Šola za starše (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Nelly 27 -> Šola za starše (3.7.2005 10:12:12)

Pozdravljene!
Že kar nekaj časa spremljam dogajanje na forumu in sem na ta način izvedela kar nekaj koristnih informacij, tokrat pa se prvič tudi sama obračam na vse mamice s svojim vprašanjem.
Zanima me, če lahko šolo za starše obiskuješ dvakrat. Z možem sva namreč naročena 6.7.2005 (rok poroda imam 6.9.2005), pa je mož v tujini in bom morala it sama. Ali lahko greva potem skupaj še enkrat npr. avgusta? Ali pa greva lahko mogoče v Ljubljano, čeprav sva iz Kranja in sva sedaj naročena v šolo za starše v Kranju.
Pa še to me zanima, ali bom izpadla full trapasto, ker se bom pojavila v šoli sama, brez moža!?

Za odgovor se vnaprej zahvaljujem in vas vse lepo pozdravljam.

Anonimen -> Šola za starše (3.7.2005 10:45:49)

Nič ne boš trapasto izpadla, če boš hodila v šolo sama. takrat ko sem jaz hodila so bile punce vglavnem same.
Kje pa boš rodila? Za nekatere porodnišnice ni več treba potridla o obisku očeta v materinski šoli.

Anonimen -> Šola za starše (3.7.2005 10:46:23)

potridla=potrdila

tinatona -> Šola za starše (3.7.2005 10:59:59)

Haj!

Nič ne boš čudno izpadla če boš šla sama. Le zakaj bi? Jaz sem šla tud sama, pa me ni noben čudno gledal (sem samska).

Če boš rodila v Ljubljani pa gre lahko tvoj mož sam na hitri tečaj, ki traja tri urce (da bo lahko zraven pri porodu).

LP Tina :rozica:

lex -> Šola za starše (3.7.2005 11:39:50)

Zakaj bi čudno izpadla? Vsi moški pač nimajo časa ali pa nočejo zraven na porod. Pri nas je bilo celo kontra, da sem jaz ležala v bolnici on je bil pa na materinski šoli.:)-:)-:)-

viv_ -> Šola za starše (3.7.2005 20:27:53)

1. ne boš čudno izpadla
2. če boš rodila v Kranjski porodnišnici te ne bo nihče vprašal za potrdilo (vsaj naju ni)
3. ne hodit v LJ - moj sodelavec je hodil tja (je iz LJ) pa so ful težili zaradi prisotnosti... nujno vedno biti tam...
4. vzemi prvič s seboj enega tipa (brata, prijatelja) pa naj reče da je oče (če se ti gre zaradi potrdila) - saj ne preverjajo, samo na seznam naj se napiše z "očetovim" imenom in priimkom

lp

Nelly 27 -> Šola za starše (4.7.2005 8:42:25)

Najlepsa hvala za odgovore vsem. Ste me potolazile.

Anja167 -> Šola za starše (4.7.2005 20:32:08)

Po moje greš v Lj. lahko dvakrat, ker noben ne bo pogruntal.

Stran: [1]