Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 16.2.2010 14:53:26
|
|
|
|
mini86
|
darja strah-če bo dobre volje seveda
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 16.2.2010 19:56:06
|
|
|
|
potepuh 1
|
Jaz priporočam Darjo Strah (Domžale). Nam je vse pokazala in tudi zelo prijazna je bila.
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 16.2.2010 19:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
nikamor.... ce rezultat ni boljsi od idealnega, skoda zivcev....
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 16.2.2010 22:13:26
|
|
|
|
charlyka
|
Gospa Strah je redkokdaj dobre volje. Pa tudi ti več ne boš, ko boš plačala račun - je najdražja v Slo. Pa notri boš max 5 min.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 8:11:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 17.2.2010 8:31:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila isto na NS pri dr.Strah, sem bila res zadovoljna, zato sem se zanjo odločila tudi za 3d, kjer pa me je totalno razočarala, tako, da ne grem nikol več k njej.
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 17.2.2010 8:45:12
|
|
|
|
romy
|
nax05, zakaj te je razočarala na 3D?
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 17.2.2010 8:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
romy neumno se mi je zdelo, ker ko sem klicala koliko časa traja 3d, mi je sestra rekla, da pol urce (tako kot nekako povsod). No in z mojim prideva in sva bila notri 15 minut, za to je pa men velik dat 110 eur. Poleg tega pa nismo skoraj nič gledali v 3d, ampak kar v 2d (al kaj je ta navadna oblika). Pa vsi imejo neke slikce in filmčke, pri nama niti ene slike v 3d, filmček je pa dolg k da bi rekla 1 sek, tako gre hitro, da sploh ne dojameš, da si videl malega fižolčka. o sva pa potem ugotovila zakaj naju je tok na hitro odpravila, ker je bila zunaj poštena gužva (že midva sva prišla kasneje na vrsto, to mene ne moti, samo moti pa me, da me pol na hitro odslovi). Sem pa po tem pol brala kar dosti kritik nanjo.
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 17.2.2010 9:06:03
|
|
|
|
aprilčica07
|
Dvakrat bla pri dr. Jasmini Babnik, prvič v Lj, drugič v PO, bla zadovoljna, drugič je bla sicer ns zeloo slaba, ampak se je dr res potrudila, da sem takoj dobila vse kar rabim za nadaljnje preiskave.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 9:11:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 17.2.2010 9:19:10
|
|
|
|
žabica 22
|
binabina nisi napisala iz kje si. Drugače ti pa lahko povem iz svoje izkušne da so v Zdravstvenem centru Dravlje zelo prijazni in zelo profesionalni. Bila sem pa pri mag. Uršula Reš Muravec. Kar se tiče cene je tako sam pregled je 60 eur + cd je 15 eur- in na Cdju je veliko slikic in 6 filmčkov-vsaj pri meni je tako (3d/4d ultrazvok in pa navadni). In še sprintala nama je na A4 list slikice. Sem se pa odločila potem še za DHT je pa 40 eur. In rezultat dobiš v roku 10- 14 dni (zakaj tok pozen- zato, ker hodijo ob torkih po kri in jo potem odpleljejo in potem dobiš rezultate.) Sem bila pa notri najman 15 min. Grem pa knjej 100% še na 3D ultrazvok. Kolikor pa vem punce zelo hvalijo dr. Strah.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 9:20:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 9:37:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 9:41:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 9:47:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 17.2.2010 11:26:36
|
|
|
|
ledenaa
|
Bila sem v Dravljah Sem bila zelo zadovoljna res pa je,da nočem nobenih filmčkov
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 17.2.2010 12:57:21
|
|
|
|
limonita
|
Milleena, kje je pa možno dobiti te podatke? No, sedaj sem pa živčna... veš morda v kateri rang spada dr. Pušenjak?
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 17.2.2010 13:06:04
|
|
|
|
legenda_m
|
strah, zadovoljna, not bla 10 min, povedala use, pokazala use... nimam slabe izkušnje z njo. ne vem pa kko je pri drugih,
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 17.2.2010 14:07:09
|
|
|
|
sajka
|
Sama grem v Brezice in ti javim kako bo.Me pa zanima kako se opravlja nuhalna?Cez trebuh ali kako?In se to ali gre partner lahko z mano na ta pregled?Hvala vam
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 14:18:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 17.2.2010 14:19:36
|
|
|
|
žabica 22
|
Sam pregled se opravlja z zunanjim ultrazvokom (čez trebuh), partner gre pa lahko zdraven.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 14:34:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kam priporočate da se gre na NS???? 17.2.2010 17:04:35
|
|
|
|
zaspancek1
|
Meni je pa tole kdo je kao top glede opravljanja NS cisto brezveze. NS je se vedno zgolj in samo statistika, ki o dejanskem stanju ne pove pravzaprav nic. Tudi to o standardih v Z Evropi - v nekaterih drzavah je sploh ne opravljajo, ker je prevec nezanesljiva. Ja, pri nas je pac to eden izmed dobrih nacinov sluzenja denarja. Taksno mnenje pa je tudi med ginekologi kar precej razsirjeno, seveda pa tega ne bodo razlagali kar tako.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 23:55:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?