nejcko -> RE: a me boste brisali me kar dajte mi dol visi (13.2.2010 21:52:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Še vedno pa ne vem, zakaj krivite pse, ker je bila tu kriva gospa lastnica, ki mu menda še prve pomoči ni nudila. Druga stvar pa je njena blazna neodgovornost peljati 4 60-80 kg pse na sprehod po cesti??? Še štiri pudlje skoraj težko obvlada ena ženska s povprečnimi merami. Za napad na Megliča so bili odgovorni psi. Lastnica jih ni naščuvala nanj, je pa res, da je njena delna odgovornost v tem, da je 4 pse rihtala sama. Pa ni jih vozila po cesti (kot si napisala) ampak jih je spravljala v avto (brez nagobčnika in povodca). O njeni apatičnosti ob napadu in nepomoči ranjencu pa raje ne bi izgubljala besed. Tukaj pa sekaš mimo. Pes ne more biti odgovoren za svoja dejanja, odgovoren je vedno zgolj in samo lastnik. Tudi otrok do polnoletnosti ni odgovoren za svoja dejanja, pa vendar vemo, da je otrok razumno bitje, človek - kako naj bo potem odgovoren en pes, nerazumno bitje, žival [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Odgovornost je vedno posledica svobode, in za pse bi težko rekli, da so svobodni, kajne?
|
|
|
|