bipi -> RE: FEBRUARČKI 2010 (22.2.2010 15:03:41)
|
Pozdravljene! Mi smo pa imeli danes prvi sistematski pregled in smo zrasli za 1 cm in zredili smo se za 1 kg. Se mi zdi ful ampak, ker je otrok dojen je vse v najlepšem redu. No, potem pa sem ga peljala še na slikanje, ker mu moram dat delat osebno. Sedaj ga bom pa počasi začela ven vozit, pa še nekaj lepega vremena je napovedano ta teden. Ponoči se mi hranimo na tri ure. Bi tudi jaz rada videla, da je malo več razmaka vendar si nimam kaj. Imamo pa že pet dni kapljice proti krčem in moram rečt, da ful pomagajo saj zadnja dva dni nima več nobenih krčev. Seveda tudi jaz ne jem nobene zelenjave, sadja, čokolade, meda, nič kar napenja in sem posledično non stop bolana. Se mi zdi, da mi je zelo padel imunski sistem in zdaj sem zaradi tega začela jemati elevit. Po porodu sem imela tako močan prehlad in takšno trganje v ušesu, da sem bila takoj na antibiotikih in na nekih vitaminskih dodatkih, kar je bilo pa najhuje je pa to, da sem imela ob Alenu vedno masko na ustih, še poljubčka mu nisem dala na obraz. Pa pod to masko še tako švicaš. Če sem ga imela ponoči pri sebi sem seveda morala imeti masko, no ampak uglavnem, da je ta prehlad in kašelj mimo. Maska pa se mi je tudi obrestovala, saj malega nisem niti malo okužila. Najbolj zanimivo pa je, da že dve leti prej nisem bila nič bolana. No, od včeraj naprej pa se mi zdi, da se mi hoče gripa zavleči v kosti tko, da sem zdaj z Lekadolom najboljša prijateljica. Jaz imam Alena vedno v njegovi posteljici razen ko je buden. Imam tudi ležalnik vendar ga zaenkrat ne prenese, upam, da ga vzljubi. Se že prebuja, punce se tipkamo.
|
|
|
|