Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 ojla mi smo kupili lansko leto hoduro za 2 rd,v baby centru je bil 35€ in smo super zadovoljni. je kvaliteten,glede na to kaj use naša babnca gor počenja,in obvlada ga sto na uro,zdj vozi že tut normalno kolo pa je stara 3 leta. skratka hotla sm povedat še to da se mi zdi da je 10 colski premajhen,sj ne rabijo bit eno leto stari pa že vozit to,do takrat naj bojo na avtočkih za poganjat,potem pa z dvemi leti na tega in to je to...je ful manjši radij koles in pri 4h letih otrok gor zgleda prav smešno(kot 6 letnik s pomožnimi kolesci) žal! :) aja pa še cene..mislm čist mimo,sm malo gledala pa so eni tudi čez 200€ čemu? če dobiš takega že za http://www.mimovrste.com/artikel/4640017830/poganjalec-pelikan 35€ in mu nič ne fali... gume mamo mi gumirane,in mislm da so veliko bolj trpežne od pravih napihljivih-js nebi menjala. pa bo dal čez vsaj dva otroka! začeli smo ga vozit z 2 leti,po 2 mesecih ga je obvladala v nulo... To je tvoje mnenje, naše izkušnje so pa drugačne. Ne vem zakaj bi otrok moral na 4 kolesnem poganjalčku gonit do 2 leta ali še več, če lahko na dvokolesnem že prej. Zakaj bi morala čakat na 12 col, če lahko že ornk obvlada zadevo na 10 colskem, ko je še majhnem. Mi smo z 10 colskim precej večje ture naredili in si ne predstvaljam, da bi hodili z avtom na sprehod. Naš je med največjimi otroci in z 18 meseci je komaj dosegel 10 colskega, in tudi pri naslednjem otroku bi tako naredila, ne vidim smisla čakat na 12 colskega. Zdaj pri 2,5 letih se počasi navaja na 12 colsko kolo- sam pedali ga **** In ja vsekakor so tudi meni bolj všeč gumirane gume. Ravno ta vikend so se izkazale za super nakup, ker se je mali zapeljal skozi goro žebljev. En otrok je jokal ob prazni pnevmatiki, naš pa žebelj izpulil in gasa naprej. Tistih par kamenčkov, ko se med vožnjo občasno zarine v gumo, ap takoj izpadejo, ni nobenih lukenj ali zaritih kamnov
|