|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
21.2.2010 15:01:57   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mi smo iz sprehoda, ful je lepo zunej.

Kuham za malega, za naju se pa kr neki zmišljujem kaj bi nardila. user posted image Po moje bo ena solata 'izprazni hladilnik'

Prelepo, k bi blo vsak dan tko pol bomo pa spet vozičkale user posted image user posted image user posted image

Tanja, Flaska mislim da imate tudi same prov lepo družino... Nam manjka samo še štalca pa moja neodvisnost-služba. Ni še vse idealno...

Majana jaz bom diplomirala iz krem, ne vem kako naj si sama očistim kožo??? maš kak recept?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.2.2010 15:10:49   
majana79
ledenka, žal sem jo videla samo na reklamah, samo če je pohvaljena, potem ni kar brezveze. Bom pogledala na forum, če je prou kaka tema o sestavinah pa ti povem.

A jo ni tut olivca pohvalila?!

tubby, misliš mehansko al 'kemično' čiščenje?

jaz si pore čistim ročno, prej si fajn kožo navlažim, potem pa z res čistimi rokami stiskam... in to je to...

ko si enkrat očistiš, bi blo potem pa treba res dnevno čistit pa kake kisline (salicilna, glikolna) uporabljat, samo jaz se temu izogibam dokler dojim... sicer eni pravijo da nič ne vplivajo, drugi da ja...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
21.2.2010 15:20:49   
majana79
ledenka, sem šla pogledat. Same hvalnice, s tem da ti vseeno priporočam da si najprej testerje nabaviš.

Jaz imam zaenkrat še robe za porabit, potem jo pa mogoče sprobam.

Sicer sem imela že Suki, ki je tudi kao organski ipd. ampak me ni prepričal, sploh.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
21.2.2010 15:29:24   
tubby

ledenka, žal sem jo videla samo na reklamah, samo če je pohvaljena, potem ni kar brezveze. Bom pogledala na forum, če je prou kaka tema o sestavinah pa ti povem.

jaz si pore čistim ročno, prej si fajn kožo navlažim, potem pa z res čistimi rokami stiskam... in to je to...

ko si enkrat očistiš, bi blo potem pa treba res dnevno čistit pa kake kisline (salicilna, glikolna) uporabljat, samo jaz se temu izogibam dokler dojim... sicer eni pravijo da nič ne vplivajo, drugi da ja...

Oboje, s čim navlažiš? daš kako masko pol gor???

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.2.2010 15:34:02   
Tanja_
Suki sem tudi jaz imela. Kr neki-še slabše je bilo po uporabi.

tubby kje pa iščeš službo-na področju, iz katerega si diplomirala ali čisto iks?

Štalco pa tudi midva še želiva. Sej ta je najina, samo večjo, v obliki hiškeuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.2.2010 15:39:58   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

ja, dam potem masko gor

navlažim pa najprej z umivanjem, če maš možnost je pa itak najbolj fino s kamilcami, al mal pare, al pa mlačne na vato pa ornk po obrazu

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.2.2010 15:45:22   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

ja, dam potem masko gor

navlažim pa najprej z umivanjem, če maš možnost je pa itak najbolj fino s kamilcami, al mal pare, al pa mlačne na vato pa ornk po obrazu

O madonca ste pridne, tuki pa jaz čisto odpovem - voda pa občasno krema od Avene. Če bi bili od mene odvisni bi kozmetična industrija propadla.

Tanja, Tubby - jaz tudi gojim upe na lastno štalco pa bolj slabo kaže, oz. bo še grdo (žlahta), pa še pol bo treba novo sezidat. Ma raje ne razmišljam, ker sem potam še dva dni slabe volje.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.2.2010 16:01:10   
maja1488
Suki user posted image

Otroci spijo. Z v postelji, M v avtu. Sem nekako preživela kosilo in poskušala ne se zapletat v konflikte. Uspešno...vsi so celi...noben staškan.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.2.2010 16:03:08   
majana79
šivilja, se spomnim k si enkrat napisala tvoje želje glede štalce. Jaz bi isto (dobro skupno lokacijo morva najdet user posted image ), sam neuspešno igram loto. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.2.2010 16:03:53   
majana79
maja, kolegica, sam da si nazaj user posted image

a ste vsaj kej dobrga jedli??

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.2.2010 16:57:15   
šivilja
H. mi spi v naročju že uro in pol. Saj je OK, še bolj bi blo če bi spala v postelji, pa če bi ponoči tudi spala.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.2.2010 17:20:44   
lake
Se vid da je sonček, nisem mela velik za prebrat. Sva ble na sprehodu, da sm mal viruse prezračla, ljudi kot martinčkov.

T. mi dons noče jest nič na žlico, ampak sej verjetno je vseen če je en dan samo na mleku.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
21.2.2010 17:40:14   
FLASK_A
Maja, sam da ste preživeli. Važno da ti ni blo treba kuhatuser posted image

Ledenka, a vaše kosilo je uspelo? Kapljice Tea tree mu kar maži v uhlje večkrat na dan. Nima kaj škodit. S kremo pa okrog uhljev (če je nimaš, pač ne- nič hudega).

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.2.2010 18:15:27   
majana79
midva sva tudi spala, no J. bolj kot jaz

očitno mu je svež zrak koristil

lačna...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.2.2010 18:41:12   
Leela
Sem šla z bratom v kino. Z mojim nisem mogla it, ker L. noče biti "sam". Sem gledala Valentinovo, kar vredu.
L. se je šel smučat, F. je tašča na sprehod peljala. L. je v avtu zaspal, upam da bo spal do zjutraj glede na to da je včeraj ob pol polnoči zaspal. F. pa tudi še spi. Sploh noče zaspati drugje kot v svoji posteljci.

sem si za rd že naročila darilo user posted image  (metuljčka vilinčka od patsy), čakam da pride.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
21.2.2010 18:43:13   
Leela
Šivilja imava dve skupni lastnosti: Da ne smučave in da kozmetična industrija z nama nič ne zasluži.user posted image  Samo parfume obožujem.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.2.2010 18:46:14   
Leela
bolančki user posted image  user posted image  user posted image

Midva z L. imava eno čudno virozo user posted image . Naju šraufa, ful napenja, mene želodec boli, driske pa niti nimava. V kinu sem bila "pridna", nisem golobčkov spuščala user posted image , sem imela glih premor.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.2.2010 18:50:28   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Sem šla z bratom v kino. Z mojim nisem mogla it, ker L. noče biti "sam". Sem gledala Valentinovo, kar vredu.
L. se je šel smučat, F. je tašča na sprehod peljala. L. je v avtu zaspal, upam da bo spal do zjutraj glede na to da je včeraj ob pol polnoči zaspal. F. pa tudi še spi. Sploh noče zaspati drugje kot v svoji posteljci.

sem si za rd že naročila darilo user posted image  (metuljčka vilinčka od patsy), čakam da pride.

Kaj pa je to?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.2.2010 18:51:47   
maja1488
Grem jest pršut in sir. A čem še kej spit...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
21.2.2010 18:54:54   
majana79
ja?! teran?!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
21.2.2010 18:55:44   
Leela
tm na FB greš na patsy.si in pogledaš album metuljčki.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
21.2.2010 19:06:19   
Dudica1
Evo nas doma....bilo je noro lepo...bi šla kar nazaj user posted image ...če bi bilo še malo bolj toplo kot je že bilo bi mislila da je poletje user posted image ...sonce in ful veliko ljudi in vozičkov in nič snega user posted image to se je zdelo T najbolj zanimivo user posted image .

Pol smo se pa še pri mojih greli zunaj na sončku in se žogali...joj zakaj je tako hitro mimo!!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
21.2.2010 19:17:37   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

tm na FB greš na patsy.si in pogledaš album metuljčki.

O všečno. Kolko pa to stane?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
21.2.2010 19:19:38   
Leela
s poštnino 25€. ja dons je bilo ljudi zunaj kot mravljincev.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
21.2.2010 19:21:16   
maja1488
Kdo je UAV na FB?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?