povem kako vse jo zabavamo, da preusmerjamo pozornost, da vsaj kaj spravimo vanjo. Pripravim si knjige, revije, igračke, kakšne čudne odpirače in druge pripomočke, mobitel, ma ni da ni...včasih pali, včasih ne... Jaz tudi mislim, da je dobila psihičen odpor do hranjenja, ker je bilo tako hudo, samo pri tako majhnemu ne moreš vedet. Imamo pa super P in ji res zaupam, in če njo skrbi (ker ni panik brez razloga) potem mene še toliko bolj je pa rekla, da ni podhranjena, da je teža sicer na sp. meji, samo da ni dobro, ker se ne redi - zdaj ima že pol leta bolj ali manj enako težo. Je pa res, da mi je sedaj nehala piti mleko po flaški zjutraj in zvečer, kar me je prej vsaj malo potolažilo, da je dobila dozo kalorij- pa tudi ne vem zakaj-kar naenkrat. Mini86- tudi to sem že poskusila- da sem ji dala košček mandarine v roko, ali pa jabolko, pa tko zabriše stran kot da bi blo strupeno- dobesedno tudi videt noče...in če poberem... je prav huda kaj sem ji to dala nazaj na mizo- in seveda še enkrat zabriše dol- in če še enkrat poberem- konec, noče tudi sedet več ne za mizo, ampak hoče stran od mize od mene, ki sem lasnik koščkov ... mislim 18 mesečnik, pa tko jasno pokaže kaj hoče/noče, da je kaj...pa moram povedat, da je sicer res ful zgleden otrok, ali kako naj se izrazim- potrpežljiva, neproblematična, sodeluje,ni da ni- res angeljček... pri hrani se pa plošča obrne. Aja splišni- ja, bolj malo govori, v razvojni so mi že "zagrozili", da naju pri 2 l čaka logoped, če ne bo nič bolje.KAJ?????So normalni??Moja bo kmalu 21m,se ne govori,razen neee,auva,mama,mami,naaa...kaksen logoped prosim.Da mi to predlagajo..Moj necak bo v maju napolnil 4leta,je komaj pred kratkim pricel z govorom,prej samo kaksno besedo,zdaj pa lepo stavke tvori. nejescost-imamo isti problem.Moja 21m je samo juhce,pudinge,jajca,palacinke,pomfri -saj vem,ampak ce drugega noce,golaz s polento,krompirjem,cufte,polpete...ampak to v majhnih kolicinah,kak dan skoraj nic,tako,da sploh ne vem od kot ji kilaza.Mleka sploh ne,ze od 1leta.Kot dojencica,je bila pa pravi bajsek,mi je P parkrat mal zatezil,da je predebela Pa ravn tako ima najrajs zmiksano.
|