|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
3.8.2010 8:48:13   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

Lara73 od moje sosede otročku štrlijo ušeska, star je 8 mesecev, prr pediatru so ji rekli naj poizkuša s selotejpom, tako kot ste že ene napisale, drugače ga bodo lahko enkrat operirali. Največja fora je ta, da temu dojenčku tako pašejo štrleča ušeska, je res tak cuker velik!!!

Glede spanja naša kar pančka, zbudi se ca. 2 krat na noč, včasih tudi 4krat, samo sem res potlej kot cunja. Boge tisste, ki se zbujate po 6 krat!

Joj jaz tudi naše ne morem pustiti nikjer...edino očkatu pa še to ne več kot urco ali dve. Ko gledam po FB kako kolegice po 1 mesecu rojstva veselo žurajo, mi ni nič jasno...100 ludi 100 čudi. Jaz sem šla od februarja v kino pa še to ob 12 uri, hihihi.

Naša se zelo težko sama zamoti par minut in to je to, animacija je potrebna ves čas:) in prav je tako!

hvala za pomoč, bomo pozimi lepoli, ko bo imela zunaj kapico in ne bodo vsi tako buljili.

joj tele noči, danes 4 ×

ja animacije non stop...

danes sem naročena pri frizerju, jo bo imel user posted image . Po mojem bosta pred vrati frizeraja dežurala....

moja princeska Monika:
rojena 8.2.2010 3950g in 54cm
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
3.8.2010 8:49:42   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73
joj, da sem še brez popoldanskega spanca me pobere. Pa sej ga ne rabim vsak dan. Vsak drugi dan...user posted image

A ni lepo, kako smo z majhnim lahko zadovoljne user posted image

user posted image user posted image user posted image kdo bi si mislil

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
3.8.2010 10:08:24   
vaney
Jaz pa zgledam danes približno takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rabite še kakšnega ali je razvidno, kaj hočem povedatuser posted image Daša se je ob 23h odločiila, da več ne bo spala in fešta je trajala do 4h zjutraj, ob 4.30 gre mož v službo, ob 6h se Anže zbudi...od spanja NIČ...pa ne, da bi ona jokala, ali pa kaj, neee, ona poje, vriska, se smeje, telovadi 5(!) ur v komadu. Sem jo šla previt, je pila, jedla (pa ni bila glih lačna pretiano), vse, samo da bi zaspala nazaj, ampak neee. Bilo jo je po celi postelji in ko sem vmes iskala dudo v temi, da bi jo malo utišala, ko je vriskala, sem ji dudo rinila v stopala, ker se je vmes zarotirala za 180 stopinj...mislim...upam, da bo jutri boljše.

Se pa tudi meni prav smilite tiste, ki se tolikokrat vstajate za hranjenje ponoči...dobre ste, res. Jaz sem se tega odvadila, ker sta 2 meseca oba spala 12 ur brez zbujanja, zdaj pa spet žurka...ampak kot je rekla dskubin, saj bodo še prehitro zrasli...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
3.8.2010 10:11:18   
vaney
ne_ja, sicer rada berem tvoje poste, ampak se pa vseeno ne strinjam, da je prav, da otrok ves čas rabi animacjo, da se ne zna sam zaigrat. Po moje se naj bi otrok bil sposoben sam zaigrat vsaj nekje v intervalih 15-30 minut. Ok, ne rečem, glas mamice, atija, babice, dedija...mora slišat, ampak da mora bit skoooz nekdo zraven in otroka animirat, se mi pa ne zdi dobro ne za otroka, ne za starše...moje razmišljanje pač.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
3.8.2010 10:28:26   
Zofy

danes sem naročena pri frizerju, jo bo imel user posted image . Po mojem bosta pred vrati frizeraja dežurala....

user posted image user posted image user posted image Upam, da ne. Pa da ne boš rekla frizerju, da se ti mudi, ker te bo še zafušaluser posted image

Naš je tudi naporen... skozi ga je treba animirat, ga nosit user posted image Julija pa je bila kot da je ne bi bilo. Si šel z njo na pivo, kavo, večerjo, po nakupih. Res so bile počitnice 1. porodniška. Matej pa čedalje bolj zahtevenuser posted image

Sem hotla še nekaj napisat na temo debate med jado82 in Ne_jo, pa bom kasneje, ker se je mali itak že zbudil (spi pol ure in pol lih uspem prebrat kaj ste načvekale, več pa neuser posted image )

Aja, še to da delim z vami:

V nedeljo smo imeli super izlet. V Beljaku pod ruševinami Landkron imajo spuščene opice Makake, kao temu rečejo Monkey mountain: http://www.affenberg.com/default.asp?siid=10&arid=0&a=&laid=2
Plačaš vstopnino 9€ na osebo (otroci do 4 leta imajo zastonj) in te peljejo not med opice, kjer vidiš kako prosto živijo, pridejo tudi do tebe itd. Samo jih ne smeš božat, pa tudi gledat v oči jih ne smeš predolgo, ker to razumejo kot izzivanje. V glavnem, Julčica je ful uživala, Mateju je bilo tudi kar zanimivo, saj je že začel opazovati živalce okoli sebe (npr. našega mačka Odija, golobe itd).
Pol pa smo še šli gor do ruševin in je prečudovit razgled dol na dolino in jezero. Ful lepo. Kor je restavracija oz.kafič in imajo tudi Adlerareno oz. orle oz. roparice. In spet 9€ vstopnine, samo tam pa nismo šli, ker se itak nismo tja namenili, pa samo 3x na dan je vstop in bi mogli čakat. Tako, da če se ne boste vedle kam dat je to super izlet. Pol pa se lahko gre še h jezeru kopat in je dan popoln. Gorenjke verjetno že veste za to, a ne? Mi smo imeli res lep dan. No, za zaključek smo šli še na Bled in sem pol tam večerjo jedla pri kampu, ki je zgledala takole: v levi roki je bil Matej, ki je non stop skakal, z desno pa sem se trudila jest kalamare. Sploh ne vem kdaj sem pojedlauser posted image

Ok, šibam, Matej kliče.
Drugače pa smo spet na morju, v Izoli, samo voda je kar hladna, je toplejše blejsko jezerouser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
3.8.2010 10:30:49   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

ne_ja, sicer rada berem tvoje poste, ampak se pa vseeno ne strinjam, da je prav, da otrok ves čas rabi animacjo, da se ne zna sam zaigrat. Po moje se naj bi otrok bil sposoben sam zaigrat vsaj nekje v intervalih 15-30 minut. Ok, ne rečem, glas mamice, atija, babice, dedija...mora slišat, ampak da mora bit skoooz nekdo zraven in otroka animirat, se mi pa ne zdi dobro ne za otroka, ne za starše...moje razmišljanje pač.

vaney, dej povej kaj misliš narediti na to temo, da ne bo otrok rabil non stop animiranja, ker bi tudi jaz rada kaj naredila v to smer. SAmo to da delim z vami, ker mi to namreč daja upanje: od prijateljice tamali je bil 6m non stop, ampak res non stop na rokah in na zizi in je pol, ko je začel sedet in se plazit ratal 100% nasprotje. Zdaj se sam zamoti in je ful priden. Tako, da... još ima nade za nasuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
3.8.2010 10:42:51   
Kati81
Zofy mi smo tud še v Izoli, daj se javi kaj, no danes nas ne bo na plažo verjetno, ampak drugače pa smo skoz.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
3.8.2010 10:53:13   
Kati81
Dolžna sem še razlago kako Benetke z vozičkom. Ma ni blo pannike, smo ga čez stopnice nesli, tud tam kjer so večje stopnice, sm snela športni del, JT je not spal in jaz nesla športni del z malim moj pa podvozje, HB ima Bugaboo tako možnost.
Na gondolo nisem šla k tam res ne bi blo placa za vozek, na voni taksi skoz Benetke smo pa šli in ni bilo panike za voz. Je blo še tko da HB smo imeli voz s sabo in je Kaja kaj hitro mojmu na ramah zaspala, smo sam JTja dali v naročje in Kajo v voz in je dobri dve uri odspala v vozu. Mi je blo sam žal da nismo imeli s sabo pestunje, ampak je šlo.
Drugače smo pa full trofnili vreme in ni bilo vroče, ravno po dežju tko da tud smrdelo ni. 
Res mi ni bilo žal da smo šli. Bla je pa full ugodna cena s Prince of Venice za 110€ za 4 člansko družino. Je pa tam pol precej drago, ampak si lohk tko organiziraš da ne plačaš preveč, mi smo sam za taksi še doplačali ostalo nič. tko da nas je vse skupaj pršlo 160€.
Res je carsko in priporočam.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
3.8.2010 10:56:20   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

vaney, dej povej kaj misliš narediti na to temo, da ne bo otrok rabil non stop animiranja, ker bi tudi jaz rada kaj naredila v to smer. SAmo to da delim z vami, ker mi to namreč daja upanje: od prijateljice tamali je bil 6m non stop, ampak res non stop na rokah in na zizi in je pol, ko je začel sedet in se plazit ratal 100% nasprotje. Zdaj se sam zamoti in je ful priden. Tako, da... još ima nade za nasuser posted image

user posted image jupiiiiiiiiiii še je upanje user posted image

mi se zaposlimo za nekje 10 minut, če je: izredno dobre volje, sita, previta, luna na pravem položju, astrološka znamenja....

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
3.8.2010 11:01:37   
Lara73

user posted image user posted image user posted image Upam, da ne. Pa da ne boš rekla frizerju, da se ti mudi, ker te bo še zafušaluser posted image

jah, pred tremi meseci me je ena frizerka postrigla "po svoje", ne tako kot sem želela. Se je njej mudilo! Da ne govorim o barvi las. Trenutno imam na laseh staro barvo (temno rjavo in rdeča pramena), z zadnjega barvanja svetlejšo rjavo (ki jasno ni pokrila temno rjave ampak obarvala samo narastek) in zdaj še moj narastek. Groza.

Zdaj grem k drugi, s sabo imam slikico, pa da vidimo. Je pa že nekaj jamrala, da jaz pač nimam takih las (premočne in pregoste) in una na slikci je polikana,.... bo pa poskusila vsaj z obliko.

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
3.8.2010 11:38:15   
vaney
zofy, hmmmm...kaj mislim naredit? Pa jaz niti ne kaj dosti, ker sta oba od začetka navajena, da sta malo tudi sama. Anžeta sem recimo položila v igralni center (ki leži na sredini penastih puzl 3mx2m), okrog naložila igrače in šla kuhat, pospravljat, se tuširat, karkoli že...vsakih nekaj minut sem prišla k njemu, mu igračke spet dala bližje, ker jih je razmetal in šla npr. pobrat in zložit perilo. Če se je kaj čudno oglašal ali začel jokat, sem se mu oglasila, mu razlagala, kaj delam in da pridem takoj. Pri njem ni bilo težav. Še zdaj, ko npr. čaka večerjo, mu rečem, naj gre na kavč ali k mizi in si vzame knjigico. Jaz v tem času skopam Dašo, potem skupaj jesta večerjo in gresta spat. Se pravi, da je sam približno 15, 20 minut in se v tem času sam zamoti. Sva pa v tem času "glasovno na vezi" in ga večkrat vprašam, kaj dela, katero knjigico gleda...nam se je splačalo.
Zdaj pri Daši je isto. Dam jo na igralni center in grem kaj naredit za npr. 15 minut, če zajoka, se oglasim, ne grem pa takoj k njej, ampak ji razložim, kaj delam in naj pikico počaka. Če je prehudo, seveda pridem. Potem jo npr. dam v voziček (obvezno je skoz pripeta), dam igračke in grem npr. obesit perilo, pomest, se igrat z Anžetom in se igra sama. Če ji je dost, jo vzamem ven, Anžetu rečem, da naj se zdaj malo sam igra in se igram z njo. Skupaj se zaenkrat igrata notri, zunaj je malo težje. Ponavadi zdrži nekje 15-30 minut, vmes jo tudi ogovarjam, da nima občutka, da je sama. Sama se zamoti recimo 1,5-2 uri dnevno v intervalih po npr. 15-30 minut (približno, nisem še štopala). To vse deluje, če je seveda sita, previta in naspana, v nasprotnem primeru ni šans, da se bo sama igrala.
Ni glih neka znanost, ampak tako smo se navadili, tako nam paše. Si ne predstavljam, da moram biti res veees čas zraven in ju zabavat, saj še na wc ne bi mogla it, sploh, ker sem večinoma sama z njima. Sem pa videla pri kolegicah že več primerov, ko so otroci navajeni, da jih skoz nekdo animira, zabava, nosi in sem videla reakcije otrok...enim to super fino paše in mamica res ne more niti na wc v miru in so navajeni, da je ves čas nekdo ob njih in jih usmerja, se ukvarja z njimi in se še v družbi drugih otrok ne znajo sami igrat brez odraslega spremstva (mene bi to psihično in fizično precej utrujalo), drugim pa to ne paše in jim grejo mamice na živce, jih preslišijo, ne ubogajo, bi se radi igrali  po svoje, pa se mamice ves čas umešavajo in potem je slaba volja z obeh strani....sicer vsak dela po svoje, to je bistvo vsega, ampak meni se vse zdi ok v normalni meri. Malo samostojne igre, malo igre s starši, pa so vsi srečni in zadovoljni. Ampak spet, ponavljam, da ne bo tu kakšne slabe volje zaradi različnih mnenj, to je samo in izključno moje mnenje, tako delam jaz in še zdaleč ne pomeni, da je samo in edino tako pravuser posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
3.8.2010 12:11:33   
dskubin
zofy, hmmmm...kaj mislim naredit? Pa jaz niti ne kaj dosti, ker sta oba od začetka navajena, da sta malo tudi sama. Anžeta sem recimo položila v igralni center (ki leži na sredini penastih puzl 3mx2m), okrog naložila igrače in šla kuhat, pospravljat, se tuširat, karkoli že...vsakih nekaj minut sem prišla k njemu, mu igračke spet dala bližje, ker jih je razmetal in šla npr. pobrat in zložit perilo. Če se je kaj čudno oglašal ali začel jokat, sem se mu oglasila, mu razlagala, kaj delam in da pridem takoj. Pri njem ni bilo težav. Še zdaj, ko npr. čaka večerjo, mu rečem, naj gre na kavč ali k mizi in si vzame knjigico. Jaz v tem času skopam Dašo, potem skupaj jesta večerjo in gresta spat. Se pravi, da je sam približno 15, 20 minut in se v tem času sam zamoti. Sva pa v tem času "glasovno na vezi" in ga večkrat vprašam, kaj dela, katero knjigico gleda...nam se je splačalo.
Zdaj pri Daši je isto. Dam jo na igralni center in grem kaj naredit za npr. 15 minut, če zajoka, se oglasim, ne grem pa takoj k njej, ampak ji razložim, kaj delam in naj pikico počaka. Če je prehudo, seveda pridem. Potem jo npr. dam v voziček (obvezno je skoz pripeta), dam igračke in grem npr. obesit perilo, pomest, se igrat z Anžetom in se igra sama. Če ji je dost, jo vzamem ven, Anžetu rečem, da naj se zdaj malo sam igra in se igram z njo. Skupaj se zaenkrat igrata notri, zunaj je malo težje. Ponavadi zdrži nekje 15-30 minut, vmes jo tudi ogovarjam, da nima občutka, da je sama. Sama se zamoti recimo 1,5-2 uri dnevno v intervalih po npr. 15-30 minut (približno, nisem še štopala). To vse deluje, če je seveda sita, previta in naspana, v nasprotnem primeru ni šans, da se bo sama igrala.
Ni glih neka znanost, ampak tako smo se navadili, tako nam paše. Si ne predstavljam, da moram biti res veees čas zraven in ju zabavat, saj še na wc ne bi mogla it, sploh, ker sem večinoma sama z njima. Sem pa videla pri kolegicah že več primerov, ko so otroci navajeni, da jih skoz nekdo animira, zabava, nosi in sem videla reakcije otrok...enim to super fino paše in mamica res ne more niti na wc v miru in so navajeni, da je ves čas nekdo ob njih in jih usmerja, se ukvarja z njimi in se še v družbi drugih otrok ne znajo sami igrat brez odraslega spremstva (mene bi to psihično in fizično precej utrujalo), drugim pa to ne paše in jim grejo mamice na živce, jih preslišijo, ne ubogajo, bi se radi igrali po svoje, pa se mamice ves čas umešavajo in potem je slaba volja z obeh strani....sicer vsak dela po svoje, to je bistvo vsega, ampak meni se vse zdi ok v normalni meri. Malo samostojne igre, malo igre s starši, pa so vsi srečni in zadovoljni. Ampak spet, ponavljam, da ne bo tu kakšne slabe volje zaradi različnih mnenj, to je samo in izključno moje mnenje, tako delam jaz in še zdaleč ne pomeni, da je samo in edino tako pravuser posted image

user posted image user posted image user posted image mi poskušamo tudi tako, verjamem pa, da se nekateri otroci res NE ZNAJO sami zamotit. In sem zelo srečna, da naši niso med njimi, k če ne bi me blo pa res konc. Če se sami igrajo se držimo načel: ne diraj lava, dok spava in ne diraj žene, dok šuti, pa čeprav se včasih tako lepo igrajo, da te kar vleče zraven. In ko/če se vtakneš, pokvariš vse user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
3.8.2010 13:20:53   
punsha
Jaz bi pri vsem tem poudarila (vaney tudi tako dela, če sem prav razumela)...jaz ga med samostojno igro večkrat obiščem, pridem do njega, mu kaj pokažem, povem. Tako le za nekaj trenutkov. Nikoli ne čakam, da bi on začel klicati, ker potem bi na tak način iskal mojo pozornost, ker bi vedel da bom vedno prišla le ko me bo klical. Tako pa ve, da jo dobi tudi vmes. In ko se začne oglašat mu nazaj kaj povem in pridem čez nekaj trenutkov - malo počakam. Tudi pri nas ta način deluje in se lepo zaigra.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
3.8.2010 13:29:08   
Zofy

user posted image jupiiiiiiiiiii še je upanje user posted image

mi se zaposlimo za nekje 10 minut, če je: izredno dobre volje, sita, previta, luna na pravem položju, astrološka znamenja....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
3.8.2010 13:34:43   
vaney
Danes sem dobila novo knjižico z dm-ovimi popusti...če katera kaj rabi, naj pove...

za oddat imam naslednje (v oklepajo je prihranek na redno ceno);
- Humana voda za dojenčke 1,5 litra (0.47€)
- Aptamil AR mleko za dojenčke pri povečanem polivanju (2,35€)
- Pampers otroške plenice Premium Care več vrst (2.80€)
- Jonshon's baby kopel za umivanje dojenčkovih las in kože (0.90€)
- Bubchen hladilno in zaščitno mazilo za ritko 500ml (1.42€)
- Nivea pomirjajoče mazilo za ritko (0.95€)
-  Nivea otroška krema za intenzivno zaščito in nego 150ml (1.08€)
- Avent 125ml steklenička (1.80€)
- Chicco tekočina za sterilizacijo 1l (1.48€)
- Brita vrč z vodnim filtrom (6.25€)
- Frosch tekoči detergent za pranje občutljivega perila 2l (1.60€)-2x
- Afrodita krema proti strijam 150ml (1.80€)-2x
- Algea prehransko dopolnilo (5€)
- Fitoval šampon proti izpadanju las (2.09€)
- 25% na Nuk-ove izdelke
25% na Chilly izdelke
25% na Sangenic izdelke
15% na Benetton do 9 mesecev
20% na Chicco igralni center
15% na voziček Chicco Trio s 3
20% na Chicco ležalnik
20% na pralni stroj Candy

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
3.8.2010 13:42:51   
vaney
pa še iz nove knjižice...vse je do 31.3.2011

-  Humana mleko 2 (1.38€)
-  Hipp mleko 2 (0.91€)
Pampers Premium CARE VEČ VRTS (2.80€)
Pampers aktive baby več vrts (2.73€)
Jonhsons otroška negovalna krema 250ml (1.55€)
Jonhsons olje za lahko noč 200 ml (1.07€)
Nivea krema za vneto ritko (0.97€)
Nivea baby negovalno mleko (0.87€)
Curaprox grizalo (7€)
Garnier intensive (0.45€)
Fitoval za poškodovane lase (1.49€)
25% na izdelke Persil
25% na izdelke Vanish
20% za stolček za hranjenje Chicco Polly magic
20% na chicco poganjalec 4 v 1
20% na igralno mizo chicco

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
3.8.2010 13:43:42   
vaney
če katera kaj rabi, naj pove, pa pošljem...lahko tudi več stvari eni, glavno, da gre, da izkoristimo popuste, če že lahko, neuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 13:51:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4693
3.8.2010 13:55:48   
vaney
aja, če ima katera bon s popustom za Milumil 2 (nadaljevalno mleko), se pa priporočam jazuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
3.8.2010 13:57:16   
punsha
Ali mogoče katera potrebuje flaško od Aventa. Ena je 125ml, druga pa 160ml. Nikoli rabljeni, sta bili pa 1x prekuhani (ker sem mislila da bom rabila). No drugače roma v smeti.

Neposredna povezava do sporočila: 4695
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 14:01:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4696
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 14:03:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4697
3.8.2010 14:11:31   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Ali mogoče katera potrebuje flaško od Aventa. Ena je 125ml, druga pa 160ml. Nikoli rabljeni, sta bili pa 1x prekuhani (ker sem mislila da bom rabila). No drugače roma v smeti.

Katere flaške pa uporabljaš? V smeti je škoda metat, jaz sicer ne rabim (hvala), mogoče jo boš pa kasneje rabila.

http://www.lovecnacene.si/avent-steklenicka-260-ml/m/11752/

Neposredna povezava do sporočila: 4698
3.8.2010 14:27:10   
Lara73

Jaz pa zgledam danes približno takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rabite še kakšnega ali je razvidno, kaj hočem povedatuser posted image Daša se je ob 23h odločiila, da več ne bo spala in fešta je trajala do 4h zjutraj, ob 4.30 gre mož v službo, ob 6h se Anže zbudi...od spanja NIČ...pa ne, da bi ona jokala, ali pa kaj, neee, ona poje, vriska, se smeje, telovadi 5(!) ur v komadu. Sem jo šla previt, je pila, jedla (pa ni bila glih lačna pretiano), vse, samo da bi zaspala nazaj, ampak neee. Bilo jo je po celi postelji in ko sem vmes iskala dudo v temi, da bi jo malo utišala, ko je vriskala, sem ji dudo rinila v stopala, ker se je vmes zarotirala za 180 stopinj...mislim...upam, da bo jutri boljše.

Se pa tudi meni prav smilite tiste, ki se tolikokrat vstajate za hranjenje ponoči...dobre ste, res. Jaz sem se tega odvadila, ker sta 2 meseca oba spala 12 ur brez zbujanja, zdaj pa spet žurka...ampak kot je rekla dskubin, saj bodo še prehitro zrasli...

user posted image user posted image user posted image no ja sej ni smešno, ampak napisano je pa zabavno. Imamo tudi mi take ideje, pa jih v kali atrem. Jo kar nazaj v posteljco potlačim. Nekaj časa se pritožuje, potem jo še enkrat pristavim in ponavadi zaspi (trkam)

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
3.8.2010 14:37:37   
Lara73

Ni glih neka znanost, ampak tako smo se navadili, tako nam paše. Si ne predstavljam, da moram biti res veees čas zraven in ju zabavat, saj še na wc ne bi mogla it, sploh, ker sem večinoma sama z njima. Sem pa videla pri kolegicah že več primerov, ko so otroci navajeni, da jih skoz nekdo animira, zabava, nosi in sem videla reakcije otrok...enim to super fino paše in mamica res ne more niti na wc v miru in so navajeni, da je ves čas nekdo ob njih in jih usmerja, se ukvarja z njimi in se še v družbi drugih otrok ne znajo sami igrat brez odraslega spremstva (mene bi to psihično in fizično precej utrujalo), drugim pa to ne paše in jim grejo mamice na živce, jih preslišijo, ne ubogajo, bi se radi igrali  po svoje, pa se mamice ves čas umešavajo in potem je slaba volja z obeh strani....sicer vsak dela po svoje, to je bistvo vsega, ampak meni se vse zdi ok v normalni meri. Malo samostojne igre, malo igre s starši, pa so vsi srečni in zadovoljni. Ampak spet, ponavljam, da ne bo tu kakšne slabe volje zaradi različnih mnenj, to je samo in izključno moje mnenje, tako delam jaz in še zdaleč ne pomeni, da je samo in edino tako pravuser posted image

tako nekako sem delala pri prvih dveh. Zdaj mi kar nekako ne uspeva. Jo odložim, se zamoti, pa je hitro jok. Jaz jo pa prehitro vzamem...če je pa mož doma pa sploh. Bog ne daj, da malo čivka.

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?