amii -> RE: neverjetna cena (23.3.2010 14:55:30)
|
No, mi pa smo včeraj dobili svoj voziček. [sm=bravo.gif] Preko licitacije sva ga za 270€ kupila preko e-baya z vsem kar je pač možno - košara, športni del, jajčka, adapter, dežna prevleka, amortizerji, napihljive gume, hitro zložljiv, trda podlaga, spusti se čisto v ležeči položaj, stabilen s 6 kolesi, bla,bla,bla.... (ni pa neka znana znamka). Tudi meni se je zdelo 600€ ali več za voziček absolutno preveč. Pa se je tašča ponudila da nama ga kupi, ampak zakaj bi dajali toliko, če je možno z malo iznajdljivosti drugje dobiti enako kvalitetno za manj denarja. Zmeraj mi gredo lasje pokonci, ko vidim v naši trgovini eno stvar za eno ceno, preko e-baya pa enako stvar za pol cene. Se mi je zdelo tako smešno, ko se je tašča začudila kako misliva z enim vozekom otroka spraviti "do vrtca". Pred 30imi leti niso obstajali kombinirani vozički, si moral kupiti najprej takšnega s košarico in kasneje "športnega". Ko je videla to "tehnološko čudo", ji nič ni bilo jasno. Ona pa se je tako lepo ponudila da nama kupi prvi voziček - takega do enega leta starosti [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|