|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Konec ali kaj drugega,....
23.2.2010 10:25:33   
silvestra
V kaj če verjamem, v črno magijo? Ne v to kaj dosti ne verjamem, poznam pa en primer ki je to krepko občutil. Ker dokler se ti to ne dogaja, ne moraš vedeti kaj bi lahko bilo.

Ker problem je v tem ki ga takoj na začetku nisem opisala, poleg mene najinih otrok, da bi se ena oseba tako ohladila do nas mislim da ni normalno, pa še to v slabem mesecu. Povrh vsega se je odmaknil v neki svoj svet to kar dela, pa niti svoje starše, niti prijatle ,,,pa še koga ne porajta več.

lp

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.2.2010 10:29:44   
špelin@
silvestra, prosim, začni mislit nase. Nehaj mislit  na moževe fore in zdaj še na dodatno osebo, ki jo v zadnjem postu omenjaš.

Misli nase in na otroka, imejte se radi, zadihajte. Ne obremenjuj svoje psihe in ne zapravljaj svojega časa z nečim, kar nima zveze s tabo kot osebo, ki ima lastno pamet, in kar te ne bo potegnilo ven iz nesamozavestne luknje, kamor očitno vztrajno tiščiš glavo user posted image

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.2.2010 18:55:23   
Taddy78
Ja zdaj pa je za vse kriva črna magija user posted image Nabavi kakega izganjalca...meni se zdi, da je tebe nekdo začaral...

Mislim haloooo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.2.2010 22:27:24   
ivao1
IZVIRNO SPOROČILO: silvestra

V kaj če verjamem, v črno magijo? Ne v to kaj dosti ne verjamem, poznam pa en primer ki je to krepko občutil. Ker dokler se ti to ne dogaja, ne moraš vedeti kaj bi lahko bilo.

Ker problem je v tem ki ga takoj na začetku nisem opisala, poleg mene najinih otrok, da bi se ena oseba tako ohladila do nas mislim da ni normalno, pa še to v slabem mesecu. Povrh vsega se je odmaknil v neki svoj svet to kar dela, pa niti svoje starše, niti prijatle ,,,pa še koga ne porajta več.

lp

po tem opisu se meni zdi takole: močno se je zatrapal in vse kar vidi in edina stvar okrog čega se mu trenutno vrti življenje je ona.

Neposredna povezava do sporočila: 29
24.2.2010 9:01:58   
silvestra
Hvala za mnenje. Bolj malo je ljudi, ki mislijo pozitivno. Se bodo kot je videti napredek spremenile v naše boljše. Družinsko življenje.

lp,

(odgovor članu ivao1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.2.2010 9:10:56   
rija

sem ti že v svojem prvem postu napisala....
zavohal je novo meso....pa kak ti ni jasno?
in seveda se je spremenil. in to JE NORMALNO....če se vlači okrog.

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 31
24.2.2010 9:23:43   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: rija

sem ti že v svojem prvem postu napisala....
zavohal je novo meso....pa kak ti ni jasno?
in seveda se je spremenil. in to JE NORMALNO....če se vlači okrog.

Rija, nisi prebrala njenega zadnjega posta? user posted image user posted image user posted image user posted image

Po moje je odveč kakršnokoli pisanje okoli tega  user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.2.2010 9:28:42   
rija
sem, samo ne kužim najboljuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.2.2010 9:33:57   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: rija

sem, samo ne kužim najboljuser posted image

Po avtorici sodeč, nisi edina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?