|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
15.5.2010 23:47:07   
Nattasha
Jada imaš ZS

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
16.5.2010 5:41:44   
kora33
jutro...
zdaj sem dobila napotke, kako naložit fotke...mnda zdej uspe
user posted image
to je naša mala s svojo piko poko
user posted image
oba se igrata in cartlata v igralnem centru
user posted image
pozerka

no pa poskusimo...če res gre....ha ha ha...dobro jutro...js sem zgodnja dans...me čaka torta v hladilniku še za okrasit....lep dan želim

sreča je

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
16.5.2010 8:47:57   
Jada82
Oooo,kako je luštna, pa velika že! user posted image user posted image user posted image user posted image Naša Iza ma tud tako piko poko, samo da je še ne drži tako, za zdaj bolj posluša melodijo, pa gleda jo ...

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.5.2010 9:11:13   
julieb
menstruacija - tudi jaz polno dojim, pa se mi vseeno pripravlja že druga runda, že čutim jajčnike pa vse okoli, niso pa nič bolj močne ali boleče kot prej. Vsaj to...

Kak majo vaši dečica polne ličke, naš zgleda prav suh tu zravenuser posted image

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
16.5.2010 9:34:17   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Tole je pa naš mali Enej user posted image

user posted image

user posted image

luškani user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
16.5.2010 9:35:23   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

jutro...
zdaj sem dobila napotke, kako naložit fotke...mnda zdej uspe
user posted image
to je naša mala s svojo piko poko
user posted image
oba se igrata in cartlata v igralnem centru
user posted image
pozerka

no pa poskusimo...če res gre....ha ha ha...dobro jutro...js sem zgodnja dans...me čaka torta v hladilniku še za okrasit....lep dan želim

konkretna punčka, pa luškana !! user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
16.5.2010 9:36:46   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

jaz sem šla pa čeveljce kupovat user posted image Za nedeljo, ko imamo krst, imela sem v planu sandale, pa je v nedeljo  napovedano slabo vreme... Torej sem imela izgovor, da grem po balerinke.

Eno vprašanjce: PO KOLK STE DAJALI ŽUPNIKU ZA KRST? In še eno vprašanjce: KDO JE DAL DENAR - STARŠI KRŠČENCA ALI BOTRI?

kje si pa kupila za malo čeveljce? za krst mislim? k jst še morem it v nabavo...pa bele štrampeljčke morem kupit....pa ne vem kje...

čeveljci so bili zame user posted image . za malo jih nisem kupila in jih tudi ne bo imela, štrampeljce pa imamo takele:
http://www.krstna-obleka.si/dodatki/n001.html

hvala za odgovor

Lepo se imejte danes na krstu user posted image (da bo čimbolj luštno)

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
16.5.2010 9:50:49   
mucica2
menstruacija: tudi jaz je še nimam, hvala bogu...se pa kr bojim kako bo prvič ko se bo tetka prikazala...če bo tako kot pred nosečnostjo bo kar kriza, pa če bom takrat še dojila še tablete ne bom smela vzet...ampak upajmo da ne bo hudo...še pa dojim, pa dodajam (imam premalo mleka)

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
16.5.2010 11:39:13   
lana08
Dober dan, se po doooolgem času še jaz oglašam, lepe otročke imate.

Vse, ki mislite, da imate premalo mleka, ste mogoče poizkusile nasvete iz foruma dojenje na mon-u? Meni so zelo pomagali, saj sem mojega že poslala v lekarno pa si vseeno primislila in otroka pogosteje dojila. Sicer se je kregal, bradavice so bile boleče ampak upam, da bomo ponovno vzpostavili normalno dojenje. Do takrat pa kadar se mu zlušta dobi dojko, pa smo spali že 10ur ponoči. Očitno je bil velik preskok v rasti, ki pa ga jaz kot prvorodka nisem razumela in smo imeli kar nekaj komplikacij. Počasi gre na bolje.

Mi imamo krst naslednji teden in upam, da bo kaj lepše vreme kot zadnjih 14 dni. Greva pa z user posted image  vseeno vsak dan ven, če lije dam dežno prevleko čez voziček in ni problema.

Jada tebi res želim, da se user posted image  čimprej nehajo krčki in jok. Vsem ostalim pa čimveč lepih trenutkov z vašimi nadobudneži.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
16.5.2010 12:17:19   
vaney
lana, pa ti prevleka nikjer ne spusti dežja noter? Ker meni se zdijo te prevleke malo tako, za kakšen švoh dežek...no, jaz pri košari nimam prevleke, ko bomo pa zalaufali športni del, potem bomo pa probali...imamo pa še glih par cm viška v košari, Daša raste kot konoplja

zimska, najprej smo šle na pico, potem čez Semič (Orhideja, Abi, Džamija), končale smo pa pri Bučkotu...

uvajanje; začela bom, ko pridemo iz morja, po 8. juliju, ker se mi tam ne da s tem ukvarjat, edino z rižolinotom v mleku bom kmalu zaštartala, ker naša punca zadnje dni vsake 3 ure poje okrog 200ml mleka, še ponoči je spet začela jest

eno vprašanje; kako pa kaže z našim piknikom? Konec maja se bliža...no, jaz pridem, pa tudi če bom potem sama tamuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
16.5.2010 13:14:12   
punsha
hej hej user posted image

pri nas smo pa danes začeli rokice prijemat. Saj prej je že kar nekaj časa prijemal stvari, si ogledoval vsako roko posebej, no danes pa sklene obe skupaj. In sedaj ves čas to počne, res mu je fino user posted image .

Je pa še vedno tako čudno vreme. Saj sije sonce, ampak takooo piha zunaj, da ne vem če se bomo kaj ven prikazali. Mogoče, če mu bom dala kar to dežno prevleko na vozek...

o, zbuja se...letim user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
16.5.2010 14:02:10   
lana08
Vaney v petek naju je dohitela nevihta, od mene je teklo, voziček in  user posted image  pa niti kaplje. Ok v odlagalni košari je bilo malo vode ker je čisto pri tleh, ampak važno da je user posted image  suh.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
16.5.2010 14:14:18   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Dober dan, se po doooolgem času še jaz oglašam, lepe otročke imate.

Vse, ki mislite, da imate premalo mleka, ste mogoče poizkusile nasvete iz foruma dojenje na mon-u? Meni so zelo pomagali, saj sem mojega že poslala v lekarno pa si vseeno primislila in otroka pogosteje dojila. Sicer se je kregal, bradavice so bile boleče ampak upam, da bomo ponovno vzpostavili normalno dojenje. Do takrat pa kadar se mu zlušta dobi dojko, pa smo spali že 10ur ponoči. Očitno je bil velik preskok v rasti, ki pa ga jaz kot prvorodka nisem razumela in smo imeli kar nekaj komplikacij. Počasi gre na bolje.

Mi imamo krst naslednji teden in upam, da bo kaj lepše vreme kot zadnjih 14 dni. Greva pa z user posted image  vseeno vsak dan ven, če lije dam dežno prevleko čez voziček in ni problema.

Jada tebi res želim, da se user posted image  čimprej nehajo krčki in jok. Vsem ostalim pa čimveč lepih trenutkov z vašimi nadobudneži.

Kakšni so še nasveti za več mleka? Jaz sem tudi že preživela kak preskok v rasti, zdaj jo pa res ne folgam več. Mi je včiraj že lepo zaspala nekaj čez 21h in se je ob 22h zbudila lačna, pa spet dojenje in muke do 23h ko je počasi spet zadremala. Jedla pa je že ob 19h, pol spet dretje pred 20 ( sem ji dala 50ml čaja in i pomagalo, tako da je spet dobila zizo). No potem je nekje ob 21h zadremala. Kot sem že rekla se je zbudila spet okrog 22h, sem ji dala 40ml mleka ki sem ga načrpala čez dan, nato še na zizo (je popila samo eno in zakikala), Drugo sem izčrpala, CELIH 30ml in ko končam ona spet lačna, pa je spila še to... Kriza res ne vem več kaj. Danes bom poskusila zmešat 1/2 mojega mleka in 1/2 AM, pa da vidim ali bo to spila. AM sploh povohat noče user posted image
Si pa čez dan po vsakem dojenju še izpmpam tistih par kaplic, da bi malo povečala povpraševaje, ampak se po 1t prakticiranja tega, še čisto nič ne pozna....

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
16.5.2010 15:03:20   
Jada82
Mi imamo zdaj po novem krče čist cel dan ... vsakič, ko user posted image je in ko se zbudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jest res več ne vem. Res ne. Saj vem, da skoz govorim od tega, ampak morm pojamrat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
16.5.2010 16:23:54   
Tinca Malinca
Zimska, kora, punsha! Res so luškani vaši malčki user posted image user posted image user posted image !

Jada, najbolje je jamrat ljudem, ki te razumejo, a ne user posted image . Saj zato pa je ta forum user posted image user posted image user posted image .  Mi sicer nimamo takih  problemov s krčki; ampak mi je bilo zeloo hudo tistih parkrat, ko so bili... in te vsaj deloma razumem - kako hudo je, če ne moreš pomagat otročku, pa bi mu srčno rad.

Mi smo pa včeraj uspešno preživeli krst user posted image user posted image user posted image , kljub slabemu vremenu je bilo ODLIČNO. Mala ni niti pisknila v cerkvi, še malo je zadremala; župnik je bil čisto presenečen, kako je pridna. Vse je bilo, kot bi jo sprogramiral. Spala je do 10, potem se je najedla, smo jo zrihtali in oblekli - ob 11 krst, ob 12. smo bili že lepo nazaj doma, sva se spet najedli in previli...pa žurka dalje na enem super kmečkem turizmu. Malo je prespala, malo je pa jokala, ker ji je bilo res že vsega preveč, ker je vsak rinil vanjo.
Zvečer se je pa zmotila in se že ob 17.30 dala v položaj za spanje (roke in noge od sebe) user posted image user posted image user posted image in bi verjetno kar prespala, če je ne bi ob 20.30 na silo zbudili, da smo jo malo umili in nahranili...potem pa spet spanje do 4. zjutraj. Sem prav zadovoljna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
16.5.2010 18:01:52   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Mi imamo zdaj po novem krče čist cel dan ... vsakič, ko user posted image je in ko se zbudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jest res več ne vem. Res ne. Saj vem, da skoz govorim od tega, ampak morm pojamrat user posted image user posted image user posted image user posted image

poskusi menjat mleko... baje je fajn beba od nestleja. pa mleko zmešaj s pol vode pol komarčkovega čaja. pa še nasvet naše pediatrinje: ne dajaj ji kapljic (vetrovnih) kar vsepovprek ampak samo, ko se res napenja. če ji daješ kapljice "za brezveze" se ji bo samo črevo zapacalo in bo še huje.

sicer pa res upam, da bo kmalu bolje in držim pesti za vaju...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
16.5.2010 18:10:35   
bili83
mi smo ful tečni, vreme res vpliva...
že peti dan mi ne kaka (je polno dojen), prej sem mu naredila cukrane kamilice, pa ni pomagalo. pa tam, kjer bo leva enkica spodaj se mu je naredila bulica, tak da zgleda, da bomo kmalu dobili prvi zobekuser posted image

mi se že obračamo iz trebuha na hrbet, v drugo smer še ne gre. nogice si že tudi prijema, pa v postelji se mi že tudi obrne za 180 stopinj (glava tam, kjer so bile noge)user posted image  pa pogovarja se ko vlki. prava faca...

niwci pumpanje ni merilo, koliko mleka imaš. najboljše da jo pristavljaš vsakič ko hoče... a ful intenzivno vleče? pa joka na zizi? potem jo rajši najprej podoji, potem pa ji daj adaptirano mleko... če bo tak hudo lačna, ga bo že spila.

sem ravno razmišljala, da sem bila lani taki čas že noseča... test sem pa delala 23. maja. zdaj pa je naš gizmo že 3,5 meseca staruser posted image ... joj, kak čas beži...

pa smo se spet zbudili...

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
16.5.2010 18:51:37   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: niwci
Si pa čez dan po vsakem dojenju še izpmpam tistih par kaplic, da bi malo povečala povpraševaje, ampak se po 1t prakticiranja tega, še čisto nič ne pozna....

Jaz si nisem pumpala, ko ni hotel jesti sem šla pod vroč tuš in masirala da ni prišlo do zastoja in vozličev. Raje sem ga večkrat pristavljala, če ni hotel jesti sem čez nekaj časa spet poizkusila in v nekaj dneh je bilo spet dovolj mleka.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
16.5.2010 19:24:32   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

niwci pumpanje ni merilo, koliko mleka imaš. najboljše da jo pristavljaš vsakič ko hoče... a ful intenzivno vleče? pa joka na zizi? potem jo rajši najprej podoji, potem pa ji daj adaptirano mleko... če bo tak hudo lačna, ga bo že spila.

Vem da napumpano ni merilo, ker še zmiraj potem priteče kaka kapljica. Ampak ona bi več jedla kot je. Sej jo pristavljam, rezultat pa je zvečer premalo mleka. Vleče do zadnje kapljice, joka na zizi pa ne več ( to se je končalo kakih 14 dni nazaj). Mojega mleka bi še pila, AM pa po dojenju noče, zato sem poskusila dat najprej AM in potem zizo, pa je bilo isto.

Jaz si nisem pumpala, ko ni hotel jesti sem šla pod vroč tuš in masirala da ni prišlo do zastoja in vozličev. Raje sem ga večkrat pristavljala, če ni hotel jesti sem čez nekaj časa spet poizkusila in v nekaj dneh je bilo spet dovolj mleka.

Ne pumpam si, ker bi ostajalo. Jast bi ga rada še več, zato si na koncu poskusim istisnit še kakšno kapljico.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
16.5.2010 19:57:30   
kora33
čer...
mi smo uspešno proslavili nečakovo prvo obhajilo...torta mi je uspela in uspešno smo jo prinesli do slavljenca...ha hahaha...pa kako je bila dobra
smo se danes smejali, ko sem se spomnila, da smo po izračunih...po matematiki...na današnji dan naredili tamalo...ja eno leto je že....joj...je bil pa to dan ko smo imeli krstitje...sva bila botra enemu mulčku....in je moj veliki sonček prvič rekel...da bi on tudi imel brateca al pa tud sestrico...in lej ga...njegova želja je najin ukaz...pa jo imamo...čeprav je nismo planirali...
jada-ti nam kar potoži...me smo tu, da te "poslušamo" in skušamo pomagat....kak mesec še zdrž...pa bo zihr boljš...sicer pa boš videla ...iz najhujšega sta že...zdej v tretjem mesecu...bo vsak dan lepši....
lep večer in jutri lep začetek novega tedna...mi bomo v soboto dopolnili 4 mesece....waw...bo mogla spet torta bit....4 je taka lepa številka....ha ha haha

sreča je

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
16.5.2010 20:02:34   
bili83

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

Vem da napumpano ni merilo, ker še zmiraj potem priteče kaka kapljica. Ampak ona bi več jedla kot je. Sej jo pristavljam, rezultat pa je zvečer premalo mleka. Vleče do zadnje kapljice, joka na zizi pa ne več ( to se je končalo kakih 14 dni nazaj). Mojega mleka bi še pila, AM pa po dojenju noče, zato sem poskusila dat najprej AM in potem zizo, pa je bilo isto.

Ne pumpam si, ker bi ostajalo. Jast bi ga rada še več, zato si na koncu poskusim istisnit še kakšno kapljico.

aja, mi je kolegica povedala, kaj je pri njej vsaj delno rešilo problem... kapljice Similasan. pomagajo pri proizvodnji mleka, so naravne, dobijo se pa v Avstriji...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
16.5.2010 20:37:59   
valentinčica30
Vaney piknik bo. Punce če se je še kera premislila naj se javi.
Mislim da je ena spraševala kak je najbližja pot iz CE. Torej CE, NM, Črnomelj, Vinica. Bližnica sicer obstaja sam je treba zadevo poznat tak da nebi komplicirala.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 21:08:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 21:09:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 21:14:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.