|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola za starše
3.7.2005 10:12:12   
Nelly 27
Pozdravljene!
Že kar nekaj časa spremljam dogajanje na forumu in sem na ta način izvedela kar nekaj koristnih informacij, tokrat pa se prvič tudi sama obračam na vse mamice s svojim vprašanjem.
Zanima me, če lahko šolo za starše obiskuješ dvakrat. Z možem sva namreč naročena 6.7.2005 (rok poroda imam 6.9.2005), pa je mož v tujini in bom morala it sama. Ali lahko greva potem skupaj še enkrat npr. avgusta? Ali pa greva lahko mogoče v Ljubljano, čeprav sva iz Kranja in sva sedaj naročena v šolo za starše v Kranju.
Pa še to me zanima, ali bom izpadla full trapasto, ker se bom pojavila v šoli sama, brez moža!?

Za odgovor se vnaprej zahvaljujem in vas vse lepo pozdravljam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Šola za starše
3.7.2005 10:45:49   
Anonimen
Nič ne boš trapasto izpadla, če boš hodila v šolo sama. takrat ko sem jaz hodila so bile punce vglavnem same.
Kje pa boš rodila? Za nekatere porodnišnice ni več treba potridla o obisku očeta v materinski šoli.

(odgovor članu Nelly 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Šola za starše
3.7.2005 10:46:23   
Anonimen
potridla=potrdila

(odgovor članu Nelly 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Šola za starše
3.7.2005 10:59:59   
tinatona
Haj!

Nič ne boš čudno izpadla če boš šla sama. Le zakaj bi? Jaz sem šla tud sama, pa me ni noben čudno gledal (sem samska).

Če boš rodila v Ljubljani pa gre lahko tvoj mož sam na hitri tečaj, ki traja tri urce (da bo lahko zraven pri porodu).

LP Tina :rozica:

(odgovor članu Nelly 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Šola za starše
3.7.2005 11:39:50   
lex
Zakaj bi čudno izpadla? Vsi moški pač nimajo časa ali pa nočejo zraven na porod. Pri nas je bilo celo kontra, da sem jaz ležala v bolnici on je bil pa na materinski šoli.:)-:)-:)-

(odgovor članu Nelly 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Šola za starše
3.7.2005 20:27:53   
viv_
1. ne boš čudno izpadla
2. če boš rodila v Kranjski porodnišnici te ne bo nihče vprašal za potrdilo (vsaj naju ni)
3. ne hodit v LJ - moj sodelavec je hodil tja (je iz LJ) pa so ful težili zaradi prisotnosti... nujno vedno biti tam...
4. vzemi prvič s seboj enega tipa (brata, prijatelja) pa naj reče da je oče (če se ti gre zaradi potrdila) - saj ne preverjajo, samo na seznam naj se napiše z "očetovim" imenom in priimkom

lp

(odgovor članu Nelly 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Šola za starše
4.7.2005 8:42:25   
Nelly 27
Najlepsa hvala za odgovore vsem. Ste me potolazile.

(odgovor članu Nelly 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Šola za starše
4.7.2005 20:32:08   
Anja167
Po moje greš v Lj. lahko dvakrat, ker noben ne bo pogruntal.

(odgovor članu Nelly 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?