ne_ja -> RE: Februarčki 2010 (10.8.2010 22:28:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bili83 IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja Babajči jaz sem za!!! 17.8. načelo torej na Loki v NM:)[sm=bravo.gif] Valentinčica30 si ziher, da se o februarčkih pogovarjamo???[sm=smiley36.gif] Ker moja punčka ne sedi sama več kot par sekund, več ali manj se samo še dojimo. Za kosilo dobi kašico+ dojenje in ob ene 18 uri dobi mlečno kašico in, ko gre spat tam okoli 19-20 ure, mi še vedno obe zize sprazni. Punce zanima me, če katera od vas že telovadi oz. hujša? Jaz hujšati še ne bi začela, mi je prezgodaj, ker se še vedno dojimo in gre vse tiste škodljive snovi v mleko, namesto, da bi se izločile. Bi pa počasi začela s telovadno, kakim počasnim tekom oz. hitro hojo, kako aerobiko jeseni...Je prezgodaj? Načeloma mi je ostalo še 8-9 kg, pred zanositvijo sem jih imela 53, sedaj jih imam tam okoli 62-63. To bo ziher šlo dol, vsaj tam do 55, sam ne vem, kdaj lahko začnem, verjetno dokler dojim ne? to poltlej še kako leto ne bo nič[sm=smiley36.gif] pol bom pa že drugič noseča-upam, pa spet ne bo nič...zgleda, da se bom morala navaditi na tisto 6 spredaj na tehtnici[sm=smiley36.gif] jaz tudi že študiram, če ima valentinčica ziher februarčka.... 2010.... hmmmm.... mi bomo pa do osnovne šole na zizi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ja, jaz se tudi sprašujem, če resno misli febrarčka 2010[sm=smiley36.gif], ker mi smo še vedno skos na zizi...na dve uri ziher, samo zelenjavno in mlečno kašico sem uvedla, dojenja ni nič manj... bravo za kile Bili83[sm=bravo.gif]
|
|
|
|