|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 3. del
21.2.2010 10:04:04   
Kati81
Čestitke vsem, ki ste dočakale svoje user posted image , tiste, ki pa še čakate, pa dajmo v peto, mesec se bliža koncu!user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 951
21.2.2010 10:07:35   
Tinca Malinca
Da se še jaz malo javim... pri meni nič novega, še kar vztrajamo 2v1. Saj bo, ko bo user posted image pripravljena.
Danes bo ena prav fajn nedelja, s sončkom in relaksiranjem.

Veliko sreče tistim, ki šibate v P. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 952
21.2.2010 10:10:00   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Čestitke vsem, ki ste dočakale svoje user posted image , tiste, ki pa še čakate, pa dajmo v peto, mesec se bliža koncu!user posted image

Kati, ko bi te naše user posted image le slišale user posted image user posted image user posted image . Hvala.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 953
21.2.2010 10:35:47   
gapii27
čestitke babikeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 954
   [Brisano sporočilo]
21.2.2010 11:30:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 955
21.2.2010 13:08:17   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Joj punce, sej ste čist ponorele user posted image .... sej ne morem nehat jokat (hormoni pač user posted image )... koliko novičk!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM VEM NOVOPEČENIM MAMICAM in ATIJEM in NJIHOVIM ŠTRUČKAM:
Spelch
Komarka
Tajab
Mucica
Jada

ČikaPika! Ne morem drugega, kot da te citiram user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image

Čestitke! Čestitke! Čestitke! Veliko cartanja!

Tiste, ki pa še čakate, pa veliko potrpljenja in ne pozabite, da smo še vedno z vami tudi me, ki že pestujemo naše sončke user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 956
21.2.2010 15:00:03   
Astralis
jooooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image , bravouser posted image user posted image
vsem, sej sploh ne utegnem nastevat user posted image user posted image user posted image

sem pa nate, Jada mislila, ko si tako lepo opisala zacetek popadkov in pocutje, da sem se res lahko vzivela... Cestitam, cestitam!!!

Mamice po porodu,dejte prosim napisat svoje porodne zgodbe, nas to vse zelo zanima.

Sicer vem, da niti 2 poroda nista enaka, kot so si znacaji in ljduje razlicni... a vseeno.

Vsem mladim druzinicam zelim cimprejsnjo vzpostavitev harmonicnega vsakdanjega ritma, brez kakih zdravstvenih tezav in poporodnih travm...

Uzijte to prvinsko druzinsko sreco, mi za nekaj dni "na suhem" smo tik za vami user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 957
21.2.2010 15:24:28   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

ČESTITAM VEM NOVOPEČENIM MAMICAM in ATIJEM in NJIHOVIM ŠTRUČKAM:
Spelch
Komarka
Tajab
Mucica
Jada

Čestitke še od mene!user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image  Dojenčkom pa le najlepših korakov v življenju. user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 958
21.2.2010 16:00:23   
Storžica 81
Čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pri nas pa kot kaže na PDP, ostajava še kar dva v enem. Nič novega se ne dogajauser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 959
21.2.2010 17:26:01   
Lily86
Čestitke vsem novim mamicam! user posted image user posted image  Zdaj bi pa jaz tudi že bila na vašem mestu... Ampak po jutranjem CTG-ju našemu otroku še ni videt, da bi se mu mudilo na svet... Moja mami je danes rekla, da mičkena še zbira pogum za ta velik korak. No, upam da ne bo trajalo predolgo, ker ima glede na ultrazvok že zdaj 3500g... Me je kar malo stisnilo ob tem podatku... user posted image  No, pa samo da je vse ok!

Držim pesti za vse, ki še vztrajamo in že vidimo ciljno ravnino pred sabo!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 960
21.2.2010 18:55:24   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Lily86

Čestitke vsem novim mamicam! user posted image user posted image  Zdaj bi pa jaz tudi že bila na vašem mestu... Ampak po jutranjem CTG-ju našemu otroku še ni videt, da bi se mu mudilo na svet... Moja mami je danes rekla, da mičkena še zbira pogum za ta velik korak. No, upam da ne bo trajalo predolgo, ker ima glede na ultrazvok že zdaj 3500g... Me je kar malo stisnilo ob tem podatku... user posted image  No, pa samo da je vse ok!

Kaj naj jaz rečem, k ima moj user posted image po zadnjem UZ že 4170 g user posted image user posted image . Pri meni mislim da ni dvoma o kakem rezanju presredka - upam da bo ostalo le pri tem...

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 961
21.2.2010 18:56:36   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81
Čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pri nas pa kot kaže na PDP, ostajava še kar dva v enem. Nič novega se ne dogajauser posted image

Storžica, si bila na CTG-ju danes? Je bil dežuren Mugoša?

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 962
21.2.2010 19:06:03   
ČikaPika
Živijo...

Midva sva šla popoldne na eno sladico z najino prijateljico, potem sva šla pa še na en daljši sprehod in se vmes vstavila na obisku pri mojem bratu in njegovi družini in se tam najedla pravkar pečenih roglijičkov s pršutom in feta sirom user posted image mmmmmm user posted image

Sem pa "razdražljiva" (citiram mojega user posted image ) že cel dan. Jaz pa pravim naj bo srečen, da me vsaj depresija ne daje user posted image ...

Jutri imam zjutraj CTG in pol še pregled pri mojem G (upam, da mi prej ne pobegne v ambulanto) v P. Moj user posted image je vzel jutri prost dan, tako da gre z mano user posted image user posted image ...
Malo pa sem nervozna ker ne vem če me bodo jutri noter zadržali... zadnjič mi je rekel naj prinesem s sabo za vsak slučaj torbo user posted image ... user posted image ... no pustimo se presenetit...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 963
21.2.2010 19:28:43   
dskubin
Kaj naj jaz rečem, k ima moj user posted image po zadnjem UZ že 4170 g user posted image user posted image . Pri meni mislim da ni dvoma o kakem rezanju presredka - upam da bo ostalo le pri tem...

Ne predaj se vnaprej :) A veš, da vseeno ni nujno, da boš rezana, npr. moja mami ni bla, pa je velika 150cm in pred zanositvijo z mano je imela 48kg. Jaz sem tehtala 4250 in bla velika 55, mami pa niti samega samcatega šivčka user posted image

Srečno jutri user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 21.2.2010 19:29:15 >

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 964
21.2.2010 19:28:47   
protina
 večer!

No pa je nedelja že skoraj šla.Mi smo tud meli takšnega lepega sončka.Smo bili zunaj in se igrali.

Zdaj me pa grlo nekaj peče-o, joj.

Se bojim, da bom na koncu monolog imela na tem forumu,ker če ne rodim do 28. bo že marec user posted image .

NO UPAM,DA BO TA TEDEN NAŠ user posted image .

Lepo se še imejte in se tipkamo.....

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 965
21.2.2010 19:38:08   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Ne predaj se vnaprej :) A veš, da vseeno ni nujno, da boš rezana, npr. moja mami ni bla, pa je velika 150cm in pred zanositvijo z mano je imela 48kg. Jaz sem tehtala 4250 in bla velika 55, mami pa niti samega samcatega šivčka user posted image

Srečno jutri user posted image user posted image user posted image

Joj kako fajn.... upanje ostaja user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 966
21.2.2010 20:05:06   
Astralis
Mile souser posted image , imam iste misli, iste dvome, iste strahove...

Tečnoba mi še iz ušeš gleda in včeraj sem za nameček prebrala še članek o tem, da tako kot stres počasi ubija človeka, tudi dolgočasje. Enaki simptomi kot pri pregoretju user posted image

Nikoli v življenju se nisem dolgočasila, vedno sem kaj kreativnega ustvarjala, razvijala vsaj ročne spretnosti... zdaj pa teh debelih čevapčičov namesto prstov še v pest ne morem stisnit, ali se recimo odrinit s kavča, da bi vstala, kaj šele da bi mi kaj v roki ostalo. Vse mi leti iz primeža. A potem naj se pa sklanjam s tem sodom od trebuha, al kaj?
Mi je printer zadnjič nekaj trokiral, pa sem se odločila na roke napisat dopis... What a joke!!! Čist druga pisava user posted image   kot da sem mal schizo...

Boljš da zaključim za dons. En tak medel lažni popadek me je sicer prišel povohat popoldan, Drugače pa nič. Niti čep se mi še ni odluščil. user posted image računa nauser posted image , hehehe,
telefoni in maili pa zvonijo in user posted image user posted image user posted image

danes imam PDP user posted image

< Sporočilo je popravil Astralis -- 21.2.2010 20:07:44 >

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 967
21.2.2010 20:16:55   
Tinca Malinca
Jaz sem tudi še tu in res srčno upam, da grem jutri pogledat tiste sobe v P od blizu.
Res se mi ne da več čakat ...

Punce, ta teden BO NAŠ user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 968
21.2.2010 20:25:48   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

Boljš da zaključim za dons. En tak medel lažni popadek me je sicer prišel povohat popoldan, Drugače pa nič. Niti čep se mi še ni odluščil. user posted image računa nauser posted image , hehehe,
telefoni in maili pa zvonijo in user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
pri meni podobna situacija, le da je bil PDP v sredo user posted image

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 969
21.2.2010 20:38:27   
Tinca Malinca

Živijo...

Midva sva šla popoldne na eno sladico z najino prijateljico, potem sva šla pa še na en daljši sprehod in se vmes vstavila na obisku pri mojem bratu in njegovi družini in se tam najedla pravkar pečenih roglijičkov s pršutom in feta sirom user posted image mmmmmm user posted image

Sem pa "razdražljiva" (citiram mojega user posted image ) že cel dan. Jaz pa pravim naj bo srečen, da me vsaj depresija ne daje user posted image ...

Jutri imam zjutraj CTG in pol še pregled pri mojem G (upam, da mi prej ne pobegne v ambulanto) v P. Moj user posted image je vzel jutri prost dan, tako da gre z mano user posted image user posted image ...
Malo pa sem nervozna ker ne vem če me bodo jutri noter zadržali... zadnjič mi je rekel naj prinesem s sabo za vsak slučaj torbo user posted image ... user posted image ... no pustimo se presenetit...

ČikaPika! Mogoče bo pa dobro, če te noter obdržijo user posted image user posted image . Bodo sprožili porod, pa boš rešena.
Jaz bi najraje izbrala tako varianto.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 970
21.2.2010 20:45:45   
rožca26
TincaMalinca - user posted image user posted image user posted image user posted image
Astralis - tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image
ČikaPika - user posted image user posted image user posted image user posted image
zimska - user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še nisem čez rok, sam se pa vseeno grozno počutim. Marčevke so začele rojevat na polno - pa večinoma vse majo za mano rok (po eni varijanti, če gledam da mam 2.3.)

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

Neposredna povezava do sporočila: 971
21.2.2010 20:52:52   
seya
Joj, danes je pa bilo enih novic o novih user posted image in user posted image !!
Čestitke vsem user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa danes PDP, pa se dogaja toliko kot prejšnje dni - NIČ. Tako da sem šla na sprehod, pa še na en koncert zvečer (in se srečevala z znanci, ki so se "... že spraševali, če je že kaj..." )
Ah ne, nič še ni.......

Počutje pri meni še vedno zelo vredu, neke hude naveličanosti ni, razen otekanja v narti in okrog gležnjev tudi ni nekih hudih oteklin.... Saj mi sploh nič ne manjka user posted image

Aja, zadnje 3 dni sem obupno prehlajena. Ne morem verjeti, celo nosečnost sem bila super, zddaj pa grem in zbolim tik pred porodom. Tipično zame...... No, ampak zamašen nos in pekoče grlo bomo pa že ugnali...

Nič, se beremo jutri zjutraj... Si grem skuhat še en čaj.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 972
21.2.2010 20:55:52   
Astralis
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

...Marčevke so začele rojevat na polno - pa večinoma vse majo za mano rok ...

Halo? no, tole me je pa u luft pognal!!! Moj user posted image pravi, da niti olimpijada ni tako zanimiva kot moji dramatični izbruhi... (res me mora user posted image , bogiuser posted image )

nagradno vprašanje:
Kaj imamo skupnega olimpijoniki in februarske user posted image ?
Vsi navijajo za nas user posted image user posted image user posted image

Nazdravljam z malinovim čajem! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 973
21.2.2010 20:57:47   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

nagradno vprašanje:
Vsi navijajo za nas user posted image user posted image user posted image

Nazdravljam z malinovim čajem! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

nazdravljam nazaj user posted image

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 974
21.2.2010 22:01:40   
dskubin
Vsi navijajo za nas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 21.2.2010 22:02:34 >

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?