junehope -> RE: Februarke 2010 - 3. del (7.3.2010 14:41:43)
|
Čestitke, astralis [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Me tvoj porod spomnja na mojega prvega, ful hudi popadki, odpirala pa sem se minimalno. Ampak sem vseeno uspela roditi vaginalno. Sicer sem pa za jutri zmenjena z babicvo, da grem rodit, ker je že en teden po porodu, mi bodo pač sprožili, ker se mi noče nič dogajat. Kakšna simbolika, 8 marec, na dan žena. IZVIRNO SPOROČILO: lucika pozdravljene februarke, in čestitke vsem! sem kar za vami, rok imam v ponedeljek. nekako sem računala, da mi ne bo treba na ctg v porodnišnico, pa zgleda da kar bo treba... tiste, ki ste hodile v mb, a se je potrebno naročiti na te ctg-je in kje? Ali se jim lahko kar naslikam tam, pa me bodo vzeli? Hvala za informacijo... iščem in iščem in nič konkretnega ne najdem:( Lucika, ti se kar naslikaj tam z napotnico od ginekologinje, če si že po roku oz. na isti dan kot imaš rok. Sicer ima vsaka porodnišnica malce svojo politiko, samo sem prepričana, da te ne bodo zavrnili. Lahko uporabiš kar napotnico, ki si jo dobila za rodit, samo boš potem mogla dobit še drugio pri svojem G, če te ne bodo v ponedeljek že slučajno hoteli zadržati, pa veliko sreče
|
|
|
|