Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 10:21:30
|
|
|
|
lake
|
Moj bi rad računalnik v pojstlo. Se beremo pol.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 10:32:12
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat helo....kako smo?za vse bolanckane komi cakam da bo tudi tija imela norice pa da smo mem,ker bolj ko vas berem bolj se jih bojim flaski....eno stvar bi ti priporocila za pomiritev in boljsi spanec...ampak morm sister vprasat kje dobis...gre se za ene kapljice ki so narejene iz naravnih sestavin in sluzijo pomiritvi...moja sis je itak cist prec,tablet ni hotla jemat nic spala ,nocne more,strahovi,nakoncu z zivci ...po teh kapljicah pa lahko prvic recem da gre na bolje...tudi ponoci spi,in zlahkoto funkcionira podnevi...ze sama hodi naokoli,kadar je pa z mano se ves cas hecave in smejive....sis ima zdej univerzalne kapljice za pomiritev ,zdej gre pa k nekim tetam ki zmesajo kapljice po meri...narejene samo zate in tvoje potrebe Super da gre končno na bolje za kake kapljice prvič slišim, sicer pa ni važno al je to al tableti samo da pomaga Ne boste verjele tudi po spremenjeni prehranji je lahko počutje neverjetno bolše. jaz sm mela hudo pomankanje vitaminov pa še česa najbrž.... zdaj pa kr letim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 10:33:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Da ne bosta otrok sabo pozabla vzet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 10:34:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tubby, ti si itak SUPER!!! Take fotke da dol padeš. Krasna družinica ste!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 10:36:32
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: petra a katmat-mirno kri...sem prepričana da ni resno mislil in ti je morda samo zabrusil nazaj ker si ga kaj sekirala, vsaj upam tako, mislim da teh kletvic res ni treba, da ti ne bo kdaj žal neki je da nagaja meni....ma da za to tija trpi....zame ni vec clovek če je normalen se bosta pogovorila, vsi majo vzpone in padce... Nekateri se z leti uskladimo in zaživimo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 10:37:30
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tubby, ti si itak SUPER!!! Take fotke da dol padeš. Krasna družinica ste!!! Flaska oooo hvala zdej mi je pa nerodn ratal kaj berem da maš M. ful bolno? kako ste?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 10:40:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tubby, ti si itak SUPER!!! Take fotke da dol padeš. Krasna družinica ste!!! Flaska oooo hvala zdej mi je pa nerodn ratal kaj berem da maš M. ful bolno? kako ste? Ja, sestra na metelkovi je rekla da jo nej pripeljemo. Dohtarci pa ni blo jasn zakaj smo jo pripeljali Ma važno da je OK. Sicer pa kašlja ko star ata... Tut spat ne more...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 10:41:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mah kaj ti bo nerodno. Čudoviti ste! Zaupaj recept
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 10:42:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
Joj, mi gremo ven. Je prelepo za noter bit. Čaw!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 11:13:56
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Mah kaj ti bo nerodno. Čudoviti ste! Zaupaj recept ko taščo pošlješ u PM pol kr zažariš ne resno, nehaš se prilagajat vsem živim, živiš zase in za svoje pa gre...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 11:16:49
|
|
|
|
maja1488
|
Jst mam tut lenitis. Pa tko sem zaspanaaaaaaa Morm it pod tuš, da ne bom smrdeča na kosilu. e tko bo dost, ker bom asocialna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 11:29:25
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst mam tut lenitis. Pa tko sem zaspanaaaaaaa Morm it pod tuš, da ne bom smrdeča na kosilu. e tko bo dost, ker bom asocialna. a te pokliče vsaka od nas na 15 minut?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 11:33:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst mam tut lenitis. Pa tko sem zaspanaaaaaaa Morm it pod tuš, da ne bom smrdeča na kosilu. e tko bo dost, ker bom asocialna. a te pokliče vsaka od nas na 15 minut?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 11:34:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Lepo je blo. Zdej grem pa kuhat. Ko je sonček je čist drugačen dan Tubby ja sej... Mi se mormo še mal skoordinirat pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 12:01:33
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst mam tut lenitis. Pa tko sem zaspanaaaaaaa Morm it pod tuš, da ne bom smrdeča na kosilu. e tko bo dost, ker bom asocialna. a te pokliče vsaka od nas na 15 minut? Hahahaha...lahko ja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 12:03:25
|
|
|
|
maja1488
|
Kolko korektorja je šlo zdaj ...zgledam spodobno in po litru kofeta niti ni videt, da že 2 noči ne spim. Sam mal imam težave s poslušanjem in koncentracijo. Pa jezik se mi mal zapleta. V bistvu izgledam kot bi bla mal nalita
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 12:22:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kolko korektorja je šlo zdaj ...zgledam spodobno in po litru kofeta niti ni videt, da že 2 noči ne spim. Sam mal imam težave s poslušanjem in koncentracijo. Pa jezik se mi mal zapleta. V bistvu izgledam kot bi bla mal nalita
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 12:22:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst mam tut lenitis. Pa tko sem zaspanaaaaaaa Morm it pod tuš, da ne bom smrdeča na kosilu. e tko bo dost, ker bom asocialna. a te pokliče vsaka od nas na 15 minut? Hahahaha...lahko ja dej, jst nimam še cifre
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 13:17:39
|
|
|
|
PapuaNG
|
dan! spala do 12ih, se je tamal zbujal celo noč do nekje petih, ko je dobil še eno flašo, tko da sem zjutraj kar mojemu rekla, da naj vstane, ker jst ne morem. Sicer sem pa itak jst že cel teden malega pedenala, pa še včeraj je cel dan kar vrelo v meni. No, zdej sem pa ko povožena cunja. Nič ni prav-ne da malo spiš in si zaspan ne da veliko spiš in si spet zaspan. Je pa res, da imam zdej itak tok rahel spanec kar se malega tiče in slišim vsak manjši jok Danes pa zunaj tako lep dan...bo treba it kaj na sprehod, če bomo utegnili. Imamo potem še prigrizek pri tastu in njegovi. Pa še kosilo je treba prej skuhat ino pojest-danes so na meniju lignji Vsem bolančkom pa , da se čim prej pozdravijo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 13:38:14
|
|
|
|
majana79
|
Mi smo iz sprehoda, ful je lepo zunej. Kuham za malega, za naju se pa kr neki zmišljujem kaj bi nardila. Po moje bo ena solata 'izprazni hladilnik'
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 13:46:36
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tubby, ti si itak SUPER!!! Take fotke da dol padeš. Krasna družinica ste!!! Podpis!Krasni ste! Mi smo tudi s sprehoda-samo da je končno sonček...Pa po pomladi že diši-še malo, pa bo toplo!!!!!!! majanči danes sem gledala tisto Clinique-je bil en fant prodajalec in bi mi celo dal tester, pa ni imel za mojo kožo. Sem pa v dilemi, a naj vzamem za mešano do mastno ali za normalno do mešano kožo? Kosilo-pri nas bojo kar hrenovke, špinača in pire krompir, pa motovilec.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 13:49:14
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, jaz imam normalno do mešano, ker imam samo T cono mastno, ostalo je normalno (lica, skrajni deli čela). Odvisno je kako je pri tebi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 13:54:48
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, jaz imam normalno do mešano, ker imam samo T cono mastno, ostalo je normalno (lica, skrajni deli čela). Odvisno je kako je pri tebi. Aha, jaz imam tudi tako-se mi je zdel, da bi rabila tako ja. So pa kar precej veliki tile testerji, a ne?Kaj pa še uporabljaš za nego- tonik, čistilno mleko ali peno?Jaz imam zdaj čistilni gel od Ren kozmetike za mešano kožo in mi odgovarja, samo mi gre na živce vonj te kozmetike-je kao čisto naravna, in ima vse vonj po sivki in si ne predstavljam, da bi imela kremo s tem vonjem-mi je čist premočan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 14:31:54
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, jaz imam normalno do mešano, ker imam samo T cono mastno, ostalo je normalno (lica, skrajni deli čela). Odvisno je kako je pri tebi. Aha, jaz imam tudi tako-se mi je zdel, da bi rabila tako ja. So pa kar precej veliki tile testerji, a ne?Kaj pa še uporabljaš za nego- tonik, čistilno mleko ali peno?Jaz imam zdaj čistilni gel od Ren kozmetike za mešano kožo in mi odgovarja, samo mi gre na živce vonj te kozmetike-je kao čisto naravna, in ima vse vonj po sivki in si ne predstavljam, da bi imela kremo s tem vonjem-mi je čist premočan. jaz imam najprej čistilni gel, zdaj sem si kupila še enega za takrat ko uporabljam puder, potem pa čez tonik 2x na teden še piling, pa enkrat na teden masko to je idealno - da bi imela res čisto kožo od kar imam J. je največkrat samo umivanje z gelom pa spat aja, sej tester kar mora bit velik, da imaš vsaj za en teden (ok, alergična reakcija bi se najbrž pokazala takoj), ker šele tako vidiš ali je koža lepša, ali ti maši pore, ipd.
< Sporočilo je popravil majana79 -- 21.2.2010 14:32:58 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 14:33:56
|
|
|
|
ledenka
|
kosilo - M. je pojedel kašico iz kozarca (grda mati, niti odmrzovat se mi ni dalo...), zdaj pa gremo ven jest. bo še zanimivo vprašanje - kolikokrat na dan mu lahko namažem tea tree okoli ušes? majana, kaj pa meniš o kozmetiki sophyto? na PL jo kar hvalijo... jaz pa razmišljam, da bi menjala in šla na to kremo. Clinique mi ne ustreza, moja sedanja pa se mi zdi, da ni dovolj hranljiva. se mi leta poznajo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?