Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 6.3.2012 18:31:32
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rozilu, za tvojo puncko bo 10 col definitivno premali, nujno 12 col. Meni je ze septembra za LM-ja v trgovini reku naj vzamem 12 col, sam mu je manjkal lih 1 cm do dol in sem si jaz mislila, da bo na tem manjsem bolj stabilen za zacetek, pa bi bilo boljse prodajalca poslusat. Je tudi rekel, da 12 col ima mal vecje in napihljive gume kar pomeni, da so bolj udobne za vozit, pa se bremzo ima se bo se to naucila, pri mojem grejo pa cevlji, ce se mu ravno da bremzat. LM ima sedaj sedezek in balanco cist do konca gor, sem ga pa danes v trgovini zmerla in meri 89 cm. Aja, mi je pa en vceraj reku, da bi mu lahko sedez rekonstruiral in mu zasvajsal tisti drog, da bi bil daljsi. Za LJ ne vem, sej oprostis a ne sam pri nas imajo Puky-ja vse specializirane kolesarske trgovine.
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 6.3.2012 21:15:13
|
|
|
|
rozilu
|
Aha, hvala z info! Pol res ne bom niti razmišljala o 10 colskem. Oprostim za LJ, lahko pa poveš za Obalo No, sem mislila če katera druga ve... Saj pravim, da sem zaenrat pogledala samo v bolj takih trgovinah, ki niso specializirane... in za njih je še prezgodaj . Nimam pa časa vse preletet, bi šla nekam kjer jih imajo...
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 12.3.2012 21:54:16
|
|
|
|
diwali
|
Hmm, res je kar drag. Je pa res, da kvalitetne zadeve ne morejo biti poceni.
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 16.3.2012 7:18:24
|
|
|
|
ksenja55
|
V trgovini kakadu v mercatorju zgoraj imajo ful znanih poganjalcev, puky, strider, wishbone, earlyrider in likeabike. najboljše da greš pogledat. Blizu jih imajo pa še v BC
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 16.3.2012 9:54:46
|
|
|
|
diwali
|
OK, se bom odpravila. Mi pa lahko svetuješ kakšen model za 1 leto starega otroka?
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 16.3.2012 10:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: diwali OK, se bom odpravila. Mi pa lahko svetuješ kakšen model za 1 leto starega otroka? Za eno leto starega, pride v poštev 10 colski, tega imajo pa mislim da samo pri Kettlerju in Punkyju. Sicer če pomislim kako se je naša gibala pri 1 letu, mislim, da bi ti bolje kot dvokolo prišel v poštev Punkyjev 4-kolesni poganjalec ... no pri letu pa pol je bila pa čisto druga zgodba potem
< Sporočilo je popravil Otika -- 16.3.2012 10:05:24 >
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 16.3.2012 10:31:08
|
|
|
|
diwali
|
Hvala Otika :)
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 16.4.2012 15:21:45
|
|
|
|
diwali
|
zanimivo. ga bomo sprobali.
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 7.5.2012 8:27:35
|
|
|
|
ozzy
|
pOZDRAVLJENI! No po dolgem času sem spet gor. Rabim pa vašo pomoč. In sicer naš skoraj 2.letnik, še 14 dni mu manjka je visok 90 cm. Imamo mu namen kupiti poganjalca. Po prebiranju vaših komentarjev sva se odločila za kettlerjevega 10 colskega, tudi finančno nam ustreza. Zdaj pa nastane problem, ker bi rada stvar izprobala preden naročiva po netu. Sva doma v okolici novega mesta in naju zanima kje bi lahko izprobala ta poganjalec pa da ni potrebno v Lj. Hvala
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 7.5.2012 15:18:03
|
|
|
|
knorbalbo
|
Hej, mi imamo od Early -Rider Lite poganjalček, sicer je narejen za te malo manjše otroke ala 1,5 let naprej, pa je vseeno 12colski in jaz osebno ne bi vzela 10colskega za 2 leti starega otroka. Naša tudi še ni 2 leti stara (bo čez par dni) pa je tudi tam nekje okoli 90cm velika in smo ji pri tem poganjalčku mogli že dvakrat sedež dvignit. Ko smo se odločali za nakup je bil Puky tudi v ožjem izboru in ko smo jih šli sprobat smo takoj vidli, da je 10colski čisto premajhen za njo, še prodajalka je tako rekla. Se mi zdi brezveze kupovati tako majhnega, ki ga bo otrok prerasel v parih mesecih, ker za začetek (prvih 14 dni) je mogoče res fajn da se navadi, ampak ko enkrat dobijo občutek, zelo hitro obvladajo stvar, in npr. za našo tamalo mi je skor žal da nisem običnega ER vzela. Tako da svetujem za 90cm in več, da se kar 12colskega kupi, sploh ker to ni nakup samo za eno sezono (vsaj pri nas ni bil). Lp
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 7.5.2012 16:15:29
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Definitivno sprobajte višino poganjalec preden ga kupite! 3 leta nazaj so imeli 2 različna in si rekel starost pa si imel cole avtomatsko zraven. Zdaj je pa tako kot so že povedali pred mano - imaš 12", ki ustrezajo 90cm višini. In 12", ki nikakor ne ustrezajo 90cm višini (odvisno tudi od dolžine nog otroka). Naš skoraj 2 letnik že 3 mesece goni 10" Kettlerja kot zmešan (ima od bratca) in me ima, da bi mu kupila zdaj 12" z napihljivimi kolesi (ta star je res čisto zgonjen). Velik je pa 88cm. Je pa tako - ko poganjalca enkrat obvlada, je vseeno, če nima podplata trdno na tleh. Dokler se še uči, je pa to nujno.
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 7.5.2012 16:16:45
|
|
|
|
Hope2
|
Naš je imel pri 1,5 letu 92 cm. Takrat je dobil kettlerja in je komaj dosegel tla. Pri 2 letih je bil kettler idealka zanj, bil pa je velik cca 98cm. Vozil ga je vse do 3 let, ko pa ga je že res nekoliko prerasel (103cm). Ampak naš je šel za svoj 3 rojstni dan direkt na bicikel brez pomožnih koles. Tak da ja, lahko je tudi samo za eno sezono , nikakor pa ni premali za 2 letnika. Nekje na prvi ali 2 strani je celo en 4 letnik na njem- a nisi glih ti kati
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.5.2012 16:26:27 >
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 7.5.2012 16:24:22
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Nekje na prvi ali 2 strani je celo en 4 letnik na njem. Moj prvi
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 7.5.2012 16:28:22
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Nekje na prvi ali 2 strani je celo en 4 letnik na njem. Moj prvi sem prepozno videla tvoj post nad mano Kolk je včasih bilo lažje, imel si 2 modela in se odločil, čeprav so še nekateri rabili celo znanost , zdaj s emi prav smilijo vsi starši, ko imajo toliko modelov
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.5.2012 16:29:18 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2012 19:09:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 7.5.2012 19:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša ima tudi pri 3,5 letih in 100cm še 10-colskega Kettlerja in nič čudno ne zgleda ... jo bomo pa letos poleti dali na 12-colsko kolo brez koleščkov ... upam, da nismo preveč optimistični
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 7.5.2012 21:03:07
|
|
|
|
knorbalbo
|
Moj point je bil v tem, da če je otroku prav 12colski poganjalček (kar pri 90cm ponavadi je) nima smisla kupovati 10colskega. Ja ok, itak da se lahko na 10colskem vozi 3,5 ali 7 letnik, sam če je sedaj, kot pravite, velika izbira poganjalčkov, ki so primerni tudi za najmanjše in so že 12 colski, potem res ne razumem zakaj bi kupili 10colskega, a ni bolš da (glede na to da so pri otrocih fuuuul popularni) je poganjalček uporaben čim dlje?To je pač moje mnenje. Vsekakor je pa nujno pred nakupom probat kateri poganjalček otroku najbolj ustrezna, znamka oz. leseno ali kovinsko ogrodje je potem stvar staršev. Pa uspešne nakupe želim
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 18.7.2012 11:18:13
|
|
|
|
tashq
|
pozdrav! kdo ve, če se da kje sprobati kettlerja 10 colskega? mala je stara dve leti, velika pa le okoli 82 cm, torej pride v poštev le ta ali pa puky. puky-ja lahko sprobaš, sem prebrala, v lj v kakaduju, za kettlerja pa nikjer nisem zasledila. hvala.
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 18.7.2012 15:50:31
|
|
|
|
tana-2
|
Uvoznik Kettlerja je ENIM doo. Vem, da ima trgovino v Mariboru:http://b2b.enim.si/. Nekaj časa (pred leti) so imeli poganjalce v Baby centru, zdaj pa več ne, ker se menda ne morejo dogovoriti glede cene. Baby center pa tudi uvaža neke svoje iz Kitajske. Ne vem, mogoče pokličete in vprašate. mi smo pri njih kupili že ogromno stvari, ker smo zadovoljni z odnosom . Vedno nam prisluhnejo.
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 18.7.2012 17:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Kettlerjeva kolesa prodaja tudi Bauer v BTCju ... pokliči in vprašaj če imajo tudi najmanjšega iz flote na zalogi.
|
|
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 28.7.2012 15:26:35
|
|
|
|
Aninchy
|
Mi smo našemu kupli za 2. rojstni dan 10 colskega, pa mu je še vseeno bil skor mal velik... se pa noče vozit z njim, niti slučajno... potem je od mojih staršev dobil kolo (12col) s pomožnimi kolesi, na tega se pa vsaj vsede, peljat se pa ravno tako noče... tako da... upam, da bo naslednji kej bolj koristil tele zadevščine
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 11.8.2012 13:58:59
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Vidim, da je tema še vedno živahna. Bom še nekaj dodala na vse moje poste -> zgoraj nekje sem napisala, da me ima, da bi 2 letniku kupila 12'' poganjalca z napihljivimi kolesi. No, se nismo odločili. Pa ne, da ni dosegel do tal, na tem 10'' ketlerju je celotno ogrodje toliko krajše kot pri 12'' (probali smo jih nekaj iz Kakaduja), da ga mulo komot obrne, brez problema zapelje na pločnik,... 12" je pa po ravnem sicer super zapeljal, ko je pa prišel do ovinka, mu je bilo pa poganjalca pretežko dvignit in obrnit. No - kot rečeno - smo ugotovili, da višina sedeža še zdaleč ni vse.
|
|
RE: Poganjalec - dvokolo 1.9.2012 11:58:21
|
|
|
|
natura22
|
Kakorkoli Lp
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?