![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 9:27:50
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zvezdica , jutro. Sta kaj potegnila danes? Fajn kofetkajta. A se zmeniva, da ti prideš en dan na Bled? PO možnosti do mojega šihta, torej do 18. Pa jo mahnemo okol jezera pa na en fajn kufe. naslednji teden začneva z uvajanjem, pa komot en dan. Sam sredo ne, ker grem gledat mojga sinka kako drsa.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 9:28:58
|
|
|
|
Zvezdica
|
Punce midva s Tinejem sva danes že ob 6.15 gledala Baby tv - to je čisto prezgodaj zame.user posted image Je šel dragi ob 6.00 od doma pa sta se mački zbudili, začeli noret in še Tineja zbudili.user posted image user posted image mi2 vsak dan pred peto. Zdaj HB se ne zmisli ob 4ih da ima dost.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 9:29:36
|
|
|
|
ronja
|
ker taka (enkratna!!!) nesreča ko sem jaz enkrat moji mami rekla, da je bilo samo enkrat, mi je lepo odgovorila: "veš, saj so vsi otroci od enkrat " Tako da bi jaz khurde predlagala, da se neha pogovarjat s svojimi tremi alteregi in pošlje enega od njih v lekarno po test, drugi naj ga naredi, tretji pa pogleda . Najk in plohai, čestitam, pa vsem ostalim tudi - samo zanju sem zdaj videla - javite se še ostale nosečke, da vam čestitam, ok? jaz sem ta teden delala ko zmešana.
< Sporočilo je popravil ronja -- 26.2.2010 9:30:31 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 9:57:08
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zvezdica , jutro. Sta kaj potegnila danes? Fajn kofetkajta. A se zmeniva, da ti prideš en dan na Bled? PO možnosti do mojega šihta, torej do 18. Pa jo mahnemo okol jezera pa na en fajn kufe. naslednji teden začneva z uvajanjem, pa komot en dan. Sam sredo ne, ker grem gledat mojga sinka kako drsa. a lahko še jest? A bi bli radi sami? kr povejta, nam nč zamerla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 10:00:35
|
|
|
|
Ploha
|
meta je kr zdrava že ene 3 dni...in prej ko je bla skos bolna je velikrat pr nama spala...no včerj sm mela pa jest dost in sm rekla da nam popustila...ma da v svoji postlc spi...in se je zbudila ob 23.00 jest sm bla še pokonc...in sm vztrajala...morm rečt, da je blo 15 minut joka pol je pa zaspala...zelo hitr se je vdala v usodo...saj naspal smo se..in potem je tud zutri spala do 8. res se človk nč ne naspi...krade mi povšter...po men leze...brca, buta z glavo, mislm vse sorte...tko ne gre.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 10:19:19
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
Ploha zadnjič sem ti napisala, kak pogosto si ti mela to otrdevanje, pa si me kr ignorirala.. ti, ti!!! te tale čist zmede na cajte al kako?? js sem neki slabe volje zarad šole, člouk si želi nalogo delat, profesorca ti je pa ne da???!! ma kr neki.. ne vem kam gre ta svet..eni čist premal zainteresirani za šolo, eni pa že tk, da smo slabe volje, če ne dobimo naloge.. ma sej bo še vidla, ko je ne bodo hotli delat, al pa bodo čist zanč nardili, se bo pa na mene spomnla, kak sem ji sitnarila, da pač hočem nalogo nardit.. drugač sem pa js dons mela že take fajn sanje..sem že rodila v njih.. spet je blo glavno ime, to me kr naprej preganja v sanjah..še ga nimava izbranga nobenga in pol me to v sanjah preganja, da se s celim sorodstvom zmeri kregam neki..
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 10:28:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 10:29:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
a lahko še jest? A bi bli radi sami? kr povejta, nam nč zamerla user posted image itaq
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 10:32:10
|
|
|
|
Najki
|
Wow vceraj je prvic v dveh tednih mali spal ko top celo noc. Prej ga je skos poln nosek zbujal. Jaz sem zaspala ze ob osmih in se zbudila ob dveh, potem pa komaj se malo zaspala. Ful slabo spim te dni pa se zbolela sem... Pa cele dneve sem neprespana se mi niti vozit ne da. A katera ve, ce je prvi otrok alergik, je treba kej posebno pazit na prehrano v nosecnosti? Al je to sele po porodu aktualno? Sej bom vprasala gino, sam imam sele 19. prvi pregled. Vceraj meje levi jajcnik ful spikal, sem se kar malo zasekirala, ce bo SS. Ma je danes minilo =]. Mojca js tudi skos sanjam, kako bom obvladala oba malcka, pa kuhno nardila, pa stare cunjice preprala, pa sem se 9m stran XD.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 11:36:06
|
|
|
|
Nea
|
Hojla! Zunaj abnormalno piha. Več kot 70km na uro. Sploh ne vem kako bom šla po otroke v vrtec. Erik se danes zjutraj v vrtcu ni nič jokal. Me je samo objel in šel k vzgojiteljici pogledat novo igračko. Nocoj pa je prvič od kdaj se je rodil ful dobro spal. Zbudil se je samo 2x, prvič je spil mleko, drugič sem ga dojila in je spal do pol 7ih. Če bi tako ostalo, bi bili na konju!!! krtekxx: ne sekiraj se preveč. Vse se bo uredilo. Glavno da je Brita zdrava!!! zvezdica - a tvoj Liam to leto gre v šolo? Mi smo danes dobili povabilo za vpis v šolo, ki bo 23. marca. Prvi dan šole bo 17. september. Jaz še vedno ne morem verjet, da je moj prvi otrok že tolko star da gre v šolo. Kot da bi bilo včeraj ko je bila dojenček. Pa kam ta čas beži... Včeraj smo šli v trgovino pogledat šolske torbe. Glede na to, da je EMa zelo visoka so ji vsi modeli prav. Zdaj si samo mora izbrat motiv. Pričakovala sem da bodo torbe drage, ampak da bodo TOLKO drage... Tista ki je Emi včeraj bila najbolj všeč je stala 200 EUR. Pa ti ljudje niso normalni... Zaenkrat še nismo nič kupili, ampak bo verjetno imela tole: http://www.sammies-schulranzen.de/motivwelten/ballett.htm Najki - o alergijah nič ne vem
< Sporočilo je popravil Nea -- 26.2.2010 11:37:14 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 11:53:25
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki A katera ve, ce je prvi otrok alergik, je treba kej posebno pazit na prehrano v nosecnosti? Al je to sele po porodu aktualno? Sej bom vprasala gino, sam imam sele 19. prvi pregled. Ne! še link... http://www.ringaraja.net/forum/m_4884879/mpage_1/key_/tm.htm#4884879
< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.2.2010 11:54:35 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 11:55:56
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha, itak da se nama lahko pridružiš, vse, ki ste zainteresirane ste lepo vabljene. Zvezdica, meni najbolj oz drug teden ustreza le torek dopoldne. V ponedeljek imma zdarvnika, v sredo ti en moreš, čet in pet pa ima moj dopust in gremo na lepše. Ronja, pridna si. Mi smo šli na Bled. Zdaj se skuhala za naju z malim telečje zrezke v omaki + polenta, za jutri pripravila oz dalal zrezke v apaco, ker jutri bo noro lepo vreme in bova šla ven že zjutraj. LOvro spi. Tako priden je. danes sem mu kupila voščenke, bova popoldne risala. Najki, počivaj, kolikor lahko. Kar se tiče alergij, pa nimam pojma. Zvezdica, hvala za mail.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 11:57:20
|
|
|
|
Najki
|
Tnx ploha =] Nea ma kolk je bil priden, moj vedno malo pojokca za pol minute, razen ce ga vzgojiteljica takoj prevzame. 200 eur za solsko torbo?! A tele od samsonita so tolk?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 11:58:20
|
|
|
|
Ploha
|
mojca: sori..ampak spomin me pa res matra ne vem kako je blo..vem samo če sem kaj takega delala, se mi je bolj pogosto pojavlo...recimo če sem kaj težkega delala...in ti medeo še nosiš in takt ponavad otrdi...pa itak če bi cel dan počivala pomoje ti ne bi tolk otrdeval....proti koncu se je pa to stopnjeval in je blo včasih "brez razloga"....itak si že 33 tednov...to je pomoje normalno...pa ne se obremenjevat kolk prej boš rodila, pa da prčakuješ, da boš prej pa kok te je strah...pol boš zih prej (upam da ne ) ampak kokr bo pa bo, ane?? itak nč ne morš proti temu...noge skup tišat ne pomaga
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 11:58:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha, itak da se nama lahko pridružiš, vse, ki ste zainteresirane ste lepo vabljene. Zvezdica, meni najbolj oz drug teden ustreza le torek dopoldne. V ponedeljek imma zdarvnika, v sredo ti en moreš, čet in pet pa ima moj dopust in gremo na lepše. Meni je malo predaleč, bi pa pasalo...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:02:39
|
|
|
|
Ploha
|
sonček, zvezdica: pol pa vela....meto bom probala obdržat zdravo...zase pa upam, da mi iz nosa neha tečt
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:05:38
|
|
|
|
Ploha
|
aja mojca še neki...po vsej verjetnosti maš tak občutek, ker si medeo prej rodila...pa zdej bolj k razmišlam, bolj se mi zdi, da občutek ne vara...zdej ne vem kako je blo s tabo pri medei...ampak če se spovneš sem jest skos govorila, da bom zadnja rodila...dobr rok sem imela na koncu jan. ampak da bom pa tko natančno napovedala, pa nism bla zihr in zdej mam občutek, da bom spet čez PDP...še najbolj bi mi blo 21.8 Hb nimam na koncu mesca PDP
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:12:38
|
|
|
|
sonček33
|
sonček, zvezdica: pol pa vela....meto bom probala obdržat zdravo...zase pa upam, da mi iz nosa neha tečt super
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:13:28
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha, itak da se nama lahko pridružiš, vse, ki ste zainteresirane ste lepo vabljene. Zvezdica, meni najbolj oz drug teden ustreza le torek dopoldne. V ponedeljek imma zdarvnika, v sredo ti en moreš, čet in pet pa ima moj dopust in gremo na lepše. Meni je malo predaleč, bi pa pasalo... Marta, verjamem, meni je še do Ljubljane daleč. Bi te bilo pa lepo spoznat.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 12:17:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:20:01
|
|
|
|
khurde
|
ronja, si me pa nasmejala s temi alter-egi ma pa tvoja mami v bistvu čist prav sonček, hvala za info brez konzervansov ima firma seeberger. sam nima vsega programa brez, ima mešano. marelice kupujem samo še od njih, ker je čist drug okus. slive pa v eni pakungi, bolj rumeni, so brez konzervansov, v drugi, ki je bolj podobna pakungi marelic, pa imajo konzervans. imam obe vrečki doma, sem še enkrat preverila. ker sem mislila, da so oboji brez in sem slučajno s konzervansom nazadnje vzela. cena je pa ista. tam nekje 2,6 evra na vrečko.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:21:38
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jutri bo noro lepo vreme a si se sama tko odločila?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:25:32
|
|
|
|
sonček33
|
a si se sama tko odločila? ja...pa tudi po radiu so tako rekli hvala za info o marelicah in slivah ... ampak glih tele seeberger marelice, mehke, iamm pa je zarven žveplovdioksid, a to ni konzervans? a mogoče ga pa une, ki niso mehke nimajo
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 12:25:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:26:28
|
|
|
|
sonček33
|
niia, havla za link, kej pa kupuješ to?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.