Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 13.2.2010 8:33:06
|
|
|
|
buči
|
Primolut Nor tablete.
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 13.2.2010 8:47:40
|
|
|
|
phelps
|
Doloress, dobijo se na recept pri ginekologu. Da jih prodajajo v prosti prodaji, še nisem slišala. Svetujem pa ti, da se o tem pogovoriš s tvojim osebnim ginekologom, ker ti to pusti posledice na telesu (podre hormonsko ravnovesje). Jaz sem jih vzela lani, ko smo šli na jadranje, je bilo vse ok.
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 13.2.2010 18:10:23
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Primolut Nor tablete. To imam se doma, ker mi jih je enkrat dal G, ker nisem imela M vec kot 65 dni. Pa sem jih rabla vzet samo pol. A mislite, da lahko vzame ostalo polovico, brez da grem k G. Ker prej ne dobim datuma, ker kao nimajo casa... Sicer pa imam hormone za itak tako zmesane, da bolj zmesanih ne morm imet, pa tut nimam lih rednih. Joj ko bi imela moznost klicat ginekologinjo. Pa pri nas se sester ne dobis, kaj sele G.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
ti je dogčas?muškada (
37%)
ne (
63%)
Število vseh glasov: 228Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!