busybee882006 -> RE: Februarke 2010 - 3. del (16.2.2010 17:55:47)
|
Evo naju doma! Kratek povzteke kot veste sem si zelo prizadevala, da bi videla otvoritev olimpijskih iger in tako se mi je tudi sešlo. Že b petek zvečer me je začelo malo ščipati in trgati na 6 min, vendar je potem vse presahnilo. Lepo sem se šla stuširati, glavo umit, nohte nalakirat in spat. Okoli 2 zjutraj pa akcija na 5 min, vendar sem si ogledala otvoritev, uredila farmo in ob 5. zjutraj šla zbudit [sm=love.gif] . zbudila punčki, jih peljala k tašči, midva pa v P. V sprejemni so mi povedali, da sem odprta 4 cm in imam popadke na 5 min, peljali me gor, kjer so me sprejeli. Čakala na porodno sobo 3 ure - v soboto je bilo noro - porod na porod. Ob 9.20 prišla v porodno, 9.25 predrli mehur, Brina se je temeljito pokakala v plodovnico, 9,50 so se začeli tisti pravi popadki, 10,38 rodila - brez protiboličinskih zdravil ali umetnih popdatkov. Vsega skupaj 10 popadkov brez maske, 4 z masko in še 4 da se je rodila Brina - manj kot 20 popadkov. Z Brino sva bili na oddleku C, kot že prej obakrat - jaz sem tam res zadovoljna z vsem, predvsem pa z osebjem. Aja! Babci je bilo ime Marinka Kralj in je bila super. LP Vsem!
|
|
|
|