Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bratec od Sofije naj bo... 24.2.2010 23:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
a jaz ,da sem bila ze v soli,ti pa se v plenicah al kako In se zdaj ne vem kako ti je vsec Jonas??Sicer pa..ce bo imela ktera od mojih hcerk sina,bo pa on Jonas.Bom kar jaz odlocila
|
|
|
|
RE: Bratec od Sofije naj bo... 24.2.2010 23:17:15
|
|
|
|
Volga
|
Naj bo Krasnodar.
|
|
|
|
RE: Bratec od Sofije naj bo... 25.2.2010 1:13:31
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Morda pa damo bebiju ime po najuspešnejšem olimpioniku 2010 Vis, pol naj bo pa Apolo po hitrostnem drsalcu z imenom Apolo Anton Ohno. Ce ga pogooglas bos vidla da je prav lusten fant .
|
|
|
|
RE: Bratec od Sofije naj bo... 25.2.2010 22:35:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 a jaz ,da sem bila ze v soli,ti pa se v plenicah al kako In se zdaj ne vem kako ti je vsec Jonas??Sicer pa..ce bo imela ktera od mojih hcerk sina,bo pa on Jonas.Bom kar jaz odlocila Ne, Jonas mi ni, ker je zdaj Jonas Ž. tako zarasel... Si ga vidla? Volga, Krasnodar? Tanja, bom pogledala Čeprav bebiji, ki jih midva z mojim delava, so itak najlepši Za tega na poti zdravnica pravi, da je meni podoben, tako da iiiii, kako bo lep
|
|
RE: Bratec od Sofije naj bo... 25.2.2010 22:36:31
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, Kleo, da ne boš žalostna - tega, da se je tisti stari stric obesil, se še malo spomnim, tako da nisem bila v plenicah. Ene 4 sem bila stara. Ti pa v mali šoli
|
|
RE: Bratec od Sofije naj bo... 25.2.2010 22:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Artur. Lep in pameten.
|
|
|
|
RE: Bratec od Sofije naj bo... 26.2.2010 22:48:14
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Artur. Lep in pameten. Pa ne bodo vsi mislili, da sem navdušenka nad kmetijo slavnih?
|
|
RE: Bratec od Sofije naj bo... 27.2.2010 17:37:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Artur. Lep in pameten. Pa ne bodo vsi mislili, da sem navdušenka nad kmetijo slavnih? Pomembno je,da je tebi ime všeč. Kmetija....bila in prošla. Sofija in Artur,meni je v redu
|
|
|
|
RE: Bratec od Sofije naj bo... 6.3.2010 21:50:02
|
|
|
|
lananai
|
Sofija in Erazem.
|
|
|
|
RE: Bratec od Sofije naj bo... 6.3.2010 21:50:37
|
|
|
|
lananai
|
ahhh... dvakrat
< Sporočilo je popravil lananai -- 6.3.2010 21:51:13 >
|
|
|
|
RE: Bratec od Sofije naj bo... 6.3.2010 22:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Erazem. leeepo ime!
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?