Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:05:41
|
|
|
|
ledenka
|
ena ura miru je za mano
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:08:20
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, čestitam mi nismo te sreče petra, mislim da je jutri kava pri dudici dudi, ti pa nehej glancat, ker te ne bodo marale, ko bodo vidle da maš bolj pospravljeno kot one
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:16:27
|
|
|
|
Dudica1
|
Ma dej a veš kakšno smo mel,kot že 100 let ne pospravljen...pol pa še te dva mulca jesta piškote vsepovsod in je to vse po tleh,uf si ne predstavljaš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:16:53
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, jaz sem se pa spravila kuhinjo generalno pospravit... mamamia... ne bo enostavno Tubby... da ne bi... Komot gremo ven... A bi se jutri dopoldan dobile vsaj na eni kavi na Rudniku???? Lih jutr mam cel kup opravkov okol tastarih in se mi bo utrgal k ne vem kako bom uskladila pa še z M, halo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:20:23
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ma dej a veš kakšno smo mel,kot že 100 let ne pospravljen...pol pa še te dva mulca jesta piškote vsepovsod in je to vse po tleh,uf si ne predstavljaš ja ja, k naši pa nč ne jejo pa hodmo tut po luftu, da se po tleh ne umaže komej čakam da nehamo kurit, ker sesam vsak dan enkrat zarad debilnih drv
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:23:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ma dej a veš kakšno smo mel,kot že 100 let ne pospravljen...pol pa še te dva mulca jesta piškote vsepovsod in je to vse po tleh,uf si ne predstavljaš ja ja, k naši pa nč ne jejo pa hodmo tut po luftu, da se po tleh ne umaže komej čakam da nehamo kurit, ker sesam vsak dan enkrat zarad debilnih drv ooo kolk se to pozna ej ko se začne kurit...to se prah kar vidi ko se nabira ...al pa ko likaš kar letijo mucki stran!!! Ma nehat kurit pa likat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:30:19
|
|
|
|
ledenka
|
moj je na poti domov čudno
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:31:00
|
|
|
|
ledenka
|
dudi, majana, sej še malo, pa bo pomlad... upam!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:35:32
|
|
|
|
Tanja_
|
Uf, prah pozimi!Za znoret-jaz sem tud včeraj sesala, pa sem danes spet, ker so ble spet kepe prahu pod kavčem. Pa še psa imam neostriženega, tako da tudi to pripomore k prahu. Še dobro da ga jutri peljem na striženje. Kako ste sicer?Kaj novega? Pri nas po starem.Zjutraj vstajam že ob 6ih, da pridem pravočasno do centra. Sem pa ugotovila, da se ful hitro navadiš spet te rutine za v službo hodit, tako da mislim, da bo kar šlo, ko bo spet treba v službo. Seveda pa sem tudi ful skulirana, ker vem, da je H. v dobrih rokah pri moji mami.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:38:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj je na poti domov čudno ...boš povedala kdaj bo prišel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:51:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ma nehat kurit pa likat jaaaaaaaaaaa ledenka, štopamo Tanja, a ti na GK voluntiraš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:52:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dudi, majana, sej še malo, pa bo pomlad... upam! iz tvojih ust v božja ušesa samo mislim da smo še daleč od pomladi, vsaj en mesec (koledarsko itak, vremensko pa tut )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 17:55:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dudi, majana, sej še malo, pa bo pomlad... upam! iz tvojih ust v božja ušesa samo mislim da smo še daleč od pomladi, vsaj en mesec (koledarsko itak, vremensko pa tut ) pomojem še več...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:10:57
|
|
|
|
Tanja_
|
Pomlad bo zdej zdej tukaj!Upam!Danes je bilo že ful toplo, pa ful je dobro, ko so že tako dolgi dnevi.... majana ne na GK, na OI pri gin.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:19:34
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Pomlad bo zdej zdej tukaj!Upam!Danes je bilo že ful toplo, pa ful je dobro, ko so že tako dolgi dnevi.... majana ne na GK, na OI pri gin. aja, kako pa to? a maš to kot del študija? no sej, če je prekomplicirano, boš enkrat v živo razložila kolk časa pa še imaš to?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:22:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj je na poti domov čudno O, to pa je sila Če je vse pospravil, pa M je imel, pa domov pride... Ledenka, ni ti spasa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:29:23
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Pomlad bo zdej zdej tukaj!Upam!Danes je bilo že ful toplo, pa ful je dobro, ko so že tako dolgi dnevi.... majana ne na GK, na OI pri gin. aja, kako pa to? a maš to kot del študija? no sej, če je prekomplicirano, boš enkrat v živo razložila kolk časa pa še imaš to? Bom v živo razložila. Sicer pa, do konca naslednjega tedna... Dejte mi povedat tiste ki imate mešano oz. mastno kožo, s katero kremo ste zadovoljne?Meni je prejšnje zmanjkalo in si moram novo kupit, pa mi ta več ne odgovarja. Pa sem že ful enga denarja zmetala za te kreme, pa z nobeno nisem res zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:30:10
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj je na poti domov čudno ...boš povedala kdaj bo prišel je bil tu pred 6 bomo vidli, kaj bo večer prinesel
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:31:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj je na poti domov čudno ...boš povedala kdaj bo prišel je bil tu pred 6 bomo vidli, kaj bo večer prinesel OPA bravo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:32:57
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, za pozimi imam od Clinique Superdefense, poleti pa Clinians zeleno jabolko (ful poceni krema, samo polna antioksidantov) pa čez od Avene 50 faktor emulzijo še enkrat povem, ne kupuj dragih krem, preden jo stestiraš... v Muellerju ful neradi dajejo testerje (jih večinoma med sabo razdelijo), čeprav ti bi dobila, ker si bolj 'uštimana', v Limoniju jih pa jaz vedno dobim, brez problema
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:33:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj je na poti domov čudno ...boš povedala kdaj bo prišel je bil tu pred 6 bomo vidli, kaj bo večer prinesel oooo, to je pa za zapisat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:37:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Bravo, od Ledenke mož A je bil pri g. Dudeku na izobraževanju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:37:27
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Pomlad bo zdej zdej tukaj!Upam!Danes je bilo že ful toplo, pa ful je dobro, ko so že tako dolgi dnevi.... majana ne na GK, na OI pri gin. aja, kako pa to? a maš to kot del študija? no sej, če je prekomplicirano, boš enkrat v živo razložila kolk časa pa še imaš to? Bom v živo razložila. Sicer pa, do konca naslednjega tedna... Dejte mi povedat tiste ki imate mešano oz. mastno kožo, s katero kremo ste zadovoljne?Meni je prejšnje zmanjkalo in si moram novo kupit, pa mi ta več ne odgovarja. Pa sem že ful enga denarja zmetala za te kreme, pa z nobeno nisem res zadovoljna. Tanja jaz sm diplomirala iz krem, tako zahtevne kože kot je moja še nisi vidla, mešana in občutljiva. Prisegam samo še na MURAD in nič drugega. res pa je da je fajn vsaj ene 2 krat it na nego, jaz jo že nujno rabim, pa ni money za to...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:38:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
Krema- jaz imam od Justa in mi ful odgovarja. Imam pa obe- vlažilno in dnevno. Večinoma uporabljam samo vlažilno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:42:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Bravo, od Ledenke mož A je bil pri g. Dudeku na izobraževanju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?