KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24 No, sem pa jaz mislila da imam probleme Jst ne vem, a ne moreš dobiti sodne odredbe prepovedi približevanja? Meni film poči, ko se tašča samo nalima brez vprašanja v stanovanju (živiva zgoraj, vhod skupni...ne bom razlagala). Veš kaj je počela meni? Ko sem prišla iz porodnišnice si je vbila v glavo, da bo skrbela zame, čeprav jaz tega nisem hotela in moči pa nisem imela da bi jih pošteno skenslala, ker sem imela pač delo z otrokom-mi je šlo strašno na živce,. Zajtrk, kosilo in večerjo so mi nosili v posteljo, po stopnicah sem imela prepovedano it, čeprav sem se počutila super-dejansko sem bila zaprta za štirimi stenami. V spalnico je hodila kot bi šla v svojo, ko sem dojila je gor pripeljala še tasta, snaho in njenega tipa in so vsi direkt buljili v joške kok dobr tamal vleče , pametovala kok morem ogromn jest da bom mela mleko, me skos spraševala kok tamali poje, kdaj se je pokakal, kdaj je lulal, kako je spal...mislim...zjutrej sva midva še spala je kr uletela v spalnico in tamalega opazovala kako spi pa take fore. Sej če zdej pomislim nazaj ni čudno da sem bila non stop živčna in sem postopoma izgubljala mleko, tako, da je tamali zdej popolnoma na AM. Aja, pa še ena cvetka...itak se je mali dojil na začetku na 2, 3 urce. Bil je star 2 tedna, ko je začela govorit in pametovat, da ga moreva pustit ponoči lačnega in naj se kar dere, da se bo navadil. Mislim ona bi stradala 2 tedna starega dojenčka, ki je ko se je zbudil komaj zdržal tistih par sekund da sem jst joško ven potegnila . Da ne govorim da se vmešava v čisto vse. Zadnjič sem napakirala malega in sva šla k meni domov (kjer sem prej živela), pridem nazaj, hočem obesit perilo ki se je opralo in sem ga pustila v kopalnici, pa vidim da ga ni nikjer. Po iskanju sem ugotovila, da si je upala prit v kopalnico in pobrat perilo in ga obesit! Dejansko to pomeni, da je hodila od sobe do sobe, brskala po stvareh in iskala...skratka men je film počil-da ne govorim da se vtikava v to, kaj bova z denarjem ki ga dobiva za malega ko pridejo obiski...pa kaj njo to briga?!!!! Jaz sem se pa že pred porodom odločila, bo mali pri njih odpadel, ker so bile že pred porodom take stvari, ki jih v življenju nikoli ne bom pozabila sploh pa ne oprostila. Skratka, če bi meni še to delala kot tebi tejča, bi šla na policijo in jo prijavila.Verjemi da nekaj bi že našli! Midva sva se pač odločila, da ko bo kakršna koli možnost spakiramo in gremo drugam, kljub temu koliko so že vložili v stanovanje-za ceno miru se splača! O ljubi bog. Pri nas je tudi nekoč vrelo, ampak ne dolgo,kar jaz imam svojo družino in svoje življenje pa čeprav samo v štuku višje. Prehod sva zaprla in naredila strop, tam pa je sedaj pisarna, kjer glihkar sedim . Tašča mora okorg, vedno potrka, ... prej je a kr naprej letala gor, ampak jaz imam v vratih ključe in sem se vedno zaklenila, tako da pri meni to, da se nekdo teleportira od kdo ve kod v stanovanje ne obtaja, ker skozi ključavnico ne more, razen kakšen duhec Ojej, kake bolane majo nekateri, groza, v takem primeru se bi jaz odselila že po 1.izjavi, 100%
|