Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam za nekaj dni na začetku poletja - Ist... 13.2.2010 17:20:01
|
|
|
|
nbiba
|
Meni je všeč za kakšne krajše počitnice Novigrad h. Maestral, ali pa v Unagu h. Coral in Sol Umag. Vsi tej hoteli so prenovljeni, dobra hrana, čisti, lepa okolica za sprehode in imajo notranji in zunanji bazen.
|
|
|
|
RE: Kam za nekaj dni na začetku poletja - Ist... 14.2.2010 15:51:16
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: nbiba Meni je všeč za kakšne krajše počitnice Novigrad h. Maestral, ali pa v Unagu h. Coral in Sol Umag. Vsi tej hoteli so prenovljeni, dobra hrana, čisti, lepa okolica za sprehode in imajo notranji in zunanji bazen. Ja, ta tudi meni. Samo voda v bazenu je pa fuuul mrzla, po moje je sploh nič ne ogrevajo. Samo kolikor jo soce uspe. Vsaj po naših izkupnjah, smo imel več let paušal v kampu poleg in smo se kopali v tem bazenu, če ni bila premrzla voda. V glavnem bolj pozno popoldne, ko jo je sonce že ogrelo. Drugale je pa fletno ja. Veliiiiika trava med hotelk in morjem, fleten sprehod do Novigrada, lepo ob morju, peš. Fletno.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 14.2.2010 15:52:20 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?