dskubin -> RE: FEBRUARČKI 2010 (18.2.2010 12:10:55)
|
Evo tudi mene tukaj, nam je crknu disk, pa sem bla mal odrezana od sveta [sm=smiley36.gif] Zaenkrat smo super, Dane je priden, spi in je (tok tok tok), Diti pa tudi samo še vsake tolko malo pokašlja (izvidi so pokazali, da ni bil RSV)[sm=bravo.gif] Otroka sta bratca zelo lepo sprejela, pestujeta ga, prinašata njemu dudico, mami kremico, pomagata pri previjanju, pojeta mu uspravanke [sm=bravo.gif] Tko da se največ ukvarjam z mojimi šivi, ki me zategujejo in bolijo kot [sm=hudicek1.gif], zgledajo pa tudi [sm=smiley11.gif], se ni G prav nič potrudila s šivanjem, najhujše od vsega pa so moje ragade na bradavicah - isti [sm=hudicek1.gif], kot pri Dražu, z ene mi prav kri teče [sm=smiley19.gif] Bom zelo vesela vsakega nasveta, meni pri taprvemu ni uspelo najt nič, kar bi res pomagalo. Pa sem vseeno vztrajala in ga dojila do 9m, ampak pri temu nikoli uživala, ker sem vedno videla zvezde. Sele pri hčeri sem videla, kako je lahko to opravilo prijetno, zdej pa spet ta [sm=hudicek1.gif] Sem pa dobila danes info, da imajo v Avstriji neko mazilo Garmastan, a je mogoce katera kaj zasledila o tej kremci, ker jaz bom spet poskusila vse živo, da bi se znebila teh nadležnih ragad.
|
|
|
|