|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
18.2.2010 8:51:45   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
ne baje...ga je dobila user posted image

Ej, ta ženska je fenomenalna. Ni besed. user posted image user posted image user posted image

res je...BRAVO!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
18.2.2010 8:52:28   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

papa...route hir wi kam

Pa moj Maj spi tko da ne bosta vajini preveč razturali user posted image user posted image user posted image ...HEC HEC

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
18.2.2010 8:53:08   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Danes je Z spala OK, se je pa zato M zbudila ob 4 in fehtala, naj ji pravljice berem, najse igram...zaspala ob 7 in čez pol ure naju je že moj zbudu za vrtec. Podočnjaki mi padajo čez joške.

Vau! To mi pa še ni uspelo. Morš bit pa u iber sexiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
18.2.2010 8:53:59   
petrazg
Dobro jutro...

No, včeraj sem bila pa tako živčna, ko je Majdičeva tekla... že dolgo ne tako. Si zasluži to medaljo... res je fenomenalna ženska, z železno voljo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.2.2010 8:54:17   
Anonimen
moja nikica je pa čist fuč mi se je zbudila ob pol šestih in zaspala ob 7ih in še vedno spi, se vidi da ni zdrava da jo matra, ......

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.2.2010 8:55:09   
Dudica1

Danes je Z spala OK, se je pa zato M zbudila ob 4 in fehtala, naj ji pravljice berem, najse igram...zaspala ob 7 in čez pol ure naju je že moj zbudu za vrtec. Podočnjaki mi padajo čez joške.

Vau! To mi pa še ni uspelo. Morš bit pa u iber sexiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
18.2.2010 8:55:28   
petrazg

Vidiš Flaska kako pridne otroke imaš user posted image ... Meni je to zelo poznano... Si te predstavljam maja, da si res prav seksi... mogoče dobiš tisto kremico... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
18.2.2010 8:57:42   
PapuaNG
No, mali že spi. Rekord user posted image Jst grem pa tut še eno kitico odspat, je bilo ob pol sedmih čist prezgodaj. Sploh ne vem, kako bom s službo hendlala, takrat bom morala še prej vstat user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.2.2010 8:59:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Vidiš Flaska kako pridne otroke imaš user posted image ...

Kaj bi te zdele staškala!!!!user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.2.2010 8:59:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

No, mali že spi. Rekord user posted image Jst grem pa tut še eno kitico odspat, je bilo ob pol sedmih čist prezgodaj. Sploh ne vem, kako bom s službo hendlala, takrat bom morala še prej vstat user posted image

oh sej boš, k boš moglauser posted image   pri men se nika tud tako zbuja da mi pa ne bo problema vstajat za v službouser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
18.2.2010 8:59:43   
maja1488

arrrrrrrr

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
18.2.2010 8:59:45   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, eno od teh 2 vzemi

http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?cmd=details&itemid=10606

http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?cmd=details&itemid=9690

pa tale peeling je tut pohvaljen, ga bom jst tut vzela naslednjič

http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?cmd=details&itemid=7196

samo kremi ti bosta mogoče pretežki, boš vidla...

OOO SUPER HVALA,UNO PRVO KREMO SEM PA GLEDALA JA IN VIDLA DA JO POHVALIJO.
Torej gel,peeling in kremo...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
18.2.2010 9:00:04   
Anonimen
pri nas pa dež padauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.2.2010 9:00:35   
maja1488

Vidiš Flaska kako pridne otroke imaš user posted image ... Meni je to zelo poznano... Si te predstavljam maja, da si res prav seksi... mogoče dobiš tisto kremico... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  je že šla user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.2.2010 9:01:43   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

pri nas pa dež padauser posted image

Nisem še uspela skozi okno pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
18.2.2010 9:03:06   
petrazg
Pri nas megla... Imam pa oba doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
18.2.2010 9:03:58   
Dudica1
tud pr nas dež!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.2.2010 9:04:37   
FLASK_A
Mene je jaka nahecal da bi juho jedel. Kaj čem. Brokolijeva juhca kamin'right up. Zdej kr mljaska zraven. Da dol padešuser posted image user posted image user posted image

Važno da končno JE!!!!user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
18.2.2010 9:05:22   
FLASK_A
Pri nas megla... Imam pa oba doma user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sami oblaki... Me pa veseli da se sneg vztrajno topi. Kmal bojo zvončkiuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
18.2.2010 9:05:38   
petrazg

Mene je jaka nahecal da bi juho jedel. Kaj čem. Brokolijeva juhca kamin'right up. Zdej kr mljaska zraven. Da dol padešuser posted image user posted image user posted image

Samo, da je... user posted image user posted image user posted image Ste že na pol zdravi...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
18.2.2010 9:05:54   
maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A je že varno it na Rudnik? Si kej boljše?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
18.2.2010 9:07:06   
maja1488

user posted image

Sami oblaki... Me pa veseli da se sneg vztrajno topi. Kmal bojo zvončkiuser posted image

Uuuu mogoče bo pa še celo majana lahko zlezla dol.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
18.2.2010 9:07:07   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ,a bi šla kej na rudnik ti...jaz bi šla??

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
18.2.2010 9:07:37   
Anonimen

user posted image

jz sem tud vesela da se končno sneg topi, k bo bolj vlažno in bomo mi3 lažje zadihal, k ne bo več suhih dniuser posted image   oo zvončki, komaj čakam pomladuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1199
18.2.2010 9:08:03   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image ,a bi šla kej na rudnik ti...jaz bi šla??

Bi šla ja...ampak ima Z sam eno norico. Čakam, če bo še kaj.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?