Kam za nekaj dni na začetku poletja - Istra, SLO obala?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

Spiria -> Kam za nekaj dni na začetku poletja - Istra, SLO obala?? (13.2.2010 15:38:27)

Ker  bo glavni dopust letos prišel na vrsto šele septembra, bi vseeno rada prej že okusill malo morja  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image],
zato me zanima, kam  bi bilo najbolje it za nekaj dni nekje konec maja, začetek junija...

Mal sem gledala hotele v Umagu, Rabcu, Opatiji...
Bi pa bilo fajn, da ima hotel tud bazen, ker morje zna bit še mrzlo

Ali pač slovenska obala?
Vsakršen predlog bo dobrodošel! Sva pa par brez otrok...

nbiba -> RE: Kam za nekaj dni na začetku poletja - Istra, SLO obala?? (13.2.2010 17:20:01)

Meni je všeč za kakšne krajše počitnice Novigrad h. Maestral, ali pa v Unagu h. Coral in Sol Umag.
Vsi tej hoteli so prenovljeni, dobra hrana, čisti, lepa okolica za sprehode in imajo notranji in zunanji bazen.

Splišni -> RE: Kam za nekaj dni na začetku poletja - Istra, SLO obala?? (14.2.2010 15:51:16)

IZVIRNO SPOROČILO: nbiba

Meni je všeč za kakšne krajše počitnice Novigrad h. Maestral, ali pa v Unagu h. Coral in Sol Umag.
Vsi tej hoteli so prenovljeni, dobra hrana, čisti, lepa okolica za sprehode in imajo notranji in zunanji bazen.

Ja, ta tudi meni. Samo voda v bazenu je pa fuuul mrzla, po moje je sploh nič ne ogrevajo. Samo kolikor jo soce uspe. Vsaj po naših izkupnjah, smo imel več let paušal v kampu poleg in smo se kopali v tem bazenu, če ni bila premrzla voda. V glavnem bolj pozno popoldne, ko jo je sonce že ogrelo.

Drugale je pa fletno ja. Veliiiiika trava med hotelk in morjem, fleten sprehod do Novigrada, lepo ob morju, peš. Fletno.

Stran: [1]