|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Veste, kaj mi dvigne pritisk...
4.7.2005 13:16:23   
rija
A ni bistven rezultat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.7.2005 13:17:11   
rija
Ok, meni je tudi pot do cilja zelo pomembna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.7.2005 13:17:18   
huda
... to ja, rija :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.7.2005 13:21:04   
huda
raho,...
...kje si kupila kompletek - mornarski za sinkota....
... je bil ful luškan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.7.2005 13:21:37   
Anonimen
Ne... ni bistven rezultat. Pot do tega rezultata je pomembnejša. Zamišljaj si, kako je, ko se cel dan mučiš in na koncu tik pred zdajci vržeš puško v koruzo.Čeprav je bilo kar nekaj situacij za nasmejat se...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
4.7.2005 13:22:37   
Anonimen
Poglej link www.honfleur.co.uk. Sam da te zaradi cen ne bo kap!!!:ups::ups::ups::ups: (je prvi pa si dovolim malce domišljije).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
4.7.2005 13:30:45   
rija
Glej raho, sem prepričana, da ima vsaka od nas:nosecka: v glavi nek scenarij rojevanja, ki je zanjo popoln. Kot si ga imela ti, ga imam tudi jaz. Žal pa se velikokrat zgodi, da naše želje niso izpolnjene, kar lahko vidiš pri sebi. In če imamo možnost prispevati k temu, da bomo čim bližje začrtani poti, potem je prav, da jo izkoristimo.
Meni so že v Lj predlagali, da mi naredijo CR, za kar sem bila tudi sama pred nosečnostjo trdno odločena. Ko pa je bilo tako daleč, da sem končno na uz videla tisti srček, pa se mi je CR zdel kot nekaj, kar mi bo vzelo nek trenutek, ki ga ne bi rada zamudila. Ker imam kar nekaj problemov z bolečino, zaradi ignorantskega ravnanja nevestnih ms zdravnikov, sem se sama pri sebi odločila, da želim roditi z EA. Če bo na podlagi mojega zdravstvenega stanja možno seveda. Ker pa mi v ms tega ne garantirajo oz. gledajo na to kot so nekoč na prvi polet na luno, mi je pač žal. Kot sem že rekla, me nebi motile niti sobe, takšne kot so, niti tistih par sester, ki se za dobro jutro derejo po hodnikih kot kure na gnoju... Ampak, dokler imamo možnost, da si pot do cilja lahko izberemo, sem zadovoljna. In si jo bom zbrala. Če je izbira poti v Ms problematična, bom pač poiskala drugo ustanovo, ki spoštuje tvoje želje.
In dobro, da take še obstajajo.

Zakaj bi veslala do Amerike, če pa lahko letim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.7.2005 13:36:20   
Anonimen
Meni so pa v MS obljubili, da naslednjič delajo CR z EA. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: 2 dni sem jim namreč tulila kot dež, ker sem na koncu morala na CR. Če pa naš mulc ni hotel ven... jaz pa skoraj 3 ure 10 cm odprta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
4.7.2005 13:43:08   
rija
Ja,samo da ne bodo potem prišli: ja veste, pa glih danes ni anestezista na razplago....
Saj veš kaj pravijo: obečanje ludom radovanje. Jaz grem raje na bolj ziher varianto.
Sicer pa je imela moja znanka spinalno analgezijo na Ptuju in baje super!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.7.2005 13:43:57   
rija
No ja, sicer pa ti bodo morali CR tudi z anestezijo delat....:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.7.2005 13:46:57   
Anonimen
So ugotovili, da naravni porod pri meni ni mogoč - preozka medenica. tako, da naslednjič grem rodit po dogovoru. In ker pravijo, da je drugi otrok še večji... Naš prvi je imel 4410 g...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
4.7.2005 13:50:05   
huda
... raho,....
... a že drugega pričakujete?

. to je pa tak fajn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.7.2005 13:50:19   
rija
Madonca, to pa je bil komad!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.7.2005 13:50:34   
huda
... al pa načrtujete? haha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.7.2005 13:53:06   
Anonimen
Načrtujemo. Sam najprej moram mal posta udarit... Veste po CR mora biti mal posta... Če pa hočeš imeti vsaj dva ali če bo šlo tri in je star 32 pa mora malce pohiteti, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
4.7.2005 13:54:34   
huda
...si napisala, da si z Lendave...

... mi se mislimo iti kopat v vaše toplice....
... kako je kaj tam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.7.2005 13:55:21   
Anonimen
Odkrito povedano... ne vem... Pa mož pravi, da so na bazenu sami "naši" - Romi, da ne bo pomote.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
4.7.2005 13:55:56   
Anonimen
Zunanjem - notrenji pa so kar fajn - bila v celem življenju 2krat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
4.7.2005 13:56:49   
rija
Če že, raje Moravske ali Ptujske toplice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.7.2005 13:57:50   
rija
Sploh če imaš mal večjega otroka so baje Ptujske zakon. Je bila prejšnji vikend prijateljica z otroci, pa jih ni mogla prehvalit. Se splača preverit....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.7.2005 14:00:00   
Anonimen
V Lendavi se v notranjih bazenih otrokom ni priporočljivo kopati. Zaradi preveč parafina v vodi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
4.7.2005 21:48:52   
Anonimen
Če bi imela malo več časa, bi napisala nekaj zelo podobnega temu, kar je napisala rija!
Če se katera počuti kot živina, naj tako tudi rojeva -ne pa da ji zaradi tega, ker se nekatere ne pustijo mesarit, dviga pritisk!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?