|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.8.2010 22:31:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
   RE: Februarčki 2010
1.8.2010 22:45:08   
dskubin
Za slike imamo mi že nekaj let čisto preprost sistem, se ful znajdem, pa vse je urejeno. Kar lepo po datumih, pol pa napišem kaj je v mapici, kje smo oziroma pomembnejše dogodke. Smo pa pri poplavi slik z digitalcev začela bit kar izbirčna in zelo selektivna, sproti izbrišemo ogromno slik in shranjujemo najlepše/najpomembnejše,..
2010-01-01_novo leto, pri noni...
2010-01-04_obisk pri teti, D pleše balet
2010-01-05_bratranec na obisku, Pula
2010-01-06_razbita arkada,..

Otroci bojo pa itak dobili vsak svojo kopijo na čemerkoli se bo že čez leta prenašalo slike, pa naj si sami vzamejo, kar jim je všeč, pa naj si po svoje sortirajo, brišejo ali počnejo karkoli. Se pa trudim tudi tatretjega otroka slikat vsaj približno toliko, kot taprvega user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
2.8.2010 9:32:01   
Kati81
Evo me nazaj,  bisem še doma da ne bo pomote, ampak so bili zgleda sosedje tukaj na dopustu in nisem imela zastonj wifi, od včeraj pa spet dela.
Mi se imamo super, JT je full rad v vodi, sam zdej je mal premrzla. V soboto smo bili v Benetkah s Prince of Venice in je bilo carsko, mala dva full pridna.
Gremo na plažo se še kaj pol oglasim.
LP

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
2.8.2010 10:13:14   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Mi se imamo super, JT je full rad v vodi, sam zdej je mal premrzla. V soboto smo bili v Benetkah s Prince of Venice in je bilo carsko, mala dva full pridna.

Kati, veš kaj me zanima, kako pa zgledajo Benetke z vozičkom ;) Aja, pa še neki, a ste v Izoli?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
2.8.2010 11:08:23   
Lara73
oh kolk bi bila jest tudi zdejle na morju.... gremo šele 18. Že odštevam kokrat gremo še spat user posted image

Aja1 hvala, grem kuj kuhat. Mi je soseda dala vse domače. Pa še ta velike slive in jabolko zdajle kuham za sadno kašico. Pa tako malo pojemo....
Bom pa ta teden šla kozarčke kupit za frutke in jih bom naredila. Vsi nosijo domače sadje in bo lepo domače user posted image . Pri prvih dveh tega nisem počela. Prej smo začeli jest, nista bila zbirčna, nisem komplicirala. Ker nisem imela domačega sadja, sem kupovala frutke in to je bilo to.

moja princeska Monika:
rojena 8.2.2010 3950g in 54cm
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
2.8.2010 12:42:23   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Do rojstva otrok sem imela slike urejene po mapicah (in podmapicah) in letnicah:
Npr 2006:
- izleti (potovanja, morje, smučanje...)
- žuri (rojstni dnevi, poroke, dekliščine, birma...)
- doma (moje živali, ustvarjanje, pecivo, ostalo...)
- šola (razred, izleti, sindikat...)
- solata (vse ostalo, ki nikamor pa ne paše...)

Po Lanovem rojstvu sem začela sortirat leto na mesece in zraven Lanovo starost, znotraj mape meseca pa še naprimer podmapo če smo kam šli npr ZOO, morje, Rakitna itd...).

Na ta način sem zapisovala do Lanovega 1 leta, potem sem samo mesece označevala, sedaj pa zraven označim še Vidovo starost (to bom tudi do 1 leta). Kasneje bom delala še po mesecih in ko bosta malo večja in bo slik spet manj - spet prešaltam na stari sistem.

Npr 2008 (L pomeni Lan, V pomeni Vid)
- julij (Lan)
- avgust_ 1L
- september _2L
- oktober _3L
- november_4L
- december_5L

2009
- januar _6L
- februar_7L
- marec_8L
- april_9L
- maj_10L
- junij_11L
- julij (L 1.leto)
- avgust
- september
- oktober
- november
- december

2010
- januar
- februar (Vid)
- marec_ 1V
- april_2V
- maj_3V
- junij_4V
- julij _5V
- avgust _6V itd...

Zgleda zakomplicirano, pa ni. Takoj vidiš kolk je bil v tistem mesecu na slikah otrok star, ni treba računat. Kasneje je pa itak slik manj, pa ni treba starosti zraven pisat.

Tak je moj sistem. Upam, da bo kateri kaj pomagal.

maš pa red, ni kajuser posted image . Jaz spadam med ta bolj raztresene....

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
2.8.2010 13:15:43   
ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

In ko si napisala, da joka iz dolgčasa...tako mali dojenček NIKOLI ne joka za brez veze, lahko joka ker jo nekaj boli, ker niso zadovoljene fiziološke potrebe, ali pa čustvene!!! Izsiljevanje z jokom se bo počasi sedaj začelo, do ca. 6 meseca starosti, pa dojenčki NE jokajo iz dolgčasa, razvajenosti ali kar brez veze!!!!!!

Jaz pa mislim, da to ni res. Potem pa našo user posted image ves čas nekaj boli. Čeprav so jo zdravniki ornk preiskali in ni nič narobe. Ukvarjamo se tudi ves čas z njo, če ne jaz, pa moj user posted image . Če kaj delam, jo vedno dam tako, da me vidi in jo stalno ogovarjam. Jaz verjamem, da je pač taka, da se hitro naveliča. Sicer pa, tisti, ki imate pridne otroke, si sploh in niti slučajno ne morete predstavljati, kako je imeti zahtevnega otroka! Pač, tako je. Poznam zdaj polno mamic z otročki in včasih mi tiste, s katerimi se družim rečejo, da bi one ponorele, če bi bli njihovi user posted image skoz sitni.

Pač, ful jo je treba stimulirat, pa včas še to ne pomaga, gre takoj v jok ... pa se prav vidi, da je včasih to tak, izsiljevaljski jok. Včas ma vsega dovolj, se noče igrat, noče nekje ležat, noče se nosit ... noče spat ... Jaz se s tem ne strinjam, da dojenčki do 6. meseca ne izsiljujejo. Resnično, ne verjamem v to. Zakaj pa potem, če smo kam šli in se res čisto cel čas z njo ukvarjali (ker imaš na dopustu pač več časa) in potem prišli domov in šli na stare tire, je bilo jok in stok non stop, samo da sem jo odložila? Ah, so kar brihtni teli user posted image , takoj ugotovijo kaj jim paše in kako do tega pridt user posted image user posted image user posted image

Itak pa vem, da bo zrasla in se bo skoz bolj znala kaj sama zamotiti. ****, tako je. Vendar pa je moja in sem se navadila, da je taka in hm, jo ne bi zamenjala ... hehehe, čeprav ne bi imela nič proti, če ne bi takoj za vsako stvar zajokcala user posted image Ampak bomo že, ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jada82 naša je jokala do 4 meseca v eno-krčki, dan in noč. Niti približno mi ni bilo lepo...user posted image zdej je pa res super, in nimam kaj jamrati.

S tistim, kar sem napisala se pa 100% strinjam. Žal tako je. Otrok ne joče brez veze npr. iz dolgčasa. Otrok čuti in sodeluje, ves čas, od prvega dne! Več pa ne bom pisala, ti pa svetujem, da prebereš kako novejšo knjigo o odnosih mama otrok oz. dojenček!

Vsaka mami je najboljša mami!user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
2.8.2010 17:30:18   
Lara73
eno vprašanjce: moji pupi hočjo ušeska štrlet! Že precej let nazaj sem slišala, da lahko majhnemu otroku ušeska prilimaš ob glavico in potem rastejo manj štrleče. Pa operativno jih ni treba potem popravljat. A katera kaj ve o tem? Moj mož ima štrleča ušesa in res ne bi rada, da jih ima Monika tudi. Je tako nerodno za punčko.  

Imam še en problem: nekaj punc na FB ne znam povezat s tem forumomuser posted image . Počasi bom že.

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
2.8.2010 20:37:11   
punsha
Ojla user posted image
kam ste vse pobegnile?
Lara, najprej berem tvoj post, pa se čudim temu, da bi limali ušeska. Ma res mi ni bilo jasno...Sem šla malo po netu brskat. No pa res vidim da pišejo da ušeska zalepiš s tem belim trakom Mikropor (recimo da sem prav napisalauser posted image ). Sicer sem naletela na vse sorte odgovore - od posmehovanja pa do tega da deluje... Jaz nimam pojma in ti žal ne znam pomagati. Vem samo za operacijo user posted image . Upam da ve katera kaj več...

Jaz sem pa danes govorila z eno glede varstva našega malega. Se dobiva v sredo, da se malo pomeniva. Me prav zanima kak bo.

In še nekaj sem se zmislila. No tako bi rekel moj dragi user posted image
V glavnem do sedaj sem vedno jaz malega skopala, nahranila, dala spat...pač rutina zvečer ane. No pa sem rekla, kaj pa ko bi sedaj začela malo prakticirat da bi vsak en dan... Sedaj ga tudi on lahko nahrani. Pa bi bilo fino da se mali malo privadi, da ga tudi kdo drug da spat ane. Joj, kako sem občutljiva...mu je dajal jesti, pa jima je šlo bolj tako tako. Pač zaspan, utrujen, pa nisem bila jaz, pa je bil pač jok. Sem se morala prav zadržati, da nisem prevzela. Ok, spati sem ga dala jaz, da nebi bilo preveč za prvič. No saj počasi bo user posted image .

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
2.8.2010 20:59:14   
punsha
Še eno vprašanje imam in sicer glede letnega dopusta. Najprej sem bila 8 mesecev na bolniški (od aprila 2009), rodila 27. 12 2009, porodniška pa mi poteče 14.1.2011. Kako je pa z dopustom? Ali mi ga kaj pripada, da bi ga koristila, (glede na to, da v letu 2010 nisem nič delala) ali dobim le novega za leto 2011? Če katera kaj ve, res prosim za odgovor. Moja mami me je čisto zbegala user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
2.8.2010 21:13:46   
vaney
punsha, dobro si si ti to zmislilauser posted image user posted image user posted image

Sicer pa tudi jaz ne razumem, zakaj jih je (atijev) tako strah tega hranjenja. Moj mož se tudi tega najraje izogne, oba bo skopal, oblekel, spat spravil, ampak samo hranjenje Daše (Anže itak sam je) je pa znanstvena fantastika. Npr. v četrtek me popoldan ni bilo doma in je do 15h jedla samo mleko, ker je Dašo čuval vmesni čas njegov brat in je mleko najlažje naredit. Možu sem naročila, naj ji popoldan da sadno malico (če ne drugač, naj pa en frutek odpre) in večerjo na žlico, ker mora dobiti svojo večerno dozo, da je mir do jutra. In potem sem prišla zvečer domov, ga vprašal, kaj je Daša jedla in je začel nekaj momljat in jamrat, da je bila sitna in bla bla bla in je šel popoldne malo k svoji mami, kjer ji je ona dala jest oz. pit spet flaško mleka, ker drugega itak ni imel sabo, za večerjo se mu je pa zdela preveč sitna in on nima izkušenj (user posted image ali pa user posted image ) in ji je kar flašo mleka naredil. Posledično se je ob 2h zbudila laaaaačna. In ko je videl, da imam prav, sem dobila prepoved okrog hodit v času Dašine večerjeuser posted image user posted image

Sicer je pa danes za kosilo dobila krompir in špinačo in jedla kot velika...zbirčna pa res ni, naša mala bejbauser posted image
Zaenkrat je jedla krompir, riž, bučke, brokoli, cvetačo, korenček, špinačo, jabolka, hruške, banane, marelice, breskve in ji paše vse.
V soboto sem ji pa dala frutek iz slive, po katerem se je res fajn fajn faaajn pokakala, v nedeljo pa postala vsa pikasta od vratu do stopal. Po moje ji slive niso pasale, ker drugo je že vse prej jedla, pa ni bilo reakcijeuser posted image Danes jih je že malo manj. Ali je mogoče, da je dobila 6. bolezenuser posted image vročine nima...bomo videli. Bom čez par tednov spet probala, pa bomo videli, če so bile res krive slive.

Nič, grem spat, mi malo manjka spanca...

Aja, da vam povem še en "hec" od danes. Včeraj sem šla bolj pozno spat, zjutraj ob 4.30 je Daša jedla in sem po hranjenju kot ubita zaspala nazaj. Potem se mi je pa zdelo, da slišim ene glasove (imela sem zamaške v ušesih) in vse bolj je bil glas podoben Anžetovemu. Sem mislila, da kaj sanjam. Potem sem odprla oči in zagledam na zakonski postelji ob Dašini posteljici Anžeta, ki je prigovarjal Daši (očitno se je glih zbudila, drugače bi jo slišala). "Moja mala Daša, tiho bodi. Na dudo, tiho bodi, mamica aja." Me je skoraj kap. Nisem vedela, ali naj se smejem ali ne. Pogledam uro 6.40, ob 7h se pa vstajamo za vrtec. Sem si rekla, no, fino, mati veselo smrči na postelji, veliki otrok pa pomirja malega, ker spimuser posted image user posted image user posted image Jao, jao, jao mene...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
2.8.2010 21:16:37   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Še eno vprašanje imam in sicer glede letnega dopusta. Najprej sem bila 8 mesecev na bolniški (od aprila 2009), rodila 27. 12 2009, porodniška pa mi poteče 14.1.2011. Kako je pa z dopustom? Ali mi ga kaj pripada, da bi ga koristila, (glede na to, da v letu 2010 nisem nič delala) ali dobim le novega za leto 2011? Če katera kaj ve, res prosim za odgovor. Moja mami me je čisto zbegala user posted image

punsha, si prepričana, da ti porodniška poteče 14.1.? ker si rodila prej, ti pripdaa pdoaljšanje za toliko dni, kot si rodile pred 37. tednom..

dopusta ti pa pripada cel minus 10 dni...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
2.8.2010 21:23:35   
punsha
Sem šla prav gledat kdaj mi poteče...ja, 14.1.2011. Se pravi, rodila sem pa 3 tedne pred 37 tednom. 27.12.09. Ja saj a to še ni upoštevano? Joj, res se ne spoznam na te stvari user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
2.8.2010 21:38:26   
dskubin
punsha, jaz se glede dopusta strinjam z zvesto. Tole 14.1. je izračun glede na predviden PDP, zdej pa ne vem, al morš dat kako vlogo za podaljšanje, najboljš da pokličeš CSD. Dopust ti pripada tko, kot je rekla zvesta, če te bojo hotli prepričat drugače, se ne pusti. Mene so hotli tudi v drugo okrog prnest, če gre, gre. Ampak se nisem dala. Prav tako ti pripada letošnji regres!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
2.8.2010 21:41:06   
punsha
Najlepša hvala zvesta in dskubin, sta zelo pomagali.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
2.8.2010 21:41:19   
Lara73
punsha: pojma nimam kako je s tem dopustom. Žal.
Pa hvala za info, grem brskat. Sem najprej kar vas vprašala, včasih katera kuj ve.

vaney: pri nas je Monika itak samo na meni, tako, da nimam kam hodit brez nje user posted image . Kino, večerje,.. vse odpade. Sem vam kar malo fouš, da lahko vsaj za kakšno uro rit odnesete brez user posted image . Kako bi ti preživela, če bi se ti zbujala povprečno 6× na noč kot naša? kakšen dan sem kot zombi in hodim popoldan z njo spat.

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
2.8.2010 21:54:07   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

vaney: pri nas je Monika itak samo na meni, tako, da nimam kam hodit brez nje user posted image . Kino, večerje,.. vse odpade. Sem vam kar malo fouš, da lahko vsaj za kakšno uro rit odnesete brez user posted image . Kako bi ti preživela, če bi se ti zbujala povprečno 6× na noč kot naša? kakšen dan sem kot zombi in hodim popoldan z njo spat.

Tukaj se lahko samo podpišem.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
2.8.2010 21:54:33   
dskubin
Kako bi ti preživela, če bi se ti zbujala povprečno 6× na noč kot naša? kakšen dan sem kot zombi in hodim popoldan z njo spat.

Evo še ena srečnica, ki globoko sočustvuje s tabo. Jaz sem upala, da ko zaštartamo z GH bo bolje - nope. Isto, mogoče je prve 2 dni potegnil 3,5 urce, zdej smo pa spet na starem. Jemo na 2 uri al pa še manj user posted image Pa nič popoldanskega počitka ni pri meni, ker sta tavelika za merkat. Ja, verjetno podočnjake dol pr gležnjih vlečem kak dan, ma sej bojo otroci tko hitro zrasli...

Ampak jaz vseeno uspem it kam, če si zaželim, k imam zlatega moža. Mu je tudi kr hudo dajat otrokom jest pa to, pa tudi naš tanajmlajši ni glih vajen flaše in more bit res lačen, da gre kaj v želodček, ampak vsake tolko si pa prvoščim. Čprav če se le da ga prišparam in vzamem malega s sabo, ima že s taprvima dvema dela vrh glave user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 2.8.2010 21:56:29 >

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
2.8.2010 21:56:57   
Aja1
Po včerajšnjem poizkusu bučke (ki ji je bljek), smo danes probali krompir, ki ji tudi ni teknil. Noče in pika. Pljuva vse ven, da leti po celi kuhinji. Ziza ji je še vedno zakon.

Punsha - upam, da uspeš dobro zrihtati, brez kompkiciranja.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
2.8.2010 22:05:31   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Kako bi ti preživela, če bi se ti zbujala povprečno 6× na noč kot naša? kakšen dan sem kot zombi in hodim popoldan z njo spat.

Evo še ena srečnica, ki globoko sočustvuje s tabo. Jaz sem upala, da ko zaštartamo z GH bo bolje - nope. Isto, mogoče je prve 2 dni potegnil 3,5 urce, zdej smo pa spet na starem. Jemo na 2 uri al pa še manj user posted image Pa nič popoldanskega počitka ni pri meni, ker sta tavelika za merkat. Ja, verjetno podočnjake dol pr gležnjih vlečem kak dan, ma sej bojo otroci tko hitro zrasli...

Ampak jaz vseeno uspem it kam, če si zaželim, k imam zlatega moža. Mu je tudi kr hudo dajat otrokom jest pa to, pa tudi naš tanajmlajši ni glih vajen flaše in more bit res lačen, da gre kaj v želodček, ampak vsake tolko si pa prvoščim. Čprav če se le da ga prišparam in vzamem malega s sabo, ima že s taprvima dvema dela vrh glave user posted image

joj, da sem še brez popoldanskega spanca me pobere. Pa sej ga ne rabim vsak dan. Vsak drugi dan...user posted image

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
2.8.2010 22:10:37   
dskubin
joj, da sem še brez popoldanskega spanca me pobere. Pa sej ga ne rabim vsak dan. Vsak drugi dan...user posted image

A ni lepo, kako smo z majhnim lahko zadovoljne user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
2.8.2010 22:25:12   
Kati81
punsha, pripada ti vsa dopust ampak ker ga letos ne moreš koristit, se ti ga v naslednje leto prenese -10 dni.
Podaljšanje porodniške ti tudi pripada za toliko kot je otrok rojen pred 37 tedni, se pravi še 3 tedne, če pa si hodila oz hodiš z njim v razvojno ti lohk še dodatno kaj podaljšajo.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
2.8.2010 22:28:54   
Kati81
dskubin imaš zs!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
2.8.2010 22:49:20   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

dskubin imaš zs!

Tko je treba, ja, jst bi če ne vidla čez kak teden (al pa dva) user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
3.8.2010 7:46:15   
ne_ja
Lara73 od moje sosede otročku štrlijo ušeska, star je 8 mesecev, prr pediatru so ji rekli naj poizkuša s selotejpom, tako kot ste že ene napisale, drugače ga bodo lahko enkrat operirali. Največja fora je ta, da temu dojenčku tako pašejo štrleča ušeska, je res tak cuker velik!!!

Glede spanja naša kar pančka, zbudi se ca. 2 krat na noč, včasih tudi 4krat, samo sem res potlej kot cunja. Boge tisste, ki se zbujate po 6 krat!

Joj jaz tudi naše ne morem pustiti nikjer...edino očkatu pa še to ne več kot urco ali dve. Ko gledam po FB kako kolegice po 1 mesecu rojstva veselo žurajo, mi ni nič jasno...100 ludi 100 čudi. Jaz sem šla od februarja v kino pa še to ob 12 uri, hihihi.

Naša se zelo težko sama zamoti par minut in to je to, animacija je potrebna ves čas:) in prav je tako!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?