punsha -> RE: Februarčki 2010 (11.8.2010 21:37:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja Punsha super za razvojno[sm=bravo.gif] Jaz bi TAKOJ OSTALA ŠE MALO Z MOJO PUNČKO, tako da jaz bi kar "zatežila" tam, da naj ti dajo na tvojem mestu[sm=smiley2.gif] Tako brez veze, če se v redu razvija pa ne bi NIKOLI prosila za podaljšanje in navajala lažne razloge...samo, če bi pa bilo tako, bi pa ziher prosila za podaljšanje. Če bi lahko izbirala, bi bila z mojo punčko doma do septembra 2011, pol eno leto privat varstvo, nato pa vrtec. pa ne bo nič[sm=smiley19.gif] Valentinčica30 tvoj je pravi korenjak. [sm=bravo.gif] Kako pa je bilo, ko si opustila dojenje? Punce že ene par postov nazaj sem vas spraševala, če ve že kaj telovadite? Glede mleka: tiste, ki dojite boste začele že sedaj uporabljati KM in AM? Ali sem prav prebrala? A niste dobili vrtca ali kaj? Ja...jaz kar telovadim, pravzaprav že od kmalu po porodu ... ne pretiravam - redno delam jogo, malo tečem ... in se psihično pripravljam, da bo treba kaj v hribe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Nisem pa neka huda športnica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Glede mleka pa mislim, da je tako - tiste, ki dojimo, bomo seveda dojile, dokler se bo dalo ... potem bomo pa probale s KM in ne z AM. Moja telovadba sedaj so dolgi sprehodi, na čase nekaj teka, pa sedaj smo odprli sezono nižjih hribčkov. Sicer sem pred zanositvijo veliko športala - plezanje, hribi, tek, fitnes, kolo... Vse sorte no. Aja, sedaj pa vejkam tudi [sm=smiley36.gif]. Ok, ampak to ni tko... Najbolj pogrešam hribe...mmmm...zavarovane plezalne poti...mmm [sm=smiley36.gif]. Pa malo več teka tudi ja. Ampak mi kar ne znese. Joj, naš mali je čisto preveč samo z mano [sm=smiley13.gif]. Me je kar groza, ko bo treba ga dati komu v varstvo. No samo jaz športam tako zase, za kondicijo, ker se potem super počutim...ne zaradi hujšanja. Sicer pa ni problema glede tega, z lahkoto lahko začneš. na mleko šport začne vplivat, če bi bila res ekstremna in bi pretiravala. Tako je pa čisto ok.
|
|
|
|