|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
21.2.2010 10:21:30   
lake
Moj bi rad računalnik v pojstlo. Se beremo pol. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
21.2.2010 10:32:12   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

helo....kako smo?za vse bolanckane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komi cakam da bo tudi tija imela norice pa da smo mem,ker bolj ko vas berem bolj se jih bojim user posted image user posted image

flaski....eno stvar bi ti priporocila za pomiritev in boljsi spanec...ampak morm sister vprasat kje dobis...gre se za ene kapljice ki so narejene iz naravnih sestavin in sluzijo pomiritvi...moja sis je itak cist prec,tablet ni hotla jemat nic spala ,nocne more,strahovi,nakoncu z zivci ...po teh kapljicah pa lahko prvic recem da gre na bolje...tudi ponoci spi,in zlahkoto funkcionira podnevi...ze sama hodi naokoli,kadar je pa z mano se ves cas hecave in smejive....sis ima zdej univerzalne kapljice za pomiritev ,zdej gre pa k nekim tetam ki zmesajo kapljice po meri...narejene samo zate in tvoje potrebe

Super da gre končno na bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za kake kapljice prvič slišim, sicer pa ni važno al je to al tableti samo da pomaga user posted image user posted image user posted image

Ne boste verjele tudi po spremenjeni prehranji je lahko počutje neverjetno bolše.
jaz sm mela hudo pomankanje vitaminov pa še česa najbrž.... zdaj pa kr letim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
21.2.2010 10:33:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Da ne bosta otrok sabo pozabla vzet user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
21.2.2010 10:34:04   
FLASK_A
Tubby, ti si itak SUPER!!! user posted image user posted image user posted image Take fotke da dol padeš. Krasna družinica ste!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
21.2.2010 10:36:32   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

katmat-mirno kri...sem prepričana da ni resno mislil in ti je morda samo zabrusil nazaj ker si ga kaj sekirala, vsaj upam tako, mislim da teh kletvic res ni treba, da ti ne bo kdaj žal
neki je da nagaja meni....ma da za to tija trpi....zame ni vec clovek

če je normalen se bosta pogovorila, vsi majo vzpone in padce...
Nekateri se z leti uskladimo in zaživimo user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
21.2.2010 10:37:30   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tubby, ti si itak SUPER!!! user posted image user posted image user posted image Take fotke da dol padeš. Krasna družinica ste!!!

Flaska oooo hvala user posted image zdej mi je pa nerodn ratal user posted image user posted image user posted image

kaj berem da maš M. ful bolno? kako ste?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
21.2.2010 10:40:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Flaska oooo hvala user posted image zdej mi je pa nerodn ratal user posted image user posted image user posted image

kaj berem da maš M. ful bolno? kako ste?

user posted image user posted image

Ja, sestra na metelkovi je rekla da jo nej pripeljemo. Dohtarci pa ni blo jasn zakaj smo jo pripeljaliuser posted image

Ma važno da je OK. Sicer pa kašlja ko star ata... Tut spat ne more...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
21.2.2010 10:41:14   
FLASK_A
Mah kaj ti bo nerodno. Čudoviti ste! Zaupaj recept user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
21.2.2010 10:42:04   
FLASK_A
Joj, mi gremo ven. Je prelepo za noter bit. Čaw!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
21.2.2010 11:13:56   
tubby

Mah kaj ti bo nerodno. Čudoviti ste! Zaupaj recept user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ko taščo pošlješ u PM pol kr zažariš user posted image user posted image user posted image

ne resno, nehaš se prilagajat vsem živim, živiš zase in za svoje pa gre...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
21.2.2010 11:16:49   
maja1488
Jst mam tut lenitis. Pa tko sem zaspanaaaaaaa user posted image

Morm it pod tuš, da ne bom smrdeča na kosilu.
e tko bo dost, ker bom asocialna.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
21.2.2010 11:29:25   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

a te pokliče vsaka od nas na 15 minut? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
21.2.2010 11:33:50   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
21.2.2010 11:34:49   
FLASK_A
Lepo je blo. Zdej grem pa kuhat. Ko je sonček je čist drugačen danuser posted image

Tubby ja sej... Mi se mormo še mal skoordinirat pa bouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
21.2.2010 12:01:33   
maja1488

Hahahaha...lahko ja user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
21.2.2010 12:03:25   
maja1488
Kolko korektorja je šlo zdaj user posted image ...zgledam spodobno in po litru kofeta niti ni videt, da že 2 noči ne spim. Sam mal imam težave s poslušanjem in koncentracijo. Pa jezik se mi mal zapleta. V bistvu izgledam kot bi bla mal nalita user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
21.2.2010 12:22:04   
majana79

Kolko korektorja je šlo zdaj user posted image ...zgledam spodobno in po litru kofeta niti ni videt, da že 2 noči ne spim. Sam mal imam težave s poslušanjem in koncentracijo. Pa jezik se mi mal zapleta. V bistvu izgledam kot bi bla mal nalita user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
21.2.2010 12:22:33   
majana79

Hahahaha...lahko ja user posted image

dej, jst nimam še cifre user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
21.2.2010 13:17:39   
PapuaNG
dan!

spala do 12ih, se je tamal zbujal celo noč do nekje petih, ko je dobil še eno flašo, tko da sem zjutraj kar mojemu rekla, da naj vstane, ker jst ne morem. Sicer sem pa itak jst že cel teden malega pedenala, pa še včeraj je cel dan kar vrelo v meni. No, zdej sem pa ko povožena cunja. Nič ni prav-ne da malo spiš in si zaspan ne da veliko spiš in si spet zaspan. Je pa res, da imam zdej itak tok rahel spanec kar se malega tiče in slišim vsak manjši jok user posted image

Danes pa zunaj tako lep dan...bo treba it kaj na sprehod, če bomo utegnili. Imamo potem še prigrizek pri tastu in njegovi. Pa še kosilo je treba prej skuhat ino pojest-danes so na meniju lignji user posted image

Vsem bolančkom pa user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravijo...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
21.2.2010 13:38:14   
majana79
Mi smo iz sprehoda, ful je lepo zunej.

Kuham za malega, za naju se pa kr neki zmišljujem kaj bi nardila. user posted image Po moje bo ena solata 'izprazni hladilnik'

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
21.2.2010 13:46:36   
Tanja_

Podpis!Krasni ste!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi s sprehoda-samo da je končno sonček...Pa po pomladi že diši-še malo, pa bo toplo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

majanči danes sem gledala tisto Clinique-je bil en fant prodajalec in bi mi celo dal tester, pa ni imel za mojo kožo. Sem pa v dilemi, a naj vzamem za mešano do mastno ali za normalno do mešano kožo?

Kosilo-pri nas bojo kar hrenovke, špinača in pire krompir, pa motovilec.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
21.2.2010 13:49:14   
majana79
Tanja, jaz imam normalno do mešano, ker imam samo T cono mastno, ostalo je normalno (lica, skrajni deli čela). Odvisno je kako je pri tebi. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
21.2.2010 13:54:48   
Tanja_

Tanja, jaz imam normalno do mešano, ker imam samo T cono mastno, ostalo je normalno (lica, skrajni deli čela). Odvisno je kako je pri tebi. user posted image

Aha, jaz imam tudi tako-se mi je zdel, da bi rabila tako ja. So pa kar precej veliki tile testerji, a ne?Kaj pa še uporabljaš za nego- tonik, čistilno mleko ali peno?Jaz imam zdaj čistilni gel od Ren kozmetike za mešano kožo in mi odgovarja, samo mi gre na živce vonj te kozmetike-je kao čisto naravna, in ima vse vonj po sivki in si ne predstavljam, da bi imela kremo s tem vonjem-mi je čist premočan.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
21.2.2010 14:31:54   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Aha, jaz imam tudi tako-se mi je zdel, da bi rabila tako ja. So pa kar precej veliki tile testerji, a ne?Kaj pa še uporabljaš za nego- tonik, čistilno mleko ali peno?Jaz imam zdaj čistilni gel od Ren kozmetike za mešano kožo in mi odgovarja, samo mi gre na živce vonj te kozmetike-je kao čisto naravna, in ima vse vonj po sivki in si ne predstavljam, da bi imela kremo s tem vonjem-mi je čist premočan.

jaz imam najprej čistilni gel, zdaj sem si kupila še enega za takrat ko uporabljam puder, potem pa čez tonik

2x na teden še piling, pa enkrat na teden masko

to je idealno - da bi imela res čisto kožo

od kar imam J. je največkrat samo umivanje z gelom pa spat user posted image

aja, sej tester kar mora bit velik, da imaš vsaj za en teden (ok, alergična reakcija bi se najbrž pokazala takoj), ker šele tako vidiš ali je koža lepša, ali ti maši pore, ipd.

< Sporočilo je popravil majana79 -- 21.2.2010 14:32:58 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
21.2.2010 14:33:56   
ledenka
kosilo - M. je pojedel kašico iz kozarca (grda mati, niti odmrzovat se mi ni dalo...), zdaj pa gremo ven jest. bo še zanimivo user posted image

vprašanje - kolikokrat na dan mu lahko namažem tea tree okoli ušes?

majana, kaj pa meniš o kozmetiki sophyto? na PL jo kar hvalijo... jaz pa razmišljam, da bi menjala in šla na to kremo. Clinique mi ne ustreza, moja sedanja pa se mi zdi, da ni dovolj hranljiva. se mi leta poznajo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?