Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 18.2.2010 7:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 Meni je pa tole kdo je kao top glede opravljanja NS cisto brezveze. NS je se vedno zgolj in samo statistika, ki o dejanskem stanju ne pove pravzaprav nic. Tudi to o standardih v Z Evropi - v nekaterih drzavah je sploh ne opravljajo, ker je prevec nezanesljiva. Ja, pri nas je pac to eden izmed dobrih nacinov sluzenja denarja. Taksno mnenje pa je tudi med ginekologi kar precej razsirjeno, seveda pa tega ne bodo razlagali kar tako. se samo podpišem - ne glede na to, kdo ti jo dela in koliko časa si na pregledu
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 18.2.2010 8:38:38
|
|
|
|
zaspancek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Morda tebi ne pove nič, za ostale pa je lahko pomemben podatek. In "ja" že na marsikateri NH so odkrili tudi določene napake pri plodu, ki so se kasneje pri invazivnih preiskavah pokazale za upravičene ali pa tudi ne. In seveda se zgodi (je resda le presejalni test), da nekdo pade skozi sito, ampak tudi ta "statistika" potrjuje, da je pač precejšen del teh napak, zaradi česar jo pregledujejo pri plodih odkritih. V vseh EU državah NH opravljajo, v 9 državah jo krije zdr. zavarovalnica, v ostalih je samoplačniška. Največ licenčnih zdravnikov je v mediteranskih deželah. Celo na Poljskem je število zdravnikov z licenco preko 50. Za primerjavo v SLO 29, BiH 2, Srbija 8. Ne recem, da sam UZ pregled ni cisto ok. Tam se dejansko lahko odkrije marsikatera napaka. Ampak taksen je lahko vsak drug UZ, merjenje NS pa se vedno ne pove nic. V kombinaciji s starostjo in drugimi kriteriji je se vedno samo in zgolj statistika! Obstajajo tudi stevilne studije, kjer so pac prisli do tega, da je to zelo nezanesljiva metoda odkrivanja npr. DS, srcnih ali kaksnih drugih napak. Zal.
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 19.2.2010 8:57:59
|
|
|
|
binabina
|
sem iz okolic celja,....
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 19.2.2010 22:16:25
|
|
|
|
tulpek
|
ZD Velenje, Ksenija K. Mohorko. Js sem bila zelo zadovoljna, vse je povedala, razložila, dobila sem 10 slik, je prijazna... edino klicat moraš 100krat, preden se sestra oglasi. Najboljše kar takoj zjutraj.
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 21.2.2010 23:57:49
|
|
|
|
Želvi
|
Jaz sem bila na NS in na 4D v Ginekološki kliniki Kalliste v Domžalah, pri dr. Kseniji Šelih Martinec in imam same pohvale. Ginekologinja res izredno prijazna, nežna pri pregledu, strokovna-razložila še več kot sva pričakovala, skratka res same pohvale. Zelo priporočam.
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 22.2.2010 9:45:52
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja ti pa priporčam dr. Lukmana na Ptuju je fantastičen
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 22.2.2010 22:41:47
|
|
|
|
BLOOM 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja ja ti pa priporčam dr. Lukmana na Ptuju je fantastičen A lahko,prosim,napišeš tel.št.,seveda če jo imaš . Lahko tudi na zs. Hvala.
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 23.2.2010 13:46:28
|
|
|
|
malecka_mateja
|
http://www.ginekologija-lukman.si/ cela njegova stran, tudi telefon. res je super, prekrasna nova ordinacija in čisto nov uz ker ima tudi 3D tako da je super, jaz sem bila pri njemu in zelo zadaovoljna sedaj grem spet. ful si čas vzame. pa svetuje tudi glede poroda...
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 23.2.2010 23:20:47
|
|
|
|
BLOOM 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja http://www.ginekologija-lukman.si/ cela njegova stran, tudi telefon. res je super, prekrasna nova ordinacija in čisto nov uz ker ima tudi 3D tako da je super, jaz sem bila pri njemu in zelo zadaovoljna sedaj grem spet. ful si čas vzame. pa svetuje tudi glede poroda... HVALA
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 24.2.2010 0:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi ti pa svetovala, da če ima tvoj gnekolog licenco in mu zaupaš, pojdi kar k njemu. Moja ima licenco pa sem najprej cincala a bi šla k njej al k Strahovi ... potem ko me je Strahova po telefonu, ko sem se hotla naročit "prijazno" nadrla, sem ji samo rekla hvala lepa s takim odnosom pa pri meni ne boste daleč prišli. Sem lepo poklicala mojo G in se naročila in sem bila zelo zadovoljna. Pregled je trajal vsaj 20 minut, slikice sicer nisem dobila, ker ji je onega papirja zmanjkalo ... samo mi je itak na vsakem pregledu UZ naredila in slikice dala tak da tiste ene nisem pogrešila preveč ;)
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 24.2.2010 6:41:32
|
|
|
|
soni
|
Jaz sem bila na NS in na 4D v Ginekološki kliniki Kalliste v Domžalah, pri dr. Kseniji Šelih Martinec in imam same pohvale. Ginekologinja res izredno prijazna, nežna pri pregledu, strokovna-razložila še več kot sva pričakovala, skratka res same pohvale. Zelo priporočam. .....se podpišem pod to.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?