Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj pomaga proti hropenju 12.2.2010 20:18:04
|
|
|
|
tikatonka
|
Tudi mi smo imeli pri naši tak problem. Pediatrinja mi je svetovala inhalacije. z kamilicami. Ene štiri dni smo inhalirali in je bilo ok. Sem tudi jaz vprašala če obstaja kakšen sirup, naša je sicer stara 8 mesecev ampak za tako majhne otroke sirupov za izkašljevanje sploh ne priporočajo.
|
|
RE: kaj pomaga proti hropenju 12.2.2010 20:33:04
|
|
|
|
matkica
|
Po prsnem košu jo probaj namazat z materino dušico čež jo pa pokrij s toplo krpico.Pri nas je to pomagalo.Pa čim prejšnje okrevanje vam želim.
|
|
|
|
RE: kaj pomaga proti hropenju 12.2.2010 20:50:59
|
|
|
|
anitka7
|
jaz sem se glih ta teden bojevala s hropenjem....naša ja stara skor 5 mesecev,zato sem jo mazala z materino dušico samo po podplatih,na prsa sem ji dajala obkladke s kamilicami (v krpo sem dala mal cvetov kamilice in vse skupi segrela v mikrovalovni za 20 sekund) to je mela čez dan skoz gor,po cvele dneve mamo na radiatorjih vodo v katerih so kamilice (zlo lepo diši po bajt ) pa pucanje nosu s fiziološko pa čeprav ni nič notr (rekla pediatrinja) to delam z brizgalko,v eno nosnico močno špricnem da v drugi vn pridein nam je uspel da sam še mal kašlja. aja pa še če sem se spomnila sem jo dala tko na svoje noge s trebuhom dol pa da je imela glavo mal nižje pa sem jo narahlo tapkala z dlanjo po hrbtu,predel pljuč (tapkaš tko da ukriviš dlan da v bistvu tapkaš sam s prsti in zapestjem
|
|
RE: kaj pomaga proti hropenju 12.2.2010 21:04:58
|
|
|
|
Najaa
|
To ni nič hudega, sam odkašljat se mora. Naša pogosto hrope, kadar je mal nahlajena. Lahko jo namažeš z materino ali daš kake tople obladke, da se bo sluz luščila.
|
|
|
|
RE: kaj pomaga proti hropenju 12.2.2010 21:11:01
|
|
|
|
nenanov
|
kje pa se kupi ta materina dušica
|
|
|
|
RE: kaj pomaga proti hropenju 12.2.2010 21:22:02
|
|
|
|
Dali*
|
Jaz imam Justovo materino dušico in je super.
|
|
|
|
RE: kaj pomaga proti hropenju 12.2.2010 22:35:59
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz imam tudi justovo. Kupi se pa pri ljudeh, ki se ukvarjajo s prodajo teh izdelkov. Če rabiš, mi javi, poznam eno.
|
|
|
|
RE: kaj pomaga proti hropenju 13.2.2010 4:15:40
|
|
|
|
nenanov
|
ja bi prosila če mi lahko daš telefonsko in kakšna je pa kej cena
|
|
|
|
RE: kaj pomaga proti hropenju 13.2.2010 11:27:58
|
|
|
|
ledenaa
|
za tako majhne otroke se odsvetuje tale materina dušica -prvič Drugič -sluz mora iti ven,torej otrok mora kašljati.Položajna drenaža tudi do 30 x na dan,parne inhalacije,čiščenje noska z fiziolško( d az druge nosenice začne teči ven)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?