|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Do konca bolano!!!!
30.4.2010 9:48:59   
ajsek

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga
ko nisva pristala na njen predlog, da se mali piše po njej,

Ampak eni ljudje so pa res nori user posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 126
30.4.2010 9:52:37   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Mateja, predlagam da prebereš moj kompleten post in razmišljaš poleg. Sicer pa dokler ne bo sinko svoje mamice na papo, zgleda ne bo nič boljš. Sicer nima veze, ampak vseeno tale tema spominja na eno davno....ko nek mamin sinko ni mogel seksat če ni mamice slišal v bližini....in se je ena uporabnica spraševala če je to normalno?

Vzporednice patologije mati-sine so kr očitne, se mi zdi....

Najbolj mi je to padlo v oči. user posted image user posted image Vem kaj si mislil, vendar če izvzameš iz konteksta se res sliši kot da gre na oddih v porodno sobo.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 127
30.4.2010 10:42:56   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

ko nisva pristala na njen predlog, da se mali piše po njej,

Ampak eni ljudje so pa res nori user posted image

Njim se verjetno zdi ravno obratno. Vsaj če mojo taščo vprašaš user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 128
30.4.2010 11:22:59   
vesna_b
hja, še moja...

men je tašča rekla, da ko naslednjič rodim, da gre tamala k njej, da bo spala v njeni sobi.

sem rekla, da ne, pa smo se že skregale - in to fejst, pa še kar ni odnehala.
sem rekla, da najboljš, da dam tamalo njej, naslednjega froca moji mami, da ne bo kej narobe, tatretji bo pa za naju...
pa kaj še. aja, da ne povem, da itak ne znam nič delat prav... dobr, da je tamala preživela te dve leti. pa da ni shirana. pa da je oblečena.

ah, sam jaz se ne dam :) ji kar povem svoje - da ona je mela svoja dva otroka, in da ju je vzgajala kakor je hotela, da moje otroke bom pa jaz vzgajala.

Neposredna povezava do sporočila: 129
30.4.2010 16:51:12   
Vijoličarka
Tejča05, meni se zdi čisto možno, da tale tvoja tašča naklada in se dela frajerko. Vse to samo zato, ker hoče iz bolestnih razlogov imeti vse pod kontrolo. Dejstvo je, da ljudje potujemo skozi različna življenjska obdobja, od katerih imajo vsa svoje prednosti in slabosti, vendar žal kar lepo število ljudi tega ne sprejme.

Za mnoge ženske je najlepši čas, ko so bile mamice malim otročkom in ta čas bi rade ustavile, pa četudi za visoko ceno. Seveda se časa ustaviti ne da, vendar se da kompenzirati, da se še vedno počutijo tako, kot so se v tistem 'najsrečnejšem obdobju', niso sposobne iti naprej in početi kaj novega. Tvoja tašča je tak kaliber in tvoj mož, njen sin, je ne zna ustaviti.

Matej0a ti je lepo citirala zakon. In po zakonu si zaščitena. Danes je varovanje zasebnosti precej strožje, kot je bilo v preteklosti. In po moje so te 'najboljše kolegice' tvoji tašči to tudi povedale, ko je na vsak način želela doseči, da bi bila v porodni sobi. Pa če je še tako silila in silila, nihče ne bo tvegal službe zanjo.

Ampak ona tega ne sprejema. Ne sprejema prav nič, kar ji kdo reče, razloži, jo prosi. Vprašanje, če je res dogovorjena s kolegicami, da jo pokličejo (tudi tega ne smejo, ker je potizakonito), ona samo hoče na vsak način biti udeležna, biti zraven, biti glavna in morda take kvasi samo zaradi tega, da bi vama dala čutiti, da je bolje, da jo pokličeta, ker bo ona vseeno tam.

Sprosti se in ne misli na njo. Ne kličita je, sploh je ne obvestita o otroku, dokler ne boš dovolj pri sebi, da bi sprejela obisk. V porodni sobi bo tako, kot boš ti hotela, to zdaj že veš in ni treba, da te skrbi. Če pa bo lazila tam po hodnikih, pa naj. Kar naj se prikaže, kljub izrecni prošnji, da naj vas pusti na miru. Tako boš imela pa ti razlog, da 'zameriš do groba'. Itak sploh ne vem, kaj bo rinila v porodnišnico, če vama bo pa tako zamerila, ker je ne bosta obvestila. To sploh ne gre skupaj.

Ona ima veliko moč nad sinom in dobila je tudi veliko moč nad teboj. Kar ti počne, ti počne zato, ker se ti odzoveš, ker vidi, da te prizadene. Če bi ji ti mrtvo hladno in zelo odločno odgovorila, da boste naredili po svoje in se ne bi spuščala v razprave z njo, bi bilo lažje. Z njo se enostavno ne sme razpravljati, mora se jo preslišati in nadglasiti.

Lepo se pripravi, misli nase, ne pa na to zmešano žensko. Preveč blizu si jo spustila.

Srečno!

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 130
30.4.2010 17:07:26   
Anonimen
Sej ne vem če bi tole sploh verjela.user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
30.4.2010 18:56:20   
Julija08

in ko nisva pristala na njen predlog, da se mali piše po njej, smo se je rešili za skoraj 2 leti. Ni ne poklicala, ne obiskala,.....

Eni pa imajo ideje....mislm to pa je tud bolnica.....

Neposredna povezava do sporočila: 132
30.4.2010 21:09:39   
misamuk
Glej, meni se je pritisk dvigal že ko sem brala.

Zdej odvisno je, kolk hočeš zapet z njo (glede na to, da se ji očitno na lep način ne da razložit) ?
Če ti je vseeno, bi ji jaz direktno rekla, da vkolikor se prikaže v porodnišnici nepovabljena, jo bo varnostnik pospremil ven. In mislila smrtno resno.
In da vkolikor jo kdorkoli iz porodnišnice pokliče, da si prišla noter, boš poskrbela, da bo ob službo.

Ampak generalno mi ni jasno, kako je ne uspeš zaustavit. Ali živita pri njih doma? Pa tudi če, ko začne to lapat, ji rečeš NE (če že ne misliš izreči zgoraj napisanega), se obrneš in odideš (domov ali v svoj del hiše).
Če ona ne kaže do tebe absolutno nobenega spoštovanja (in očitno ga ne), oprpsti, tudi jaz se ne bi grizla v jezik in poskušala razlagat. NE in pika. Brez debate, razumeš? Zakaj bi debatirala o stvari, ki sploh ni diskutabilna?
Tudi zgornje bi POVEDALA, ne pa se pogovorila.

Če pa sem čisto iskrena, bi vse zgoraj morala povedati tvoj mož.
Pa postavi meje sedaj, ker drugače boš reden gost tule gor z jadanjem, kako se ti tašča vtika v vzgojo.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 133
30.4.2010 21:52:06   
Raho
Ej, oprostite, ampak jaz umiram od smeha. To je pa predlog za nočno morouser posted image

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 134
30.4.2010 21:57:31   
*miska.mcc*
NE in pika. Brez debate, razumeš? Zakaj bi debatirala o stvari, ki sploh ni diskutabilna?

user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 135
30.4.2010 22:06:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ej, oprostite, ampak jaz umiram od smeha. To je pa predlog za nočno morouser posted image

Očitno nisem edinauser posted image

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
1.5.2010 0:00:25   
Tejča05
user posted image  sej vrjamem da je smešn, samo je pa hkrati tudi nočna mora. Rodit še nism šla tko da sem zdej pa že čez rok. Kar se pa tiče komunikacije med nama z njegovo mamo je pa praktično ni. Samo kadar sem na obisku (sicer bolj poredko, glih zaradi teh njenih izpadov), takrat imam pa slabo vest ko kdaj kje postokam, ker je zelo prijazna in kot da to ne bi bila ista oseba.

Tko da se že jaz sprašujem, če sem sploh normalna. Zdej moj ji je dal vedet da se naj ne utika, kaj dejansko bo me pa res zanima, ker drugače bom naredila štalo v porodnišnici definitivno.

Ni mi jasno kaj bi rada s tem dosegla, ko bo zvedla ali pa ko bi prišla v P, je pa dejstvo da meni trenutno zelo greni življenje in razmišljam še v tej smeri, da če res kaj takega ušpiči, da mi bo še naredila uslugo in da dejansko z njo čisto prekinem.

Hvala bogu vsaj ne živimo skupaj, ker če bi, bi verjetno jaz rojevala na kakšnem zaprtem oddelku psihiatrične bolnišnice.
Me pa veseli, da obstaja tudi zakon o varstvu osebnih podatkov user posted image user posted image user posted image , ki ga morajo tudi upoštevati delavci v porodnišnici.

Jaz upam, da vse skupaj čim hitrej in čim bolj mirno mine. Je pa dejstvo da sem se mogla spihat tuki gor ker če ne bi me razgnal.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 137
1.5.2010 8:55:06   
bomboncek1
no, jaz sem pred kratkim videla fotografije iz porodnišnice ob rojstvu nekega otroka. otrok je bil rojen s carskim rezom v popolni anesteziji zaradi zapleta pri porodu. otroka je pestvala porodničina tašča, še preden se je zbudila mamica, ki je bila pod narkozo. je prihitela v P in očitno dobila dovoljenje, saj je na fotografijah oblečena v tisto zeleno haljo, ki jo dobijo očetje. torej se je to dogajalo v porodnem bloku. očka tega otroka je bil tudi zraven. da se jaz zbudim iz narkoze in da moja tašča pestva mojega otroka, še preden sem ga jaz dobila v roke, bi me kap. po moje tega ne bi do konca svojega življenja prebolela.
ma ne samo tašča, kdorkoli drug, ki ni oče (izvzamem medicinsko osebje, ki je tam zaradi oskrbe otroka).

za moje pojme je to bolano, tvoj partner je totalno mamin sine in bo tudi ostal mamin sine. odnos ki ga ima mati do njega je bolan.

imam pa še eno prijateljico, ki je poročena z maminim sinom. ne pove mi sicer dosti, ker vidim, da jo je groza, ampak šokantna izjava mi je bila, da njegova mati vodi koledarček plodnih dni (ciklus menstruacije, nek programček preko gsm, če sem prav razumela) in da vedno govori, da bo dojenček spal pri njej (torej pri tašči) in da ga bo dajala na prsi, če bo jokal. da seveda ne bo to dojenje, pač pa namesto dude in za uspavanje. če to ni bolano?

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 138
1.5.2010 9:52:14   
Taddy78
Tejca05 meni se pa ravno ne zdi, da bi tvoj karkoli rekel svoji mami...oprosti, ampak je on tisti, ki bi že v štartu moral postaviti meje, ne pa da jih preko njega moraš postavljati ti, kar očitno ne zaleže. Če bi on znal vdarit po mizi, ona niti slučajno ne bi imela časa razmišljat o tekih bolanih stvareh-kar dejansko so.

Ti si noseča in se sekiraš, kregata se tudi vidva in zaradi koga? Pomoje zaradi bodočega očka, ki ne zna postavit mej pri svoji mamici.

Veš kaj...naj bo zraven...ko bo popadek jo stisni za roko in spreklej za vsa leta nazaj in naprej...

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 139
1.5.2010 11:10:46   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1

imam pa še eno prijateljico, ki je poročena z maminim sinom. ne pove mi sicer dosti, ker vidim, da jo je groza, ampak šokantna izjava mi je bila, da njegova mati vodi koledarček plodnih dni (ciklus menstruacije, nek programček preko gsm, če sem prav razumela) in da vedno govori, da bo dojenček spal pri njej (torej pri tašči) in da ga bo dajala na prsi, če bo jokal. da seveda ne bo to dojenje, pač pa namesto dude in za uspavanje. če to ni bolano?

Sicer sem na RRu (sploh dipo) vajen že vsega...ampak tole je pa nekaj najbolj bolanega kar sem kdaj prebral tule. Še ''how how'' afera ni tolk bolana kot tole.

Tejča, kot je napisala Taddy78, ves ta odnos je bolan in izkrivljen. Za partnerja imaš mehkužca ki se nikol ne bo sposoben postaviti za svojo lastno familijo. Počasi se bom začel spraševati, če ga mamica morda še ne doji user posted image

Edina rešitev je da se z njim orenk dol vsedeta  in da temeljito spremeni svoj odnos do matere ker bo šlo samo še na dol.

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 140
1.5.2010 11:19:11   
ajsek
Nečesa pa vseeno ne razumem. A se vsem ostalim ljudem, razen vas, zdijo taki izpadi nekaj povsem normalnega, da tašče mirno izjavljajo take bedarije? Če bi moja babica, mami, tašča ali katerakoli druga ženska iz sorodstva izjavila, da bo cartala svoje vnuke na prsih, da bodo imeli njen priimek, da bo ona vzela starejšega vnuka k sebi, ko se bo rodil mlajši,... bi se odzvali vsi.
Kje je vaš mož, njen mož, njeni drugi otroci, bratje, sestre...? A vsi čisto mirno gledajo te izpade? Ko ženska pove, da ne gre k vam na obisk, ker otrok nima njenega priimka, a se to vsem zdi v redu in so tiho?

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 141
1.5.2010 11:57:09   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Nečesa pa vseeno ne razumem. A se vsem ostalim ljudem, razen vas, zdijo taki izpadi nekaj povsem normalnega, da tašče mirno izjavljajo take bedarije? Če bi moja babica, mami, tašča ali katerakoli druga ženska iz sorodstva izjavila, da bo cartala svoje vnuke na prsih, da bodo imeli njen priimek, da bo ona vzela starejšega vnuka k sebi, ko se bo rodil mlajši,... bi se odzvali vsi.
Kje je vaš mož, njen mož, njeni drugi otroci, bratje, sestre...? A vsi čisto mirno gledajo te izpade? Ko ženska pove, da ne gre k vam na obisk, ker otrok nima njenega priimka, a se to vsem zdi v redu in so tiho?

Glej, nobenemu od nas se to ne zdi normalno. To, kar se je dogajalo nama s partnerjem, ni bilo normalno ne meni in ne njemu. Povedal ji je neštetokrat, na lep način, na grd način, kaj bi naj stroril po tvoje? Utišal jo za vedno ali kaj? Ko imaš enega takega fanatika za hrbtom, ko ti načrtno uničuje življenje, ti verjetno preostane samo touser posted image No, mi smo jo odnesli super user posted image
Preprosto se ji ni dalo dopovedati, ker je bila trdno prepričana v svoj prav. Živiva več kot 100 km stran, popolnoma neodvisno od nje, pa se je pripeljala pred blok in naju opazovala. In ne samo enkrat. Kaj ji moreš? Ko ji je šel prvič dol povedati, da veva, da je tam in naj pride gor, se je obrnila in odpeljala, naslednjič tega ni storil več. Pa je bila tam velikokrat in sva jo počasi dala na ignore in je prenehala s tem (ali pa neuser posted image ).
Konec koncev mi jepreostalo samo to, da sama poskušam živeti normalno življenje ali pa bi se s partnerjem pobila zaradi nje, kar bi ji verjetno bilo v neizmerno zadovoljstvo. In ko je videla, da nama gre in da nima nekega vpliva na naju, sploh pa potem, ko se je rodil sinko in s priimkom ni uspela, nas je totalno odklopila. No, in smo se je rešili. mi smo še vedno srečno skupaj, ona pa sama in stara. Pa še vedno trdno prepričana v svoj prav.

lp

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 142
1.5.2010 14:24:18   
misamuk
Ampak tukajle gor pa res prebereš bolane zadeve.... ne morem verjet, da so ene ženske tako usipaneuser posted image user posted image
Zdej, jaz sem oster tip človeka in sem mojo taščo zelo na hitro spravila v red. Verjetno še zdaj kaj lapa naokoli, ampak meni se ne upa nič rečt. Je pa res, da sem tudi njenemu sinu (aka mojemu možu) uspela dopovedat par stvari, tako da je še on postavil mejo.
Ampak v takih primerih bi šla pa na ostro, do konca.
Da mi ženska prijavi, da bo mojega otroka pristavljala na prsi, bi ji rekla: še enkrat da slišim karkoli temu podobno bolanega, tega otroka niti videli ne boste. In se vstala in šla.
Pa resno no, udart z roko po mizi, povedat svoje (še enkrat, POVEDAT, ne se pogovarjat) in oditi in brez stikov nekaj časa, da se vidi, da mislite resno.
Ne vem no, morda filozofiram v prazno, ampak kaj so recimo tej vaši možje porekli ob takih izjavah? So poskušali omilit ali jim je odbilo plafon? A ste kdaj uporabili grožnje s psihiatrijo (jebela, da ene res sodijo tja), policijo, odselitvijo, pretrganjem stikov? Ne me narobe razumet, valjda nisem za take pristope vedno, ampak ob določenih stvareh, ki sem jih v tej temi prebrala, me je pa pokonci vrglo, da te ženske certificirano niso normalne.

Neposredna povezava do sporočila: 143
1.5.2010 14:37:16   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: misamuk
Pa resno no, udart z roko po mizi, povedat svoje (še enkrat, POVEDAT, ne se pogovarjat) in oditi in brez stikov nekaj časa, da se vidi, da mislite resno.

Smo POVEDALI, poskušali BREZ STIKOV - pa se ni dala in nas je zalezovala pred blokom, smo dali vedeti, da mislimo RESNO....

Ne vem no, morda filozofiram v prazno

JA, imaš prav

ampak kaj so recimo tej vaši možje porekli ob takih izjavah? So poskušali omilit ali jim je odbilo plafon? A ste kdaj uporabili grožnje s psihiatrijo (jebela, da ene res sodijo tja), policijo, odselitvijo, pretrganjem stikov?

Skoraj vse našteto. Za psihiatrijo in policijo "baje" ni bilo dovolj (dejansko je za njih samo govorila, ničesar uresničila, brez predhodnih grehov, dobro situirana in poznana ženska, midva pa trmasta in nestramna mulca, ki bi se rada stare rešila in prišla do njenega denarja - tako nekako). Odselitev nima veze, ker nismo živeli skupaj, pretrganje stikov - za naju absolutno JA, njej se ni dalo dopovedati.

Lahko je biti pameten dokler nisi v tem.

lp

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 144
1.5.2010 15:17:06   
misamuk
mojcaziga, oprosti no, sploh nisem imela namena pametovat, bolj je blo moje razmišljanje, kaj bi naredila v taki situaciji. Morda pa katera druga vseh opcij še ni sprobala ali pa se ne upa.
Ko tole vse berem, sem hvaležna, da nisem v tem, hkrati pa kapo dol pred vsemi vami, ki ste očitno že res vse sprobale.

Neposredna povezava do sporočila: 145
1.5.2010 15:26:09   
mojcaziga

mojcaziga, oprosti no, sploh nisem imela namena pametovat, bolj je blo moje razmišljanje, kaj bi naredila v taki situaciji. Morda pa katera druga vseh opcij še ni sprobala ali pa se ne upa.
Ko tole vse berem, sem hvaležna, da nisem v tem, hkrati pa kapo dol pred vsemi vami, ki ste očitno že res vse sprobale.

Saj ni problema. Vsak, tudi sama, preden sem to izkusila, si predstavlja, da malo bolj ostro nastopiš, ali pa jasno in glasno poveš ..... pa je urejeno. Ampak enim ljudem se preprosto ne da dopovedati in se ne pustijo ovirati pri svojih namerah. To je to.

lp

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 146
3.5.2010 8:50:26   
vesna_b
priimek, da bo ona vzela starejšega vnuka k sebi, ko se bo rodil mlajši,... bi se odzvali vsi.
Kje je vaš mož, njen mož, njeni drugi otroci, bratje,

ajsek - ne, nisem tiho. saj sem napisala, da smo se skregale.
sicer mojega takrat ni blo zraven, taprvič, drugič ko je načela to temo, je pa bil, pa je bil tako paf, da ni reku nič, razen potem meni, da naj se ne razburjam, k itak bi lahk vedla, da se to ne bo zgodilo. in smo se potem še midva skregala, skoraj na smrt, ker sem rekla, da hinavca ne rabim, da če hoče kaj rečt, naj reče prej, v pričo svoje "mamice", al pa ne rabi govort nič, ker me to dobesedno razpi*** user posted image  user posted image  user posted image

aja, je pomagalo, sedaj se prej oglasi. ker sem rekla, da dokler tega ne poštimamo, da nimava več otrok.

tako da - smo bolj uradne. se pogovarjamo - kako ste kaj? kako je pa vreme? in pol se neha. in zdaj ma taktiko, da tamalo vpričo mene sprašuje, kje je bla, kam gre - a tamala ne zna govort. jaz pa tud ne odgovarjam namesto nje, tako da spet nič ne izve. rečem tamali, naj pove, da gre papa user posted image

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 147
3.5.2010 9:30:21   
Anonimen
No, sem pa jaz mislila da imam problemeuser posted image
Jst ne vem, a ne moreš dobiti sodne odredbe prepovedi približevanja?

Meni film poči, ko se tašča samo nalima brez vprašanja v stanovanju (živiva zgoraj, vhod skupni...ne bom razlagala).
Veš kaj je počela meni? Ko sem prišla iz porodnišnice si je vbila v glavo, da bo skrbela zame, čeprav jaz tega nisem hotela in  moči pa nisem imela da bi jih pošteno skenslala, ker sem imela pač delo z otrokom-mi je šlo strašno na živce,. Zajtrk, kosilo in večerjo so mi nosili v posteljo, po stopnicah sem imela prepovedano it, čeprav sem se počutila super-dejansko sem bila zaprta za štirimi stenami. V spalnico je hodila kot bi šla v svojo, ko sem dojila je gor pripeljala še tasta, snaho in njenega tipa in so vsi direkt buljili v joške kok dobr tamal vlečeuser posted image , pametovala kok morem ogromn jest da bom mela mleko, me skos spraševala kok tamali poje, kdaj se je pokakal, kdaj je lulal, kako je spal...mislim...zjutrej sva midva še spala je kr uletela v spalnico in tamalega opazovala kako spi pa take fore. Sej če zdej pomislim nazaj ni čudno da sem bila non stop živčna in sem postopoma izgubljala mleko, tako, da je tamali zdej popolnoma na AM. Aja, pa še ena cvetka...itak se je mali dojil na začetku na 2, 3 urce. Bil je star 2 tedna, ko je začela govorit in pametovat, da ga moreva pustit ponoči lačnega in naj se kar dere, da se bo navadil. Mislim ona bi stradala 2 tedna starega dojenčka, ki je ko se je zbudil komaj zdržal tistih par sekund da sem jst joško ven potegnilauser posted image .
Da ne govorim da se vmešava v čisto vse. Zadnjič sem napakirala malega in sva šla k meni domov (kjer sem prej živela), pridem nazaj, hočem obesit perilo ki se je opralo in sem ga pustila v kopalnici, pa vidim da ga ni nikjer. Po iskanju sem ugotovila, da si je upala prit v kopalnico in pobrat perilo in ga obesit! Dejansko to pomeni, da je hodila od sobe do sobe, brskala po stvareh in iskala...skratka men je film počil-da ne govorim da se vtikava v to, kaj bova z denarjem ki ga dobiva za malega ko pridejo obiski...pa kaj njo to briga?!!!!
Jaz sem se pa že pred porodom odločila, bo mali pri njih odpadel, ker so bile že pred porodom take stvari, ki jih v življenju nikoli ne bom pozabila sploh pa ne oprostila.

Skratka, če bi meni še to delala kot tebi tejča, bi šla na policijo in jo prijavila.Verjemi da nekaj bi že našli!
Midva sva se pač odločila, da ko bo kakršna koli možnost spakiramo in gremo drugam, kljub temu koliko so že vložili v stanovanje-za ceno miru se splača!

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
3.5.2010 19:25:54   
eya
Sem bolj nahitro prebrala...pa sem pomislila, da ima zato tako željo bit zraven, ker je sama izšolana babica (saj je, a ne)? Saj ne, da to kakorkoli opravičuje njeno vsiljevanje, morda pa samo daje upanje, da zdaj hoče bit zraven, ker "obvlada" porodno, pa pozna vse tam...pa vam bo potem v končni fazi dala mir?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
4.5.2010 11:38:57   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

No, sem pa jaz mislila da imam problemeuser posted image
Jst ne vem, a ne moreš dobiti sodne odredbe prepovedi približevanja?

Meni film poči, ko se tašča samo nalima brez vprašanja v stanovanju (živiva zgoraj, vhod skupni...ne bom razlagala).
Veš kaj je počela meni? Ko sem prišla iz porodnišnice si je vbila v glavo, da bo skrbela zame, čeprav jaz tega nisem hotela in  moči pa nisem imela da bi jih pošteno skenslala, ker sem imela pač delo z otrokom-mi je šlo strašno na živce,. Zajtrk, kosilo in večerjo so mi nosili v posteljo, po stopnicah sem imela prepovedano it, čeprav sem se počutila super-dejansko sem bila zaprta za štirimi stenami. V spalnico je hodila kot bi šla v svojo, ko sem dojila je gor pripeljala še tasta, snaho in njenega tipa in so vsi direkt buljili v joške kok dobr tamal vlečeuser posted image , pametovala kok morem ogromn jest da bom mela mleko, me skos spraševala kok tamali poje, kdaj se je pokakal, kdaj je lulal, kako je spal...mislim...zjutrej sva midva še spala je kr uletela v spalnico in tamalega opazovala kako spi pa take fore. Sej če zdej pomislim nazaj ni čudno da sem bila non stop živčna in sem postopoma izgubljala mleko, tako, da je tamali zdej popolnoma na AM. Aja, pa še ena cvetka...itak se je mali dojil na začetku na 2, 3 urce. Bil je star 2 tedna, ko je začela govorit in pametovat, da ga moreva pustit ponoči lačnega in naj se kar dere, da se bo navadil. Mislim ona bi stradala 2 tedna starega dojenčka, ki je ko se je zbudil komaj zdržal tistih par sekund da sem jst joško ven potegnilauser posted image .
Da ne govorim da se vmešava v čisto vse. Zadnjič sem napakirala malega in sva šla k meni domov (kjer sem prej živela), pridem nazaj, hočem obesit perilo ki se je opralo in sem ga pustila v kopalnici, pa vidim da ga ni nikjer. Po iskanju sem ugotovila, da si je upala prit v kopalnico in pobrat perilo in ga obesit! Dejansko to pomeni, da je hodila od sobe do sobe, brskala po stvareh in iskala...skratka men je film počil-da ne govorim da se vtikava v to, kaj bova z denarjem ki ga dobiva za malega ko pridejo obiski...pa kaj njo to briga?!!!!
Jaz sem se pa že pred porodom odločila, bo mali pri njih odpadel, ker so bile že pred porodom take stvari, ki jih v življenju nikoli ne bom pozabila sploh pa ne oprostila.

Skratka, če bi meni še to delala kot tebi tejča, bi šla na policijo in jo prijavila.Verjemi da nekaj bi že našli!
Midva sva se pač odločila, da ko bo kakršna koli možnost spakiramo in gremo drugam, kljub temu koliko so že vložili v stanovanje-za ceno miru se splača!

O ljubi bog. Pri nas je tudi nekoč vrelo, ampak ne dolgo,kar jaz imam svojo družino in svoje življenje pa čeprav samo v štuku višje.

Prehod sva zaprla in naredila strop, tam pa je sedaj pisarna, kjer glihkar sedim user posted image user posted image user posted image .

Tašča mora okorg, vedno potrka, ... prej je a kr naprej letala gor, ampak jaz imam v vratih ključe in sem se vedno zaklenila, tako da pri meni to, da se nekdo teleportira od kdo ve kod v stanovanje ne obtaja, ker skozi ključavnico ne more, razen kakšen duhec user posted image user posted image user posted image

Ojej, kake bolane majo nekateri, groza, v takem primeru se bi jaz odselila že po 1.izjavi, 100%

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?