|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 3. del
16.2.2010 8:01:34   
ČikaPika
...Jutro...user posted image

Slomak, veš da niti pomislila nisem da bi me lahko obdržali v P user posted image ... zdej pa k si rekla, bom pa vseeno vzela torbo s sabo... za vsak slučaj...

Jaz tako slabo spim - sploh zadnji teden... user posted image user posted image . Zbujam se na cca 1,5h... hodim na wc vsaj 3x na noč, kosti me bolijo za popi.... (a tudi vas bolijo kosti?), da ne govorim kako boli ta sramna kost user posted image ...
Sej vem da mate tudi ve te probleme ... ma sem se morala kr malo potožit user posted image ...

Pri nas v Postojni kar sneg naletava, pa sploh ni napovedan user posted image . Jz ga mam res dost za letos...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.2.2010 8:46:57   
slomak
jutro...

ja čikapika možno je veš...jest mam amnio, kjer ti pregledajo plodovnico in kolk in če si odprta...zato kr vzami s sabo torbo, za vsak slučaj..user posted image

kosti ja..mene tudi bolijo, recimo, če se obrnem iz boka na bok boli ko user posted image  sploh mi pa trebuh otrdeva fuuuulll...dons mi je pa tamala še pomoje roko stegnila al nekako glavo obrnila spodaj v medenici da sm vse zvezde vidla user posted image ...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.2.2010 8:54:35   
Jada82
Dobro jutro!
Samo na hitro se javim, ker moram zajtrkovat, potem pa imam ctg. Meni se je stanje čisto umirilo, nobenega špikanja več, nobenih bolečin, nič ... tako da, pomoje še neki časa ne bom videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem kar mal žalostna user posted image user posted image

Prevladuje pa prehlad, spala sem grozno slabo, zbujena od pol 3h do pol 6h, kriza, zraven pa glava bolela ... me kar obvaduje. Mislim, da bom vseeno kakšen lekadol vzela, drugače žal ne gre. Dihat pa še kar ne morm. Včer sem sicer neki s fiziološko, pa ni bilo čisto nič boljš user posted image user posted image

No, pejmo neki dobrga pojest, bom takoj boljše volje user posted image user posted image user posted image user posted image
Se tipkamo kasneje, ko se vrnem!
papap

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 578
16.2.2010 9:06:04   
ursulina
jada, saj lahko vzameš lekadol, zakaj pa ga ne bi? to lahko brez problema.
jaz sem imela med obema nosečnostima tudi AB Hiconcil - zaradi groznega kašlja in vročine, ker je bolje zdraviti, kot pa predolgo biti bolan ali celo z vročino... sem pač zimska nosečka obakrat user posted image

z Lekadoli te nafilajo v P po porodu, če imaš bolečine pri krčenju maternice ali zaradi šivov, čeprav pri zelo močnih bolečinah vsem ne primejo, no hočem reči, tudi ko začneš dojit - pa jih lahko jemlješ, tako da zdaj ko je še zadnje dni v trebuhu pa sploh ni nič narobe...

zdaj pred porodom pa je sploh treba poskrebti za dobro kondicijo. mene je danes grozno bolela glava zjutraj, je sicer ponehalo in nisem vzela, ampak če bo slabše pa se ne bom matrala in vzela Lekadol... za nos pa jaz uporabljam Sterimar, se super očisti in res je čisto naravno... tako da toplo priporočam!

vsem želim lep dan, pa hitro akcijo, če bo katera šla kar dokončno po user posted image user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.2.2010 9:45:22   
Tinca Malinca
Dobro jutro user posted image !
ČikaPika! Dobro opravi ... pa če te bodo obdržali v P, boš vsaj kmalu cartala svojega user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jada, tvoje telo bi se verjetno rado pozdravilo preden te preseneti z najlepšim user posted image na svetu ... a ne. Mogoče je pa bolje tako...

Slomak, močno upam, da se bo jutri kaj dogajalo, jaz si res ne želim preveč, da bi šla tam kakšnih 10 dni čez rok. Ma - če bom, pa bom; narava bo že vedela, kaj dela user posted image user posted image .

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 580
16.2.2010 9:48:24   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Jaz tako slabo spim - sploh zadnji teden... user posted image user posted image . Zbujam se na cca 1,5h... hodim na wc vsaj 3x na noč, kosti me bolijo za popi.... (a tudi vas bolijo kosti?), da ne govorim kako boli ta sramna kost user posted image ...
Sej vem da mate tudi ve te probleme ... ma sem se morala kr malo potožit user posted image ...

Jaz tako na obroke spim že kakšen mesec, mora biti že neka posebna sreča, da mi uspe prespati 3 ure v kosu. No, danes sem lepo spočita user posted image user posted image .
Kosti nam pa verjetno hočejo pokazati, kdo je šef user posted image user posted image user posted image . Mislim, da je ni nosečke, ki jih tik pred zdajci ne bi dodobra čutila.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 581
16.2.2010 10:25:36   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Slomak, močno upam, da se bo jutri kaj dogajalo, jaz si res ne želim preveč, da bi šla tam kakšnih 10 dni čez rok. Ma - če bom, pa bom; narava bo že vedela, kaj dela user posted image user posted image .

ja veš mene je bol strah če bi vedla kdaj točno bom rodila, kot recimo jutri, ker obstaja možnost..., če bi me pa kar presenetilo pa mislm da me ne bi blo tolk strah...user posted image
ah sej bo, sam da bo vse ok... a ne? user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 582
16.2.2010 10:35:03   
mucica2

Pozdravček še od mene!!

Sem lih kar prišla domov iz P, kjer sem imela CTG, pol pa je G sam pogledu pa je reku da je mal visok pulz imel user posted image , ampak je pa tako brcal skoz...jst sm pa še čokolado prej jedla da ja ne bo spal, hehe...pol druga pa nč kaj, kontrola spet čez 3 dni, če ne bo prej kaj...ampak znakov nobenih, tako da upam da res ne bom kje do marca čakala...user posted image    sm že tako neučakana da groza...pa še spati danes nisem mogla, pa kr naprej na wc, ne vem kaj mi je blo...se m zdi da vedno kadar mam pregled sem nekako nervozna, tako da še spati ne morem...zdej sem pa taka kot kak mesečnik...mah bom šla popoldne kako kitico...oziroma bom mogla it...

Neposredna povezava do sporočila: 583
16.2.2010 10:40:31   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

ja veš mene je bol strah če bi vedla kdaj točno bom rodila, kot recimo jutri, ker obstaja možnost..., če bi me pa kar presenetilo pa mislm da me ne bi blo tolk strah...user posted image
ah sej bo, sam da bo vse ok... a ne? user posted image

jst tudi tako čakam kdaj bo...čeprav res pač ko bo bo, sam da bo vse ok...

ampak res si ne želim čakat predolgo...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 584
16.2.2010 10:43:21   
Bauky
Zdaj nas je pa res že zelo malo tukaj ... se moram še jaz malo oglasiti

Dobro jutro!

Moram pojamrat, da se danes ful slabo slabo ... najslabše do zdaj....sem šla od 23 v posteljo, se nisem  mogla nikakor namestiti, sem vstala , šla v dnevno kr en film gledat ... vmes mi je pa taaaakkko  trebh otrdeval, da še nikol tako... no pol sem bila pa res že zaspana in sem šla ob 2 spat in se s presledki slabo spala do 9.
In zbudim se v spet zasneženo jutro... ja sneg kar lepo naletava.... a, je bil sploh napovedan?

Jada, jaz sem si v nos špricala kar Olyinth, pa mi je ful pomagal.... sicer mi je v lekarni rekel, da ne smem pretiravat, in res sem samo zvečer, da sem lahko ponoči dihala.  No pa tud lekadol lahko vzameš, no pa tud ne pretiravaj, pa bo...

Mene tudi tako medenične kosti bolijo, pa trebuh mi še zmeraj otrjuje, ampak našega user posted image  pa HB še ful čutim ...

Dajte mi družbo delat.... se beremo....

Lep dan vam želim .... pa veliko maškar in krofov.... user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 585
16.2.2010 10:43:32   
mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 16.2.- rožca26 (pregled v P), Jada82 (ctg), seya (ctg)

17.2.-slomak, rožca26 (ctg+pregled), lunca83
(ctg+pregled), Tinca Malinca, ČikaPika (ctg)
18.2.- babajči (porod - CR)user posted image , Bauky (ctg)
19.2.-mucica2 (ctg)
22.2.- Astralis
26.2.- mavo  (porod - CR)

user posted image  

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.2.2010 10:45:55   
mucica2

jst pa sploh ne vem kaj me tako boli v levi nogi na pregibu, ampak včasih me tako da če nekaj časa na boku ležim se skoraj obrnit ne morem pa ko vstanem sem tako kot da bi bila stara 100 let, dokler se malo na razhodim...

kak je fajn mal pojamrat..čeprav tud mojmu kr povem če me kaj matra, kaj naj ve....user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 587
16.2.2010 10:47:36   
Bauky
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Pozdravček še od mene!!

Sem lih kar prišla domov iz P, kjer sem imela CTG, pol pa je G sam pogledu pa je reku da je mal visok pulz imel user posted image , ampak je pa tako brcal skoz...jst sm pa še čokolado prej jedla da ja ne bo spal, hehe...pol druga pa nč kaj, kontrola spet čez 3 dni, če ne bo prej kaj...ampak znakov nobenih, tako da upam da res ne bom kje do marca čakala...user posted image    sm že tako neučakana da groza...pa še spati danes nisem mogla, pa kr naprej na wc, ne vem kaj mi je blo...se m zdi da vedno kadar mam pregled sem nekako nervozna, tako da še spati ne morem...zdej sem pa taka kot kak mesečnik...mah bom šla popoldne kako kitico...oziroma bom mogla it...

Hoj, eno vprašanje imam za tiste ki ste že večkrat bile na ctg.. ker je sem bila do zdaj samo 1x.  A je tud kateri pulz user posted image  padel za moment na 50-60.  Kaj to pomeni? Sem sicer vprašala, pa so rekli da je ok.user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.2.2010 10:47:37   
mucica2

ja pa moje spanje, tud ponavadi na obroke, ampak čisto odvisno včasih se zbudim samo dvakrat v noči, pa lepo spim, včasih pa sploh ne gre....mogoče za kako urco pol se pa premetavam kako uro, pa tako naprej...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 589
16.2.2010 10:53:18   
Bauky
Tud jaz ne bi rada čakala ene 10 dni po pdp... kaj mora bit to en živčna vojna... sam si živčen, pa strah te je, pol pa še vsi okol te sprašujejo, kdaj boš  .....
Kolegica je imela prejšnji torek (9.2) pdp, pa je božica še vedno 2v1, se mi kar mal smili... pa še nič se ji ne dogaja. 
Sem vprašala  mojo G, kok časa po pdp sicer še čakajo... pa je rekla da en teden, potem pa kar sprožijo in več ne čakajo... da je čist brezveze, ker je user posted image  itak že pripravljen.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 590
16.2.2010 10:56:09   
Tinca Malinca

jst pa sploh ne vem kaj me tako boli v levi nogi na pregibu, ampak včasih me tako da če nekaj časa na boku ležim se skoraj obrnit ne morem pa ko vstanem sem tako kot da bi bila stara 100 let, dokler se malo na razhodim...

kak je fajn mal pojamrat..čeprav tud mojmu kr povem če me kaj matra, kaj naj ve....user posted image user posted image

Itak, naj vejo, kako nam je user posted image user posted image user posted image . Jaz tudi ne šparam z jamranjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.2.2010 10:57:25   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

Sem vprašala  mojo G, kok časa po pdp sicer še čakajo... pa je rekla da en teden, potem pa kar sprožijo in več ne čakajo... da je čist brezveze, ker je user posted image  itak že pripravljen.

No ... če je tako, potem do marca menda ne bomo čakale user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 592
16.2.2010 11:25:54   
ČikaPika
Pozdravček še od mene!!

Hoj, eno vprašanje imam za tiste ki ste že večkrat bile na ctg.. ker je sem bila do zdaj samo 1x.  A je tud kateri pulz user posted image  padel za moment na 50-60.  Kaj to pomeni? Sem sicer vprašala, pa so rekli da je ok.user posted image

Meni sicer ni padel tako nizko, je pa za trenutek kar prenehalo kazat utrip. Sem prašala mojega user posted image pa mi je razložil, da to ni nič nevarno, ker pride le do slabega kontakta in pol pokaže tko... Itak pa ti zdravnik ali babica pogleda ta CTG listek in če nič ne komentira pol pa sploh ni nič user posted image ...  tko da brez skrbi user posted image .

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 593
16.2.2010 11:26:25   
mucica2

No ... če je tako, potem do marca menda ne bomo čakale user posted image user posted image user posted image .

jah men pa je moja rekla da 14 dni po roku počakajo oziroma do 14 dni, tako da se čisto lahko zgodi da bom marčevka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 594
16.2.2010 11:27:27   
Bauky
Prej mi je  pa user posted image  med službo prinesel krofe in sem enga mogla takoj zmazat.... mmmmm je bil dober ker je čist frišen.

Jaz se pa ubadam zdaj z mojim zeeelo povečanim izcedkom... že zjutraj ko sem šla na wc, in se obrisala ga je blo ful, potem prejle, ko sem samo iz stola vstala, se mi je tud kar mal vlilo in ni bla voda, ampak kot  belkast izcedek...  Mislite da je to to.....?   Ja kaj čmo... zgleda da se je tudi pri nas že nekaj začelo:  izcedek,  trebuh mi ful otrdeva, ampak naše dete notri pa tudi še skače....    mogoče pa bo kar skočil venuser posted image   .

Neposredna povezava do sporočila: 595
16.2.2010 11:29:45   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Pozdravček še od mene!!

Meni sicer ni padel tako nizko, je pa za trenutek kar prenehalo kazat utrip. Sem prašala mojega user posted image pa mi je razložil, da to ni nič nevarno, ker pride le do slabega kontakta in pol pokaže tko... Itak pa ti zdravnik ali babica pogleda ta CTG listek in če nič ne komentira pol pa sploh ni nič user posted image ...  tko da brez skrbi user posted image .

men je pa rekel da je bil danes mal visok, če sem kaj razburjena, sam ni pa povedal koliko...ampak po moje je od tega k je user posted image razgrajal ko nor...najverjetneje če bi blo kaj narobe me ne bi čez tri dni naročil

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.2.2010 11:30:44   
Bauky

jah men pa je moja rekla da 14 dni po roku počakajo oziroma do 14 dni, tako da se čisto lahko zgodi da bom marčevka user posted image

Ja, vsak ima svoj pristop in način dela....  14 dni user posted image user posted image user posted image   halooo....

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.2.2010 11:32:57   
ČikaPika
Jaz se pa ubadam zdaj z mojim zeeelo povečanim izcedkom... že zjutraj ko sem šla na wc, in se obrisala ga je blo ful, potem prejle, ko sem samo iz stola vstala, se mi je tud kar mal vlilo in ni bla voda, ampak kot  belkast izcedek...  Mislite da je to to.....?   Ja kaj čmo... zgleda da se je tudi pri nas že nekaj začelo:  izcedek,  trebuh mi ful otrdeva, ampak naše dete notri pa tudi še skače....    mogoče pa bo kar skočil venuser posted image   .

Jz mam to zadnji mesec... včasih kak dan je res grozno, kot bi mela menstruacijo user posted image , sam da je belo rumene barve... kak dan pa manj...
Ja, po moje se vse to pripravlja...

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 598
16.2.2010 11:33:13   
mucica2

Prej mi je  pa user posted image  med službo prinesel krofe in sem enga mogla takoj zmazat.... mmmmm je bil dober ker je čist frišen.

tudi jaz imam ful izcedka...ampak je tak rumen...pol matra me pa danes čisto nič ne...razgraja pa tudi....pol pa upam da tud moj user posted image kr skoč vn....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pobožne in optimistične misli)

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.2.2010 11:34:34   
mucica2

Ja, vsak ima svoj pristop in način dela....  14 dni user posted image user posted image   halooo....

ja tako da če štejem od danes 14 dni pol pridem lih v marec  
(sam to je v primeru da je vse ok)

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?