|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine med menstruacijo
2.7.2005 20:41:20   
lenika
Mene med M zelo boli križ. Pomaga samo lubijeva masaža, to pa tudi ne more trajat 24 ur na dan. Zanima me, če ima še katera te težave in kako si jih lajša?
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.7.2005 20:44:07   
malecka
prosi ginekologa naj ti napiše kak recept, saj so tablete za lajšanje menstrualnih težav:zmeden:al niso

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2005 20:46:31   
lenika
Ja, saj imam nalgesin, pa vendar ne bi rada nonstop te tablete jedla.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2005 21:02:49   
anajmad
Jst si mažem hrbet in trebuh(med menstro) z eno kremo,ki mi jo je sestra prnesla od enga homeopata iz A.Jo mam že dve leti mi pa zelo pomaga.Nč ne piše gor,da bi ti povedla,iz česa je sestavljena,ampak po vonju sodeč,je iz enih eteričnih olj.Moja sister je šla temu tipčku in mu povedala zame(kaj me muči),mojo krvno skupino in tako sem potem dobila kremco.Ne vem,probi tudi ti s kakšnimi eteričnimi olji:zmeden2:
en lp:morje:D.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2005 22:49:56   
CatJa
Nalgesin. :hudicek: pa so rekli, da po porodu ni vec bolecih menstruacij. :hudicek: frdaman :)-

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2005 23:22:40   
petrulja
ja tudi jaz sem imela zelo boleče menstruacije - ponavadi sem pri vsaki prvi dan zaradi močnih bolečin padla v nezavest. Pa sem tudi sprobala z raznimi tabletami, so me pa zdravniki skozi rolažili, da bo po porodu bolje. No zdaj pa čakam na porod in bom potem videla kako bo.
Malo mi je pomagal zeleni čaj, ki zelo pomirja, pa čim bolj toplo okoli križa in maternice. Probaj s termoforom (vem, da ni glih nasvet za te vroče dni pa vseeno.
Lp9nebesa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2005 23:28:20   
india
Meni pa zelo pomaga Altalex v vodi ali na sladkorju, pa topel termofor. Nočem se predajat tabletam, kadar pa je zelo mučno, pa vzamem Nalgesin.:miska:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......