Gina -> RE: a me boste brisali me kar dajte mi dol visi (12.2.2010 21:58:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily Do mere se strinjam....mislm prou nč mi ni hudo zanj....vsaj edn k je dubu bumerang nazaj.... Sam to mrhovinarjenje nad slikami mi je pa ogabno. V bistvu ne razumem ljudi....isto k je nesreča na cesti....folk ful žlajfa, ne da bi pomagu, da bi bulu tja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa ne razumem kaj ima človek od tega da greda te slike. Res ne. Ma daj no mir. Tukaj gre za dve čisto drugi stvari. Ko je nesreča folk žlajfa ker jih je groza in strah. Morajo videt..... ker ne vedo za koga gre, lahko gre za znanca, ...ker te zanima kaj se zgodi če se zgodi, da si sam poučen in še mlao bolj trezen, ko kot bi bil sicer, ker mogoče pa lahko kaj pomagaš... ker najbrž res ni niti prav, da stran pogledaš...kako bi šele to zgledalo (nočem gledat, gravža se mi ali nočem gledat, ker me ne briga nič, raje se obrnem proč, da bom neobremenjen, je.ite se vsi skup)??!! in v končni fazi, ker je to človeško. Če se zgodi, da je najprej polemika zaradi psov, ki so napadli nekoga in ga raztrgali, potem polemika, ker so psi nazaj vrnjeni (jaz se recimo čisto vsega tega spomnim, še to, kako sem bila ogorčena takrat), potem zveš, da so zgirzli lastnika, potem še zakaj so ga zgrizli...kakšne reči je tem psom kao počel, oz. kaj je s psi, kaj je bilo v zakulisju vračanja psov, koliko slovenske kvazi visoke elite.....potem je pa ja logično, da te zanima, kaj so psi njemu naredili. Zanima te, kaj lahko en pes (pardon, trije) naredijo človeku, predvsem to. IN če bi bila to ena (za moje osebne pojme) nedolžna žrtev, bi se najbrž sliko težje gledalo, kot se jo sicer, ko najbolj verjetno redko kdo sočustvuje. Kaj češ, človeško je to najbrž.
|
|
|
|